Akú kozmetiku používate, keď máte atopický ekzém?

30. sep 2024

Ahojte co pouzivate za sprchovy gel a krem na telo ženy s atopickym ekzemom? Pouzivala som excipial, teraz lactovit ale chcem nieco ine nie je to ono. Dakujem za rady

sfinks
30. sep 2024

ahoj teraz som nieco zachytil - reklamu z bioruza.sk skus u nich kuknut kozmetiku ...

alzbeta311
30. sep 2024

Kamoška ma malú 4 ročnú s atopickym exemom, toľko peňazí investovala do kadejakých krémov, potom objavila indulonu atopic a tu nevie vynachváliť🙂

allisian
4. okt 2024

Skúšala si Exomegu?

nikasmile
4. okt 2024

Telové mlieko, parádne aj pri ekzémoch.

nikasmile
4. okt 2024

Linola Fett Őlbad v tomto sa buď okúpeme alebo to použijem namiesto sprcháču, tiež odporúčam. Mne to ale predpisuje kožná a je to o dosť lacnejšie.

tramtada31
4. okt 2024

Tieto masla sú na ekzém najlepšie https://www.pimp.sk/slahane-masla/ Za tyzden zmizol dcere. Hlavne sú prirodne. Ja by som na seba bordely typu indulona nedala (obsahuje petrolatum, ktorý sa vyraba z ropy)

autor
4. okt 2024

Ďakujem pekne za tipy, skúsim to cerave na začiatok keďže kozmetika od nich mi vyhovuje na tvár, postupne keď tak skúsim aj ostatné rady, najmä tu do kúpeľa. S atopickym ekzemom bojujem vyše 20 rokov, sú obdobia kedy je to lepšie a kedy zas horsie ale posledný pól rok len horsie a horsie 🙂