Ako si upravujete vlasy?

16. okt 2024

Ahojte. Potrebujem radu.
Ako si upravujete vlasy ? Nechcem si ich ničiť žehličkou ale musí predsa existovať niečo čo mi ich vyrovná aj bez použitia žehličky .
Ďalej , ako docieliť aby boli vlasy lesklé? Moje sú úplne bez života a nechcem pouzivat nejaké umelé silikónové výrobky , kľudne aj niečo drahšie , overené . Alebo aj babské rady . Ďakujem

faasx
16. okt 2024

Fénom a kefou. Je to celkom namáhavé. Ja mám brčkave vlasy, a vkuse si ich žehlím.. tak jediná varianta je ten fén.
Čo sa týka lesku, skús ísť ku kadernikovi na nejaku kúru, ktorá ti pomôže. Vedela som o vela maskách na vlasy, ale musím ich dohľadať, potom ti to sem pošlem 🙂

denisa_deniska
16. okt 2024

WOW - Dream Coat, celkom pomohlo, nemám prirodzene kučeravé vlasy ale ku spodu sa mi začínajú tak mierne vlniť, po tomto spreji mám pocit rovnejších vlasov
Na lesk používam Lee Stafford Shine Head Shine Spray, ale nie stále, skôr keď niekde idem, ale inak treba vyživovacie kúry u kaderníka

barka1
16. okt 2024

Konečne je doba, kedy sa kučeravé ženy prestávajú hanbiť za svoje vlasy a rovnať ich a začínaju ich respektovat. Skus nastudovat CGM metodu. Tvojim vlasom prospeje, vráti zdravie a lesk.

nika_val
17. okt 2024

Keď použiješ tepelnú ochranu, a nižšiu teplotu na žehličke (okolo 180°C) tak ti to vlasy nebude ničiť 🙂

michaela7258
19. okt 2024

Vyskúšaj vlasový botox.. Ktorý vlasy vyhladí na dlhšiu dobu podobne ako keratín..

kristinkakvetinka
19. okt 2024

Podľa mňa to je ovplyvnené aj genetikou ,ja mam vlasy úplne rovné a zároveň aj lesklé ale zas nie moc husté. Každý vždy chce to co nemá 😂

banalu
19. okt 2024

Najkrajsie/najzdravsie vlasy som mala, ked som s nimi nic nerobila - korona, potom tehotenstvo. Bola som doma na HO, a to som ich farbila krabickovou farbou a pouzivala obycajny dixy sampon, ani kondicioner nic.
Proste ta zehlicka robi vela. Skor by som sa zamerala na prirodzenu strukturu vlasu, a zvolila spravny strih.
Kulmofen moze byt ciastocnym riesenim? Nie je az taky horuci ako zehlicka a vlasy celkom upravi.