Ahoj žienky, vopred sa ospravedlňujem, že píšem anonymn, no neskutočne sa hanbím. Neviete či sa dá niečo spraviť s takýmito striami? Či je treba nejaká plastika🥹 Som z toho zúfalá, hanbím sa nosiť v lete kratase.
@januska12323 Lebo sa hanbím? Vyzerá to otrasne. Na fotke to nieje tak vidno ako naživo.
Tieto strie sú už vyblednuté. Čiže už sú určite nejakú dlhšiu dobu . Moc sa s nimi robiť nedá . 🙂 jedine sa o svoju pokožku starať ☺️💞 hydratovať. Možno niečo na viac elastickú pokožku ( sérum , telové mlieko) Všetko toto môže pomôcť ich zjemniť .
Cvičiť, na pevnom tele strie vidno výrazne menej.
@luciana656 Krémujem každý večer, no žiadna zmena.
@melanta Cvičiť som začala tak pól roka zozadu. 🙂
Daj si kraťasy, strie sú milión krát krajšie ako celulitída. Skoro všetky baby keď prejdú do pubertu majú strie. Nemyslím,že sa s tým sa niečo robiť
Nič s tým nespravis, nauč sa s tým žiť, alebo celý život môžeš komplexovat z toho, môžeš kremovat aj kremikmi za 500 euro aj neviem čo je to raz nezvratné poškodenie kože
@zuzubb007 Pýtam sa aj či je nejaká platila na to, keď je nemusím s tým žiť
Nie, žiadna plastika na toto neexistuje. To je poškodená koža a to plastika neurobí. Ja odkedy cvičím, strie mi vidno len veľmi málo, takmer vôbec povedala by som. Ale teda cvičím silový tréning a má kožu hladkú a vyšportovanú.
Aká plastika kde by ti asi vzali toľko koze? A navyše by si mala krásne jazvy čo sú ešte 50 x horsie, nič sa s tým nedá nechápeš žiadna plastika, genetika je sviňa atd
Môžeš skúsiť laser. Drahé a nepredpokladám ze to funguje ako na fotkách ale tak je to možnosť
https://www.estheticon.sk/zakroky/odstranenie-s...
@janai1 Ďakujem určite pozriem, peniaze nehrajú rolu
@melanta Tiež som začala silovo cvičiť 4x za týždeň, tak uvidíme a
Áno ako placebo efekt sa to dá, skús a uvidíš, že ostaneš len bez peňazí s tým istým efektom, potom napíš ako to pomohlo
@zuzubb007 Ako píšem, peniaze niesu problém, chýbať nebudú 🙂
Prečítala si si, že výsledky sú dočasne? to je jasný klam, veď ale skús a uvidíš, že som mala pravdu
@zuzubb007 Ano prečítala, neni problem sedenia opakovať 🙂
Poviem ti, že tieto tvoje sú úplne v pohode. Mám horšie, tmavšie, oveľa viac viditeľné. Ale naučila som sa ich mať rada. 😀 Pretože nič na svete ti nepomôže ich odstrániť. Skúšala som na ne kadečo od výmyslu sveta, ale nezabralo nič. Je to súčasť tvojho tela, nauč sa s nimi žiť, každá ich máme.
Carboxyterapia alebo Plasmafibroblast.
To su mozne riesenia strii.
@bela30 Ďakuejm pekne za radu 😁
Ja mam strie od 14tich a to mám 49kg. Vôbec to neriešim. Odporucam veľa veľa krémovat spevnujucim krémom a vzhľad pokožky bude lepsi.
Prečo sa hanbíš? Strie má podľa mňa každý a nikoho okrem teba tie tvoje nezaujímajú. Navyše ich takmer nevidno.