Ako si robíte vlny na rovných vlasoch?

vmiri
2. dec 2023

Ahojte, baby ako si robíte vlny na rovných vlasoch aby vám vydržali? Mám vlasy ledva po plecia, nie extra husté, taký normál. Skúšala som si vlasy natočiť kulmou, žehličkou, zapletené copy, s lakom na vlasy, s tužidlom, bez a nikdy mi to nevydrží, po 2 hodinách mám vlasy rovné a strapaté, proste ako metla 🙄 máte nejaký dobrý tip? Ďakujem za rady 🙂

milanemila
2. dec 2023

@vmiri ak si skusala vsetko co pises, tak mas taky druh vlasov, kt nevydrzi navlneny. Naozaj ak ti nedrzia vlny spravene kulmou, tak nic “silnejsie” nie je, mozno tak jedine trvala 🙈

0silvia0
2. dec 2023

@vmiri jedine toto:

https://www.youtube.com/watch?v=zXW8XWWZi3s

Ale musis si ich natocit na este vlhke vlasy po umyti a spat v nich celu noc. Rano budu vlny, ale nerozcesavat!!
Mne kulmovanie, zehlenie nikdy nevydrzalo, ale toto vydrzi.

petronellla87
2. dec 2023

@vmiri mne sa najviac osvedcila trojkulma. Je to rychlo a ked to dobre zalakujem vydrzi mi to cely den

lusa18
2. dec 2023

@0silvia0 takto si robím aj ja 😁 a veru vydržia mi aj 2dni

h2
2. dec 2023

@vmiri Toto asi čítať nechceš, ale keď ti nič nedrží, tak sa s tým zmier a zvoľ si účes z rovných vlasov.

vmiri
autor
2. dec 2023

@milanemila trvalú som mala dávno, ešte na strednej, ale už neplánujem, veľmi mi to zničilo vlasy a zas nemusím to mať permanentne
@0silvia0 toto som inak etse neskúšala, vyzerá to jednoducho, snáď omotám aj moje kratšie vlasy, ďakujem 🙂
@petronellla87 pozriem sa na ňu 🙂
@h2 ja som s mojimi rovnými zmierená 😀 len občas na nejakú oslavu a pod. si to pýta nejakú zmenu 🙂

0silvia0
2. dec 2023

@lusa18 ano, aj mne vydrzia aj 2-3 dni, ale musim dodrzat vsetky postupy ktore som napisala. Na suchych vlasoch mi to nevydrzi.

luccija
2. dec 2023

@vmiri keď si to robím sama nevydržia mi, ale od kaderníčky ich mám 2 dní🙂tužidlo lak a robí mi ich zehlickou

20erika07
2. dec 2023

Tiez mam take vlasy, bola mi odporucana konicka kulma. Ja mam dlhe vlasy a sice som sa narobila kym som vsetky natocila ale vydrzali mi natocene od chystania sa na svadbu ,pretancovanu skoro celu svadbu ,tak cca od 12h az do dalsieho dna. Kupila som si nejaky iny lak, nie z drogerky tie bezne, objednala som z notina nejaky silny finish a ten drzal mega.

buberova
3. dec 2023

Mám to rovnako ako ty, s kulmou/žehličkou si moje vlasy do 2 hodín ajtak urobia po svojom a sú úplne rovné. Jediný spôsob ako mi ako tak držia je ten trik s opaskom so županu 🙂

minenkak
3. dec 2023

@vmiri trojkulma krásne vlasy mávam,dva dni v pohode

stellarstar
3. dec 2023

Po umývaní vlasov si nedávaj balzam

vmiri
autor
3. dec 2023

Ďakujem vám všetkým za rady 🙂 dnes som skúsila to s tým opaskom, vlasy mám ešte aj teraz vlnité, neverila som že mi vydržia, nie sú také ako na začiatku ale je to fajn 🙂 lenže vzadu krátke vlasy som nevedela omotať, ale nejak som to zakamuflovala 🙂 ale pravdepodobne skúsim aj tu konickú kulmu