Ahojte, mám micro bang ofinu, ale strihal mi ju manzel uz pocas corony… :D resp. predtym som ofinu nemala a on mi ju strihol podla internetu, problem je ze je prilis akoby do sirky / resp. do bokov… chcela by som ju zúžiť… ale ako to urobiť? ak si tie pramene z bokov čo sú “navyše” oddelím a budem to strihať bez nich tak tam budú schody. Alebo si ju mám nechať vyrásť niekde pod uši a potom odstrihnut len to co chcem? ah jaj
Ty mas bud odvahu alebo muza kaderníka alebo chybný úsudok. Ja po mojich pokusoch strihať detom vlasy som skončila! A nechať si muzom urobiť ofinu??? Kokos ani za svet. To si rafsej našetriť a zaplatím. Sú veci s ktorými neexperimentujem a toboz strihať vlasy sebe 😂🤯
Mam ich naschvál dlhe koli jednoduchej úprave a dodžubatcsi ich ofinu, to isto.
Chod ku kadernícke a nerues samokreacie radsej 🙂.
Ja keď som si nechávala dorásť ofinu, tak mi kadernička zostrihala tie vlasy okolo postupne, aby tam splývala ako postupne dorastala, takže podľa mňa si aj ty tie boky, ktoré si chceš nechať dorásť musíš strihať postupne a možno aj spostupniť pramene okolo, aby to splynulo... sama by som to ale nestrihala týmto spôsobom 😅
Smer kadernictvo
:D
@kitycat ale mam, ale stale su vybookovane a kadernicka ktoru som mala dostala rakovinu a uz sa k nej neda dostat, mala tam velky natresk a teraz uz len po “dohode” , inym vobec neverim nemam dobre skusenosti :D
@svetlonos muzovi teda doverujem dost v tomto, striha ma v podstate stale len on :D aj dceru… a ucitelky v skolke ked to poculi tak mi hovorili ze aj ony sa k nemu pridu ostrihat 😂
@lindous no presne toto jedine aj mna napadlo… ale to sa mi nepodari doma. Asi si to necham cele vyrast a potom najdem nejaku kadernicku :D
Autorka - musím ťa podporiť. Môj muž mi robí melír. Síce cez čapicu, ale stále dokonalý výsledok 😁
V tom prípade mas v tomto veľmi talentovaného muza 👍 Ja by som bola kaderníčka "za trest" 😂
To nemas v okoli kadernictvo?