Ako správne oholiť nohy?

30. dec 2023

Caute. Po 16 rokoch holenia noh ziletkou som si povedala, ze cez zimu otestujem iny sposob odstranenia chlpkov na nohach. Vyskusala som to vysklbat depilatorom s korienkami a potom na skusku som z internetu objednala Lumeu (laserove vytrha). Miesto toho aby som sa citila prijemne s hladkymi nohami, skor som si priapada ako vytrhane kura. Navyse sa necitim ako zena ale skor ako male dieta. Kedze som to objednava z internetu, je tam nastastie predlzena doba na vratenie. Rozpravala som sa o tom aj so sestrou a tiez mi povedala, ze co vymyslam, ze najprirodzenejsie a najlepsie je vzdy pena na holenie a ostra ziletka. Ze urcite mam lepsie rovnomerne jemne strnisko po par dnoch a kosit si ho podla potreby za skutočne veľmi rychly cas ako ked teraz chodim ako vytrhane kura.

Ako ste na tom vy? Menite metody holenia alebo tiez roky sa holite len ziletkou?

dadis
30. dec 2023

Prepac, ale nerozumiem, co chces povedat. Ja depilujem nohy strojcekom. Lumeu som skusila, ale mi sposobovala reakciu vo forme vyrazok, co som konzultovala s vyrobcom a vyrobok som vratila. Ale pre mna je pre mna je pocit hladkych noh prijemny..

niikoletka
30. dec 2023

Nechápem čo vlastne chces :D najlepšie pre IPL je nohy oholiť dohladka a oblikat, je potrebné túto procedúru opakovať niekoľko týždňov a potom raz za mesiac na udržiavanie. Áno zo začiatku budeš mať mapy kde chlpy rast budú ale postupne týmto postupom zastavíš rast všetkých a budeš mať hladké nohy ktoré netreba holiť, vsak to je princíp odstraňovania chlpov nie?:D ja som veľmi spokojná nemenila by som a keď ti vyhovuje hnusne strnisko tak nech sa páči nikto ti nebráni či čo :D

buberova
30. dec 2023

Tiež neviem kde je problém. Dáš si preč chlpy a cítiš sa ako malé dieťa.. tak potom čo vlastne očakávaš v takom ideálnom svete?

jj298
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dadka1997
30. dec 2023

Tak sa nechaj zarásť, .. nechapem o čo ide z tvojho prispevku .. chceš mať hladke nohy alebo nie ? 🤔🤔🤔

babulkomale
30. dec 2023

A ked si oholis pipinu tak sa necitis ako dieta? 😃🤭
Lebo ja sa citim ako zena s oholenou pipinou kde nič nezavadzia. To bude asi v hlave, nie v ziletke 🤔

sima338
30. dec 2023

chodím na laserovú epiláciu, chĺpky mi vždy vadili, holenie je klasika, ale keďže mám geneticky viac ochlpenia a bledú pokožku, laser je pre mňa ideálny, hoci teda, je to drahé.

jaskolka
30. dec 2023

Nechápem, čo znamená "ako vytrhane kura?"
To akože si sa zle oholila, a máš to zapálené alebo vadný kus ti došiel alebo nechceš hladké nohy, ci ako?
Veľmi zvláštne si tu opísala a ako čítam, viaceré z nás nechápu, kde je vlastne problém.

eeffka
30. dec 2023

@jaskolka muslim ze to znamena ze ak mas chlpate nohy a vydepilujes zacnu nerovnomerne dorastat. A nemas proste hladke nohy ako po ziletke. Stale niekde nieco vyrasi. Mne to tiez vadilo, neumerne dlhy cas kym som t vytrhala. Ziletkou prebehnes za 30ssec a mozes ist, toto s depilatorom nedas.

jaskolka
30. dec 2023

@eeffka to by som chápala, ale ona to napísala tak trochu zvláštne, Le tam píše, ze sa cíti ako malé dieťa. Takže preto asi každému napadlo ze v com je problém, ci nechce hladké nohy alebo ako.

benit
30. dec 2023

Ked ich holis ziletkou, tak sa necitis ako male dieta?
A to chces pouzity epilator vratit? To di ho ma niekto po tebe kupit?