Ahojte, tak rada by som uz konecne zmenila bud farbu alebo strih mojich vlasov. Mam ich cierne a dlhe. Nudne.
Mala som pred par rokmi kratke pod usami, potom aj hnede. Ale proste nic sa mi nepaci. 🥲
Skusala som potom prejst na tmavsiu hnedu, ale preslo to opat do ciernej. 🤦🏻♀️
Ja by som si nechala dlhé a nie tmavé hnedé ani svetlé, taký stred... s dlhými vlasmi vieš niečo robiť, s krátkymi toľko možností nemáš
Škoda že sa sem hanbím capnut fotku 😂 ale.presne mám dlhé čierne vlasy a chcela by som zmenu, nejaký strih....budúci víkend mám termín u kaderníčky a zas to dopadne ako vždy že si dám len podstrihnúť končeky 😔
bez foto sa radí ťažko...
Hoď do googla strih podľa typu tváre a študuj, vyberaj. Potom si vyhľadaj aký si fototyp, či máš teplý/studený odtieň pokožky, aká je farba očí, tvoja pôvodná farba vlasov...a k tomu dolaď novú farbu vlasov. Vyslovene čierna ide len k studenému snehulienkovému typu s bielou pleťou a modrými očami. Neviem či si ten typ, ale ak nie, chce to zmenu.
Skus mahagonovy Bob . Ale ked nevieme aku mas tvar tak je to strielanie na slepo. Keby si aspon opisala aky mas tvar tvare .. oval kruh hranatu srdieckovu uzku velkost oci licne kosti atd ..
Ukáž aspoň farbu vlasov veď tvár si zafarbí
Podľa mňa po plecia ako bob ja mám pár obrázkov stiahnutých potom pošlem tiež som išla do zmeny
Skus ist ku kadernicke ktora robi taketo premeny. Sledujem na fb a fakt co premena to brutal. To je pre mna kadernicka ked sadnes do kresla a ona presne vie co ma robit.
@miadi aj to sa mi uz stalo samozrejme ale to mi poslednu dobu nejak nevadi napriek tomu ze nosim dlhe vlasy, skor by som chcela nabrat odvahu na uplne iny strih len neviem aky 🤦🏿 ....ale stalo sa mi uz ze som sedela neskutocne dlho u kadernicky ked som chxela len podstrihnut, strihala ma zvlastnym sposobom a neskutocne dlho, a dokonca aj na moj vkus absolutne nebolo vidiet zeby vobec nieco odstrihla 😂
@1mina Mozno mala take noznicky zubkovane 🥹sa stym prplala . Mne jedna kadernicka farbila vlasy 4h !! Este sa aj prestahovala o kus dalej tak to s cestou som zabila dokopi 6h cvakala som $140 ale pri tolkom zabitom case som mala pocit ze by mala platit ona mne. A este mi kecala tie 4h o svojej redukcii pyskou aj mi nakreslila obrazok co jej vlastne robili ako to mala ( ze ked bola decko jej mama chcela syna Tak si tahala pysky aby mala pipika) 😂long story short radsej si farbim sama 🤣
@luccija no dnes rano som nahanala malu na 🚌 skolsky bus .. nech da skrecka spet do klietky aby uz sla nech nezmeska .. Dala som si nove kapsace a kratku bundu ( u nas je Este stale okolo 6C ) ale chcela som sa pre zmenu citit ako kočka nie ako husenica v zimnej parka bunde.. tancujem si tam pri ceste prezivam svoju fantasy.. a na to mala ze “ vidim ti gatky ! “ a ja ze sak Ja nemam gatky ., a kuknem dole a zips uplne rpzopnuty a tam pikaču sa na svet vyškiera 😂aj jedno auto uz preslo okolo no este dobre ze to zbadala nez dosiel bus 🚌 soferka mi vcera chvalila synov dazdnik dnes by mala inu show 😆
@luccija Asi to kazdemu kreslila 😄Ja som ju poznala trochu viac jej ex manzel je kadernik /kamos mojho muza mali salon u nich v dome no rozviedli sa po 20r a nasla si trans muza ..ta story mi ani tak nevadila ale to ze jej trvalo 4h ked prvy x mi to vedela za 1.5h a o $40 menej . Farbila super ale Natalie bola malicka a nevedela vydrzat 4h bezomna Tak som sa na to vykaslala musim najst niekoho co to urobi rychlejsie len blond nevie kazda kadernicka.. niektore len strihaju alebo robia tmave farby . Blond je najtazsia farba.
to je takto velmi tazko radit, skus sa poradit s nejakou skusenou kadernickou ze co by sa ti hodilo
A my chceme vidieť tvár, podľa nej to zistíme 😊