Ahojte, vedeli by ste poradiť, čím si farbiť vlasy, aby to nebola čistá chémia a aby to prekrylo aj šediny? Existuje niečo iné okrem henny? Resp. môže byť aj henna, ale aby chytila na tmavoohnedo a prekryla šediny. Máte nejaké typy na overené značky?
@helenka112 ja takisto... bio farma v NR
@helenka112 mne hena chytala len kým som nezačala sediviet. A farbila som dvojfázovo, najskôr henna a potom indigo. Tie namiesane vôbec nechytili. Ja som to s hennou po rokoch vzdala, vlasy farbim farbami bez amoniaku raz za čas a tonujem.
@michaela329 ktoru bezamoniakovu pouzivas? Ja mam pocit, ze Henna mi lepsie chyti ako tie bezamoniakove. Po 2-3umytiach ako keby som si ani nefarbila, hlavne sediny. Kazdy mesiac si odmietam patlat chemiu na vlasy
Farbim si s Khadi Nussbraun na tmavohnedu. Na vlasoch nevidno z odrastkov, ze by som si farbila vlasy, farba zo sedin sa trochu vymyva, takze treba pravidelne farbit.
@cimage syoss. Garnier mi vôbec nechytila. Ale teda bez amoniaku musím kupovať o jeden odtieň tmavšiu ako amoniakovu. A ja to oživujem tonovacimi balzamami, farbim tak každých 8 týždňov.
Ja používam túto značku ECHOS LINE, kupujem v Nitre (biofarma-vlasová kozmetika).
https://www.kadernickyservis.sk/profesionalna-f...