Ako vymyť farbu z vlasov?

25. júl 2024

Poraďte mi prosím ako sa čo najrýchlejšie a najlepšie najšetrnejsie zbaviť farby z vlasov. Včera som si povedala že vyskúšam novú farbu vzala som si šampón našťastie cize by sa to malo vymyť ale mne sa ten výsledok tak neskutočne nepáči necítim sa v tom dobre takže sa toho potrebujem čo najskôr zbaviť. Nemáte nejaké rady ?

stellarstar
25. júl 2024

Mivolis vit C prášok zamiešať s kondicionérom naniesť na vlasy a nechať pôsobiť 1 h ptm umyť vlasy

autor
25. júl 2024

@stellarstar ďakujem a farbu to úplne odstráni či to treba nanášať viac krát ?

stellarstar
25. júl 2024

Tp uvidíš už ptm a podla potreby o 2 d môžeš zas

butterflyeffect
25. júl 2024

Odstranit ti to neodstrani, len troska zjemni vysledok. Po par umytiach ak je sampon tak farba sa troxha vymyje, ja farbim na tmavo a vzdy po zafarbeni mam brutal tmave a po 2-3 umytiach ( beznych) uz je taka ako chcem

autor
25. júl 2024

@stellarstar dobre ďakujem snáď to pôjde

autor
25. júl 2024

@butterflyeffect a asi trošku blbá otázka ale som zúfalá 😅 kedy si hlavu umyjem dva krat denne zničí mi to moc vlasy? Potrebujem sa tej farby zbaviť čo najskôr

veronika2316
25. júl 2024

No takto šampóny väčšinou chytajú skoro lepšie ako farba hlavne ak si si dala nejaký Palette tak to veľmi ťažko vymyje aj kaderníčka...

lindous
25. júl 2024

Ja som tiež bola takto raz zúfalá, keď to čo malo by gaštanová bola skoro čierna... skúšala som v záchvate zúfalstva aj to Cčko, mne to teda nepomohlo vtedy, ale! polka ľudí si nevšimla, že je na mne niečo iné a druhá mi strašne chválila farbu ako sa mi hodí 😂 a to ja som mala pocit, že ani z domu nemôžem výjsť.... tak to len na povzbudenie, že určite to nebude taká katastrofa ani u teba a tvár sa, že presne tak si to chcela... po pár umytiach sa to trochu stiahlo a už som bola spoko aj ja 🙂

dota6
25. júl 2024

Ahoj, aký to bol šampón? Ja som raz skúsila palette šampón a nešlo to preč, bežnými trikmi :D Musela som použiť odstraňovač farby. A aj tak to bolo o ničom. 😵

nops
25. júl 2024

Práškové céčko so šampónom proti lupinam,naniesť,zabaliť do fólie.Niekto dáva aj trochu saponátu alebo sódy bikarbóny.Pozri YouTube,celkom to účinkuje.Iba výsledok ide trochu do hrdzava

autor
25. júl 2024

@lindous keď ja som bola špinavá blond a chcela som že vyskúšam také do hnedá ale chytilo mi to úplne do čierna a zajtra mám ísť do práce tak uvidím no dúfam že to naozaj nie je až také horzne

autor
25. júl 2024

@dota6 Palette😢

dota6
25. júl 2024

Nápodobne :D mala som svetlé, kupila som si toto a bola som čiernovláska :D pripájam aj foto odtieňa. Potom som v DM kúpila takú sadu na odstránenie farby. Ale bola to divočina aj tak. Tento šampón mi ostal navždy zapísaný vo vlasoch. Ale zas neskúšala som ten vitamín C :D ani saponát.
Ale určite to nebude až tak zlé 😇 čo sa nám javí ako katastrofa, môže sa druhému páčiť a zajtra bude komplimentov 😇

babovka2321
25. júl 2024

Pozri sa na odfarbovac Subrina.

autor
25. júl 2024

@dota6 presne ten som si kúpila 😂 ešte si hovorím vážnemu tmavší tento vyzerá stále taký špinavý blond 🤦😂

nika_val
26. júl 2024

Autorka:
Palette šampón farba je to najväčšie svinstvo aké sa dá kúpiť 😄 to sa nevymyje. Ver mi.
Píšem z vlastnej skúsenosti.
1. Aj keby si 3 krát denne umývaš vlasy tak ti to vlasy nijak nepoškodi. Predsa umývanie neškodí a nepoškodzuje vlasy.
2. Za mňa odporúčam kúpiť Subrina Eliminator (dostaneš v DM drogérii) je to odstraňovač farby.
On ti vymyje len kozmetický pigment takže tvojej farby sa nedotkne. Je to presne určené na takéto niečo keď zle chytí farba.
Mám aj s tým skúsenosti tak kľudne píš keď budeš mať otázky

terezka1947
26. júl 2024

@nika_val prečo je Palette najväčšie svinstvo?mne jediná chytí na biele odrasty vlasov 😔

nika_val
26. júl 2024

@terezka1947 najviac ničí vlasy, má najhoršie zloženie
Celkovo farby predávané v drogérii sa vyrábajú zo zbytkov pochádzajúcich z výroby profesionálnych farieb

terezka1947
26. júl 2024

@nika_val no....lenže,pri mojom skúšaní vydrží na mojich vlasoch dlhšie,lepšie mi chytí na sediny-teda,ja mám vyslovene biele odrasty a kým pri iných farbách musím farbiť nutné každé 2t,s Palette raz za mesiac.
Čiže teraz nech si človek vyberie🥴

nika_val
26. júl 2024

@terezka1947 možno skúsiť farbenie profesialnymi farbami 🙂

terezka1947
26. júl 2024

@nika_val chodím každé druhé farbenie riešiť u kaderníčky.

nika_val
26. júl 2024

@terezka1947 tak to je fajn 🙂
Potom profesionálne farby sa dajú používať aj doma
Vieš si kúpiť odtiene, prípadne namiest si to, peroxid kúpiť a je to