Ako ste našli svoju farbu vlasov?

4. okt 2024

Viete mi prosím poradiť, rada by som zmenila farbu, celý život som blond a chcela by som radikálnejšiu zmenu, len sa bojím, že sa mi to nebude hodiť. Sú na to aplikácie? Alebo nejaký salón, kde mi povedia čo by mi šlo, prípadne obchod s parochňami?
Ako ste si našli svoju farbu? 😊

ukgirls
4. okt 2024

nechala som si vyrast tu , s ktorou som sa narodila a cuduj sa svete i napriek par sedin je to ta prava

mandzula
4. okt 2024

Pre mna je prava ta, ktoru mi nadelila priroda. Ano, teraz mi uz sice nadelila sediny, no farbim ich farbou najpodobnejsou povodnej.

autor
4. okt 2024

Aj ja som chcela svoju prirodzenú, ale po rokoch farbenia ju mám takú mdlú veľmi, zlepší sa to časom?

martinka13
4. okt 2024

Mam svoju farbu. Mam 44 a som bez šedin. Nikdy som sa nefarbila...

mandzula
4. okt 2024

@autor farbeny vlas je iny ako prirodny, to je fakt, vidim to na sebe, kedze uz dlhe roky sa farbim kvoli sedinam. Pouzivam masky, kondicinery, protikrepove kremy, aby to aspon trochu vyzeralo. Nikto ma nepresvedci, ze farba je vyzivujuca a bla, bla, je to chemicky koktail a povazujem ju len za nutne zlo, keby som nebola sediva, nikdy by som to na hlavu nedala.

biba_18
4. okt 2024

tiež mám prirodzené vlasy. dlhé roky som odfarbovala, ale cez koronu som nechala odrásť, aj kaderníčka ma prehovárala nech dám odfarbiť, ale nedala som sa zlomiť. a teraz mi všetci chvália akú mám skvelú farbu - vlasy sú zdravé, nezničené chemicky a je to na nich vidno…

mamamasama
4. okt 2024

Ako píšu žienky vyššie. Nechala som to odrásť.

veselo_neveselo
4. okt 2024

@mandzula Uz si na polceste k prirodzenej, aj ked sedivej, hrive 😁

Autorka, mizes si dat spravit analyzu farieb, co sa ti hodia, a tam by ti vedeli doporucit aj farbu/ton na vlasy. Viac ide o to ci teply/studeny odtien.

biba_18
4. okt 2024

@veselo_neveselo príroda vie skvelo namiešať tón vlasov a tón pleti ☺️

mandzula
4. okt 2024

@veselo_neveselo vies co, nie som ten typ, ktoremu by sedive vlasy pridavali na atraktivite, takze mi ostava uz len farbit.😬🙂

haraburdova
4. okt 2024

No ja budem uplne na opacnom konci doteraz napisanych nazorov :D

Ja som proste skusila vsetyk farby. Bola som ciernovlasa, rysava, blondava, hnedovlasa, ruzovo vlasa, zeleno vlasa, modrovlasa (mala som velmi divoku pubertu)

od prirody som taka popolava hneda a hoci som sa k nej viac krat vratila pocas tychto rokov vlasovych pokusov, najviac sa mi hodia vlasy s farbou medzi blond a rysavou lebo som svetla, pehata a mam svetle oci. Moja prirodzena farba vlasov ma velmi ultmuje, svetlucka blondavo rysava ma velmi rozjasnuje. Uz niekolkorokov neexperimentujem a zotrvavam na tomto odtieni.

Ale sedin mi bude luto, tesila som sa ne. (smrtelne vazne)

jomarch
4. okt 2024

po takmer 20 rokoch farbenia na kadejake cokoladove a gastanove a neviem ake som sa vratila k svojej vlastnej povodnej farbe, lebo som sa konecne dostala do ruk kadernika, ktory mi ju vychvalil do nebies a presvedcil ma, aby som si ju uz nefarbila. jedine co robime, ze ju zvyraznujeme tonovacim samponom raz za cas. ten vlasy ani zdaleka nezatazi tak ako farba

hopsas
4. okt 2024

Ja som už mala na hlave všetko, prirodzene som ryšavá ale mala som blond hnedú čiernu aj meliry dlhé aj krátke no všetko. Až.pred.rokom.som si to odfarbila na moju prirodzenú a už tak ostanem. Táto je najlepšia.

btus
5. okt 2024

@ukgirls nápodobne. Čo som si naposledy zničila farbením vlasy, musela som si nechať svoje prirodzené, farbené postupne dať preč a už nefarbím. Asi najlepšia voľba. Dokonca ani šedín nemám toľko ako som si myslela.
@autorka najlepšie je mať svoju prirodzenú farbu. Ak chceš však farbiť, tak by som sa držala odtieňu svojej vlastnej farby .

jaskolka
5. okt 2024

Ja mam svoju prirodzenú farbu, od prvého tehotenstva som prestala si farbiť vlasy, mám hnedé vlasy. Predtým som farbila na gaštanovo, nevyzeralo to zle, ale tým, ze nemám veľmi šediny, tak nevidím dôvod farbiť. Farbila som skôr z takého rozmaru 😆
Keď už potrebujes farbiť, tak hľadaj odtieň najviac podobný tvojej prirodzenej farbe. Ten ti bude sedieť najviac.

dajla
5. okt 2024

Keď som bola mladšia, tak som si farbila vlasy na čokoládovu, takú tu mega tmavú a čuduj sa svete- hodilo sa mi to 😂 som bledula, tmavé veľké oči a prirodzene ružové pery, takže mi to len všetko vyzdvihlo. No časom sa mi to prestalo páčiť a nechala som si vyrásť svoje blonďavo ryšavé a myslím, že som nemohla spraviť lepsie 😄 bez starosti a keď sú trochu zničené idem len na strih a nemusím niekde sedieť 3 hodiny 🫣 šediny nemám takže zatiaľ neriešim. Ale ak chceš zmenu, tak sa musíš len popýtať v okoli kde ti fakt dobre poradia a nie kravinu, že toto vám dáme a nebude to celkom to práve.

retatka
5. okt 2024

Tvoja prirodzená farba vlasov sa najlepšie hodí k tvojmu tónu pleti a k farbe očí.Na ulici často vidieť ako prirodzene tmavší typ ženy je odfarbený na blond a vyzerá to neprirodzene ,umelo alebo aj opačne bledý typ na tmavo odfarbený.

nika_val
5. okt 2024

K svojej farbe som prišla jedným "psychickým zrútením" 😁
Ja som bola roky blond, potom si nechala vyrásť svoju zase som to mala niekoľko rokov a potom prišlo na rad experimentovanie. Ryšavá asi 2 mesiace to nebolo ono, červená to mi vydržalo pol roka vtedy som sa v tom cítila super spätne keď pozerám fotky tak sa divím sama sebe že som to nosila 🙈😁
Potom som išla odfarbovať tu červenú (v kadernictve) a išlo to veľmi veľmi ťažko a zle. Odpálené vlasy, veľmi zničené, stále príliš prerážala tá ryšavosť, tonovanie sa extrémne rýchlo vymyvalo.. a tak keď sa mi po vyhodení 180eur krásny toner vymyl na prvé umytie prišlo to "psychické zrútenie" nabehla som do Tesca kúpila čiernu farbu doma nafarbila a čuduj sa svete zbožňujem to..cítim sa v nej najlepšie za všetkých zatiaľ
Ako áno ja stále vymýšľam, ešte ale vždy sa vraciam k čiernej a vždy si poviem vtedy konečne zase ja 😁😊
Neboj sa skúšať 😊

detskytovar
5. okt 2024

@hopsas dajú sa vlasy odfarbiť úplne na pôvodnú farbu? Ja som tiež mala na hlave "všeličo", síce len hnedé odtiene, ale i tak.. Skúšala som už aj doma odfarbovať.. pomohlo to, ale nie úplne na pôvodnú farbu.

hopsas
5. okt 2024

@detskytovar myslela som tým že dať si na tú farbu čo máš svoju prirodzenú farbu a ked ti dorastajú tvoje vlasy tak to nevidieť lebo farba je tá istá. U mňa to bolo jednoduché - ja som hodila ryšavú a potom som už len strihala konce.

nika_val
5. okt 2024

@detskytovar
Keď sa vlas farbí - stmavuje profesionalkou farbou tak prirodzene vlasové pigmenty sa iba obaľujú novou farbou a teda dá sa pekne odstrániť či už odfarbením alebo odstraňovačom farby .
Ak sa vlasy farbia - stmavuju drogerkovymi farbami tak tieto farby keďže sú silnejšie, menej kvalitné tak dokážu zmeniť tvoje prirodzené pigmenty a preto je ťažké sa tento farby zbaviť. Väčšinou treba vlasy odfabiť na bledšie ako si mala svoju prirodzenú a potom následne nafarbiť takým odtieňom ktorý bude čo najpodobnejší tvojmu prirodzenému .
A keď sa vlasy farbia na bledšie ako je tvoja prirodzená - odfarbujú tak sa úplne zbavuješ svojho prirodzeného pigmentu a vtedy zostava jedine nafarbiť odtieňom čo najpodobnejším tvojej prirodzenej farbe
🙂 Trošku z teórie farbenia vlasov ale snáď pomohlo ako vysvetlenie 😃

kikus7
5. okt 2024

@martinka13 tiež som sa nikdy nefarbila a neplánujem s tým začínať.