Ako si šetrne farbíte vlasy?

helenka112
1. aug 2024

Ahojte, vedeli by ste poradiť, čím si farbiť vlasy, aby to nebola čistá chémia a aby to prekrylo aj šediny? Existuje niečo iné okrem henny? Resp. môže byť aj henna, ale aby chytila na tmavoohnedo a prekryla šediny. Máte nejaké typy na overené značky?

unicornlady
1. aug 2024

Ja používam túto značku ECHOS LINE, kupujem v Nitre (biofarma-vlasová kozmetika).

https://www.kadernickyservis.sk/profesionalna-f...

diana45
1. aug 2024

@helenka112 ja takisto... bio farma v NR

michaela329
1. aug 2024

@helenka112 mne hena chytala len kým som nezačala sediviet. A farbila som dvojfázovo, najskôr henna a potom indigo. Tie namiesane vôbec nechytili. Ja som to s hennou po rokoch vzdala, vlasy farbim farbami bez amoniaku raz za čas a tonujem.

cimage
1. aug 2024

@michaela329 ktoru bezamoniakovu pouzivas? Ja mam pocit, ze Henna mi lepsie chyti ako tie bezamoniakove. Po 2-3umytiach ako keby som si ani nefarbila, hlavne sediny. Kazdy mesiac si odmietam patlat chemiu na vlasy

vesimelonimarsista
1. aug 2024

Farbim si s Khadi Nussbraun na tmavohnedu. Na vlasoch nevidno z odrastkov, ze by som si farbila vlasy, farba zo sedin sa trochu vymyva, takze treba pravidelne farbit.

michaela329
1. aug 2024

@cimage syoss. Garnier mi vôbec nechytila. Ale teda bez amoniaku musím kupovať o jeden odtieň tmavšiu ako amoniakovu. A ja to oživujem tonovacimi balzamami, farbim tak každých 8 týždňov.

saraxyz
1. aug 2024

@cimage ja používam bezamoniakovu Inoa