Baby ako to robia tie skoro 50tnicky, že vyzerajú tak úžasne, mlado. Veresova, Shakira, napríklad. A mám 39, ale vrásky v dekolte riadne už.
No ako asi. Pozri si Vondráčkovú. Tváričku má ako 30 ročná, a krk ako stará korytnačka. Vek neoklameš.
Trikrát hádaj 🫣 Botox, výplne, nite, liftingy, skin care, plastické operácie, 10 diétnych poradcov, stylistov, make up a photoshop.
Celebrity nesledujem, ale keď napríklad vidím tú Vondráčkovú tak moja prevládajúca emócia je nechuť. Toto fakt obdivovať nedokážem. A nechápem k čomu to je dobré.
@mamamasama Ten photoshop som zabudla 😂 Keď vidím Verešovej IG, tak každá fotka je vylepšená ešte aj Face appom a to ona sa o seba stará na 300% a určite ju to nestojí málo.
Ako to robia? No navštevujú plastických chirurgov.. …úplne jednoduchá odpoved
no niekedy hra aj genetika... ja osobne napriklad nemam ani jednu vrasku a ani jeden sedivy vlas, ale moja mama aj babka boli na tom rovnako...
Pozri si herečku Ming-Na Wen na Instagrame. V 60tke by som chcela vyzerať tak, ako ona. Ani by som nepovedala, že má toľko rokov.
Raz som na kúpalisku videla ženu, postavička ako lusk, naozaj krásna žena, ešte aj môj manžel sa za ňou obzrel. Pekné plavky, opálená, zadok pevný, stehná tiež, ruky... vlasy dlhé vyžehlené. Otočila sa a na tvári vrásky a ovisnuté líca a brada. Mohla mať tak 65+ aj viac. To bol zase iný extrém. Starala sa o seba, cvičila, a o tvár nedbala.
tak Verešová nemá ani náhodou skoro 50 rokov...veľa robi slnko, nadmerné opalovanie
@cookie29 ja som na tom bola rovnako. uz vrasky mam nie su vyrazne, aj koza mi zacina ochabovat,a le tak za 2r mam 50r. no v porovnani s niektorymi 30-40r zenami som an tom este celkom dobre. a sedive vlasy sa najdu,a le musim ich lupou hladat. vlasy nefarbim.
veru ams pravdu aj genetika,a le tu spominane zeny maju za sebou mnozstvo roznych estetickych zakrokov, ci uz invazivnych,a lebo neinvazivnych.
Nevidis ako su napichane a lifting k tomu…
@vyrovnanaosoba mozno dbala, ale nemala to stastie geneticky, niektore zeny sa v mladosti vystavuju solarku a potom to tak dopadne
@kiki68 ako myslím v tom zmysle, že na postave odzadu bola ako 20rocna z fitka... A vpredu starenka.
Ich vzhlad je ich praca, takze venuju tomu extremne vela casu, energie a aj penazi. Rovnako sa vzdy ukazuju upravene, nalicene a dobre vieme aj to, ze fotky sa upravuju 🤷🏼♀️
@vyrovnanaosoba tomu sa hovorí "zo zadu lýceum, z predu múzeum" 🙊😂
Mne sa tvoja otazka zda velmi zvlastna - ved musis predsa vsade naokolo vidiet, ako sa na nas valia rozne antiage sluzby.
Genetika robí veľmi malé percento. Tie baby denne riešia plastické a estetické zákroky najrôznejšieho charakteru.
tak v 39tich netušíš ako to robia? Veď aj u nás praskajú estetické kliniky vo švíkoch a nie ešte slávne ženy, ktoré na to majú, aby to nevyužili. Inak ja mám 49 a vrások minimum bez zákrokov. Ale krémujem krémujem krémujem, neopaľujem sa a na tvár používam už asi 5 rokov rôzne séra, retinoid, a iné prípravky od The Ordinary. Nie sú síce výsledky také ako majú celebrity ale zase za tú cenu ,čo by človek chcel 🙂
Nie vsetky su take v skutocnosti
Ja som videla par takych celebrit nazivo a ver s foto to teda vobec nekorespondovalo.
@majamat ja už šedivé mám ale iba zopár, tak si ich farbím. Mne na ochabnutie pomohla tvárová joga, nie je to ešte úplne ono, ale je to lepšie. A teraz si plánujem kúpiť tejpy na tvár, že vyskúšam.
@ibatanecnica Ale veď to sa o seba staráš viac, než polka slovenska. Ordinary a retinoidy sú super.
Zlatá stredná cesta je fajn. Som tu na MK v skupine plastická chirurgia, táto téma ma zaujíma a podaktoré baby to tam riadne preháňajú. Toto odvetvie mi príde ako, že keď raz do toho žena skočí, kompletne ju to zomelie a ide ďalej a ďalej. Kult mladosti je extrémne silný, ale chcieť v trebárs 45 rokoch vyzerať ako svoja dcéra, čo má 20, to nie je ani náhodou normálne.
@ibatanecnica moc tvarovej joge neverim. poznam ludi, co chodia cele roky s ochabnutou tvarou, mimiku takmer nepouzivaju, cize robia opak a kozu ochabnutu nemaju.
Veresova nie je 50-nicka preboha, vsak ma 41 rokov. a na tolko aj vyzera. ja som ju parkrat videla aj nazivo a vyzera skvelo, v jej pripade ziadne filtry na fotkach nie su potrebne.
Veď je to na nich vidieť že sú natiahnuté ako plachta na matraci. A niekedy ako keby ich robili cez jednu formičku, rovnaké papule.
@majamat mne to celkom fajn pomáha. Možno si to nahováram ale aspoň mám občas lepšiu farbu na tvári 😉 A keby si si pozrela zopár videí tak by si zistila že princípom je aj to, že sa naučíš ovládať svoju mimiku, rozprávať bez toho, aby si používala nejakú výraznú mimiku. Hlavne nekrčiť čelo, obočie a pod.
Len som nejako nepochopila tvoj príspevok, tak je to napísané, že neviem či tí ľudia s ochabnutou tvárou používajú alebo nie , tú mimiku.
A hlavne sa vyhybaju slnku a cigaretam.
jednoduchá odpoveď - všetky výdobytky estetickej medicíny...od tých menej invazívnych až po ihly...snáď neveríš tomu, že to majú len z dobrého spánku a pitia vody