Ako si vybrať správny make up?

6. jan 2024

Baby podľa čoho si vyberiete ktorá značka a aký tón farby je najlepší? Hovorí sa že najlepšie na dlani alebo na krku ale v predajniach pod tým svetlom to ukáže inak ako na dennom svetle. A ktorý najdlhšie vydrží?

monicazbb
6. jan 2024

Recenzie na nete a trošku drahší (aspon od 10 eur vyššie) - to su tie lepšie.Odtieň bohužial to len skušat a potom si to zapisovať ktory si si kupila a aký bol.Už veľakrat som po par skušaniach zistila že som sa netrafila.
A samozrejme podľa typy pleti ešte vyberať. Mne sadli celkom značky Dermacol a Maybelline.A ešte mi pomohlo aby makeup vydržal nanašat ho pomocou hubky špecialnej, nie rukami - potom lepšie prilnie a vydrži Samozrejme pod to tvoj obľubeny hydratačny krem a ja ešte pod to davam aj serum ;)

marcellka32
6. jan 2024

L'Oréal nude sérum

sima338
6. jan 2024

Mám rada Armani luminious silk, je drahší, ale vydrží mi skoro rok a lepší make up som fakt nemala....nedám naň dopustiť napriek tej cene...skôr ušetrím na lesku na pery či maskare ako na make upe, ten v drogérke nekupujem

jamimo
6. jan 2024

fann parfuméria mala kedysi akcie Dni líčenia so značkou.... raz to bol Gosh, inokedy Lancome, Dior... Stačilo sa prihlásiť a ísť. Skús pozrieť ich web, či to ešte robia.
Ináč, vôbec nie je problém doniesť do akejkoľvek parfumérie mini nádobky na makeup, odlejú ti. Vo Fann mali kedysi svoje.
Mne najviac vyhovuje La Praire, Lancome, YSL, Armani, Anne Marie Borlind. Striedam podľa nálady...
Na stránke Anne Marie Borlind,. sk si vieš objednať vzorky makeupov, cca 2 € /1 kus