Ako vyzerať krajšie?

4. jan 2025

Ako vyzerat krajsie? Co robite aby ste vyzerali krajsie? Starate sa o seba alebo vyzor neriesite?

deti95060810
4. jan 2025

jasné že riešim... šaty delaj človeka...

abcabcada
4. jan 2025

Základná starostlivosť o zovňajšok, prípadne čosi navyše, ak sú na to financie (udržiavať vlasy a nechty bez odrastov, chodiť na čistenie pleti...)... A určite čisté a najmä vyžehlené oblečenie 🙂

autor
4. jan 2025

Myslite si ze aj z nič moc vyzoru sa da spravit nieco lepsie? Narazam na seba.

nika23t
4. jan 2025

Jasne, že sa starám a riešim. Čím som staršia , tým viac 😊 Doma som tepláková, ale z domu ani smetí nejdem vyniesť neupravená. Nepotrebujem toho veľa, stačí základ na tvár a lepšie sa obliecť. A umyté vlasy samozrejme. A potom to prispôsobujem uz tomu, kam idem.

vanilkovazmrzka
4. jan 2025

Raz za rok sa dam ostrihat, raz za mesiac idem ku kozmeticke. A potom doma sa ucesem, postaram o plet, namalujem sa. Obcas si nalakujem nechty. Niekolko x za tyzden cvicim. A udrziavam ciste a vkusne oblecenie 🙂

lila246
4. jan 2025

@autorka urcite aj z nic moc vyzoru mozes urobit ''zazrak'' - pravidelna starostlivost o plet (kazdodenna rano vecer), o vlasy, nosenie vhodneho parfemu, upravene obocie, jemny makeup, upravene nechty,oblecenie ktore ti sedi, vystrety chrbat (celkovo spravne drzanie tela), pravidelny pohyb a cvicenie, zdrava a pestra strava...

kavasmliekom
4. jan 2025

Samozrejme. Musím mať umyté vlasy, musím byť nalicena, stačí spirala a linka. Nahodiť úsmev a hneď sa cítim krajšia. Tiež sa snažím udržať si váhu. Oblečenie neriešim, nechodím v teplákoch, ale ani v sukni, kostýmoch, ani v najmodernejších veciach.

zeldia
4. jan 2025

Vieš ako sa hovori, niesi škaredá ak máš peniaze. A všeobecne na žene sú pekne tri štyri veci a všetky sa dajú ovplyvniť: postava, vlasy, pleť, zuby. Tak nezer knedle, investuj do strihu vlasov, staraj sa ako môžeš o pleť a zuby na to treba prachy😉

lucia13022023
4. jan 2025

Upravené vlasy, nechty, pleť.
To robi veľa.
A to nevravím o svadobnom vycese, 30cm dlhé nechty a tuna makeupu. Vravím o ucesanych zdravých vlasoch, jemne nechty a čistá pleť, Lash lift, upravené obocie.
Toto u mňa stačí a vyzerám dobre.

morusha
4. jan 2025

Čo konkrétne ti na sebe vadí a chcela by si to zmeniť?

autor
4. jan 2025

@morusha velmi divne vyzeram z profilu. A ak sa niekedy citim pekne, tak vkrocim do obchodu a vidim sa v zkrkadle tak je po vsetkom. Velke kruhy pod ocami, nesumerna tvar, velmi divny profil...

autor
4. jan 2025

@morusha este aj muz mi povedal ze mam velmi velke kruhy pod ocami a dost to vidno

zeldia
4. jan 2025

Makeup? To by mohlo pomôcť, ak si to môžeš dovoliť zaplať si vizážistku nech ta to naučí. Ak nemáš peniaze tak vo fann robia licenie zadarmo podľa značky nemusíš si kúpiť vyrobky, vyber si licenie so značkami ako max factor a tie ktoré su cenovo dostupné nemusi to byt Dior.

morusha
4. jan 2025

"Divný profil" je veľmi subjektívne hodnotenie, ty môžeš mať ten dojem ale ľudia ťa odjakživa vnímajú s týmto "divným" profilom a je pre nich prirodzený, patrí k tebe. Dokonale súmernú tvár nemá nikto, je to prirodzený jav. Kruhy pod očami sa dajú riešiť aj radikálne chirurgicky,ak bežné veci nemajú väčší efekt, dnes už bežný zákrok, nie až tak finančne nákladný, ak je toto tvoj najväčší hendikep.

morusha
4. jan 2025

A dôležité je samozrejme aj prijatie seba samej, ak sa cítiš byť pekná, tak pekná skrátka si a tá spokojnosť bude z teba vyžarovať.

autor
4. jan 2025

@morusha akoby nos, čelo, brada neboli v harmonii, Vyzera to naozaj zle. Akoby som ich tam prilepila hocijak

rozculena
5. jan 2025

to mám aj ja,divný profil😂 všetci mi hovoria,že či mi šibe,že mám úplne normálny xicht.Ja si to nemyslím,ale za tie roky som si už zvykla

harrisson
5. jan 2025

Ohol sa

zevxyzx
5. jan 2025

Kup si skincare a zacni pit 5 litrov vody denne nemas zac

yelena159
5. jan 2025

Máš muža, čiže to nemôže byť také zlé. Predstav si chudinky, ktoré majú 25+ a nikdy o nich nikto neprejavil záujem a počúvajú, aké sú škaredé.

zevxyzx
5. jan 2025

ja som chalan, no proste investovat do seba

vesimelonimarsista
5. jan 2025

Na kruhy pod ocami make-up, s nesumernou tvarou vie pomoct plasticky chirurg a s nedostatkom sebavedomia psycholog.

micusa2222
5. jan 2025

určite.,,..pekne si namaľuj oči, zvýrazni obočie,,,ústa, jemne líca...a pekne sa obleč a to budeš "zírať", ako ťa budú obzerať....a propos,,krása z veľkej časti vyžaruje z človeka....to nie je o tom, či sa podobám na Sharon Stone alebo Cindy Crawford...

ajuga
5. jan 2025

Ja sa povazujem za skaredu. Mam krivy nos a vyrazne licne kosti, spicatu bradu. Niekedy som sa vobec nemalovala, ale odkedy chodim do orace, poludstila som sa trochu. Na plet si davam krem, bb krem, puder, zakryju zapalene bodky a aj kruhy pod ocami. Uoravkm obocie, chystam sa aj na farbenie a upravu ku kozmeticke, len zatial sa neviem dokopat. Spirala a hovoto. Nechty upravene.
Ale presne poznam ten pocit, ze ja si myslim, ze vyzeram ok a potom sa uvidim vo vyklade, v zrkadle n obchode a katastrofa...

nenne27
5. jan 2025
panonia
5. jan 2025

Nauč sa namalovať sa, ako čo zvyrazniť čo naopak zjemniť. Hovor si v zrkadle že si mladá, krásna a šikovná. Začni cvičiť. Ja jem vela mkvy a pijem kukumu, aby som mala peknu a zdravu pleť. Poriadne sa vyspi. Aj oblečenie nos len to v čom sa cítiš naozaj dobre. Proste buď rada,že máš samu seba😁 a staraj sa o seba ako najlepšie vieš.

dankabg
5. jan 2025

U dr si bola? Krv je v poriadku? Srdce, ladviny a štítna tiež? Ak áno tak potom makeup, poprípade masáž s valčekom, návody na YouTube sú.
Aj ja mám divný profil a tiež som sa s tým už zmierila. Nedám si kvôli tomu zosekat celú tvar

autor
5. jan 2025

@dankabg bola som na kadejake krvne testy a vsetko vyslo ok, hladina vitaminov ok akurat zelezo trocha nizsie ale na tom pracujem, stitna zlaza ok, oblicky tiez, srdce nie pretoze na to sa liecim

autor
5. jan 2025

@dankabg a pri zlom svetle mam az take tmave fialove vaky akoby som mala 45 rokov ale mam len 26

sonula
5. jan 2025

Ak mas financie, da sa to vyriesit kyselinou hyaluronovou. Vydrzalo mi to rok a aj sa to potom zlepsilo.