Dievcata, prosim, poraďte. Čochvíľa budem mat 39r. a začali mi dost výrazne šedivieť vlasy. Viem, že niektoré začínajú šedivieť aj skôr…skúsili ste niektorá niečo na spomalenie? Pomohlo vam niečo? Vlasy mám melírované blond farbou, takze ten prechod nie je taký výrazný ako u tmavých vlasov. Na melír chodím každých 6 týždňov. Vopred veľká vdaka za každú radu😀
Gény neobabres
ja za chvilu 49 rokov a ziadny sedivy vlas, nerobim pre to nic, ale kazdy deñ si dam pohar cerveneho vina, neviem, ci to bude mat na to vplyv, ale asi nie, len porovnavam, co robim inak ako tunajsie svatice (to len na odlahcenie), asi to bude viac faktorov spolu-strava, stres,spanok, geny......
@tenerifka stastna zena🙂
@petronellla87 veru, nestazujem sa, aj ked som zasa nedokonala v inych veciach
Ja som si minule tiež objavila na slychách mám 33.Teda ja som to ani nezbadala len mamina ma upozornila vonku na svetle.A potom lepšie kukám do zrkadla a tam sa črtal dalši.Ale to nebol celý šedivý vlas ale iba do polky.Tiež asi začnem piť červené,lebo ja nepijem vôbec alkohol 🙂
to s vinom som napisala ako srandu, sice to praktizujem, ale napr.moja babka nikdy ziadny alkohol nepila, dozila sa 90-tky, ale vzdy si ju pamatam s tmavymi kuceravymi vlasmi, sice si vlasy pravdepodobne farbila (davala farbit), ale ani odrasty jej nikdy nebolo vidno, vzdy bola dama a ustrazila si to. Dnes mame tolko moznosti, da sa to perfektne skryt.
Inak je sranda, ze moj 60-rocny muz ma tiez malicko sedin, 50-rocni muzi vyzeraju pri ñom starsie
@tenerifka to robi ten vzduch a tá klima, proste stále dovolenka , celý rok 😝
@mooonika1975 to by som chcela aj ja, dovolenku cely rok😂, my tu normalne pracujeme😅, ale ano, slnko svieti stale
@tenerifka tiez dufam ze genetika zafunguje a do 4dekady vstupim s mojimi tmavymi vlasmi..mam 36 a jediny sedivy vlas od 23rokov obcas postrasi - vysklbnem a par mesiacov mam pokoj..moja starenka mala sice v 70tke sedive ale nie vsetky,niektore mala povodne cierne...manzelove sestry zacali sediviet uz kratko po 30tke, ale oni zas maju po mame huste vlasy a rychlo im rastu,, to mne rastu pomalicky
@babydesire aj mne rastu pomaly, a mam ich velmi jemne, ale to od malicka, co uz. Mne je v podstate jedno, ak mi raz zacnu sediviet, nafarbim a vybavene, to je vec, ktora sa naozaj neda ovplyvnit
Ja sa pripnem k tejto otazke lebo ma to tiez zaujima...dakujem