Ako si odfarbiť čierne vlasy na blond?

9. júl 2023

Ahojte, chcem svetle vlasy , svoje mam taky tmavší blond ale dlhé roky som sa farbila na čierno. Prosím vás nejaké rady ako čím skôr ich zosvetlit ? Poprípade akú cenu si berie kaderníčka?

gejb
9. júl 2023

Toto naozaj len u kadernicky, u mňa to zvládla na jedno posedenie.

helcanw
9. júl 2023

Určite u kadernícky. Ja som si omylom kúpila farbu s červeným podtónom a to som nevedela doma dať sama dole 🙈 Kadernicka sama povedala, že zbavovať sa čiernej a červenej - pripadne jej odleskom na hnedých vlasov je ťažký boj.

pribinak
9. júl 2023

Toto by som doma neskusala

Akú cenu berie kadernicka? No asi inú v BA a inú niekde v Trebišove či Gelnici

schokolade1988
9. júl 2023

Kaderníčka . Mám niečo ,,odzite" ako neustále nespokojná žena so svojimi vlasmi ,čierna -blond-cervena-blond-hneda-melir-hneda-cierna-blond-este viac blond atď atď atď a toto niekedy aj behom dvoch mesiacov .. čo vrazis do odfarbovacov a farieb (lebo doma je to proces buď dlhý ,alebo drasticky ) už máš zaplatenú kaderníčku a máš to spravené pekne a niekedy sa podarí aj na 1x ... Za mňa toľko 👍

candii
9. júl 2023

Jedine kaderníčka ak si nechceš odpáliť vlasy ale naozaj kvalitný salón .. ja som sa pred rokmi dávala z čiernej na hnedú stalo ma to 60€ vlasy po plecia teraz predpokladám že to bude za dva krát takú sumu. Ale fakt dávaj pozor na kaderníčku ja som si to nechala odrast do prirodzenej farby išla som ku kadernícke len na presvetlenie mojich prírodných vlasov a tak mi ich dodrbala že som ich rok dávala dokopy .. takže naozaj kvalitny salón treba

joannita
9. júl 2023

Nerob to!!! Ja som to spravila pred 20rokmi a zle to dopadlo 😂
Z farbenej ciernej som tiez chcela blond. Aj tak som nakoniec skoncila u kadernicky, takze som vyhodila peniaze za farby aj za kadernicku a este k tomu som 2 dni chodila ako debil a znicili sa mi vlasy.

jaga18
9. júl 2023

Dcéra si dávala u kaderníčky tmavý blond na svetlý blond. 240e a výsledok teda nič extra, musela ísť ešte raz, potom to uz bolo krásne. Ale musím podotknúť, ma naozaj dlhé a husté vlasy.

dominikamacakova
9. júl 2023

Sama keď si to spravíš tak budeš hnedo-blond-ryšavá. Vlastná skúsenosť

siska53
9. júl 2023

Kadernicka!

tatianaba
9. júl 2023

Ak mas fb, pozri si cloveka menom Brad Mondo. Je to kadernik a vluse pridava videa,kde si ludia podomacky odfarbuju/farbia/zosvetluju vlasy... aby si mala predstavu,ako to moze dopadnut.

sandyan
9. júl 2023

Doma urcite nie, v prvom rocniku na SŠ mi kamoska doma odfarbovala vlasy z tmavo hnedej na ciernu q vysledok??spalila mi vlasy na temene hlavy na jezka🙈🙈

mamamasama
10. júl 2023

Tazko. Ja vsak paradoxne kadernicky neodporucam. Mne takto 2 rozne( vraj najlepsie a najdrahsie v meste) uplne spalili vlasy. A potom mi pomohli baby tu na MK a dala som sa na to sama. Konecne mam blond a konecne ich davam dokopy.

fadama
10. júl 2023

Baby,ako si vybrať farbu? Chcem nejakú svetlo hnedú no neviem ako to dopadne 🤣🤣

michaela329
10. júl 2023

Záleží od dĺžky a nie je to naraz, počítaj viacero sedení - sesterku dlhé pod lopatky vyšli 3 roky dozadu na cca 200 eur (3 sedenia) . A určite to nerob doma sama - par takých som videla a nebolo to pekné. Vyber kvalitného odborníka - recenzie budú na webe.

linki90
10. júl 2023

určite choď ku kaderničke lebo si dodrbeš vlasy sama doma

shogun
10. júl 2023

Ja mam svoje tmavohnede a chcela som svetlohnede, zacala mi to robit kadernicka postupne melirom, ale tak mi to nicilo vlasy, ze som to stopla. Potom som videla kamosku, co si dala zosvetlit inde a krasne to mala a jej to robila sice tiez postupne, ale stahovanim farby, postupne svetlejsiu a svetlejsiu. Tak som si to dala aj ja tak a ovela lepsie, sice mam nevyhodu, ze mam cerveny pigment a ako sa mi zmyva farba, ide mi to do rysava, ale vlasy nie su tak znicene.

eskop
10. júl 2023

No ja som si úprimne dávala dvakrát doma subrinu a nič moc, potom som bola u kadernicky a tam tiež celé zle, mala som asi 50odtienov na vlasoch a platila som 130 a nakoniec mam aj tak tmavú hnedú, každý si myslí že čierna 😃 a už keď si zvyknutá inak na čiernu tak by si sa k nej potom možno aj tak vrátila.. Tak to byva🙂

eskop
10. júl 2023

@gejb naozaj? A mate prosím aj nejaký fotky pred a po?

evuska135
10. júl 2023

Ja som si odfarbila sama. A to som davala stale modrociernu farbu. Treba len vediet plus robit na etapy, urcite to nepojde hned, odomna chcela 150e kadernicka a aj to mi negarantovala ako mi tonodfarbi. Takze trvalo to aj pol roka kym som dala na blond ale mam uplne svetle.

barborachors
10. júl 2023

rovno ti poviem, ze ked uz teraz riesis cenu, tak radsej ostan bruneta. Pekne dlhe pestovane blond vlasy su najdrahším ucesom ktorý najviac zozere penazi u kadernicky. Dalej, zdravy a plynuly prechod z tmavych a teda natmavo farbenych vlasov trva niekoľko mesiacov az rok. Ak mas jemne vlasy tak detto. Ak nechceš skončiť s polkou objemu ako mas teraz tak by si si mala nájsť fakt dobreho kadernika a ten veru lacný nebude.
Ja som nic z hore uvedených slov nedodrzala a velmi ľutujem ze som si zničila vlasy, ktoré mi uz tretím rokom zachranuje skuseny kaderník. Pri blond treba vela investovat do kvalitných produktov a masiek, nie je to tak ze chcem a mam ale vyzaduje si to kopu kopu penazi...

silvia2013
10. júl 2023

@helcanw dnes už to nie je problem, treba mat naozaj dobru kadernicku .

ikuska27
10. júl 2023

Ja som šla z čiernej na hustý blond melír... prvé sťahovanie bolo na tri krát..platila som 150€...odvtedy mi dáva už iba melír, ale stále na skoro celé vlasy a vždy platím okolo 80€...tak už po dvoch melíroch dokážem povedať, že som spokojná 👍

kris_tin257
10. júl 2023

V novembri pred dvoma rokmi som prišla ku kaderníčke že sa chcem zbaviť čiernej (cca 10 rokov som si farbila vlasy na čierno), mala som už dosť odrastené svoje vlasy, tak mi odrasty farbila na hnedú aby som nemala veľký skok až keď mi čierne vlasy odrastli úplne tak sme prvýkrát odfarbili (trvalo to presne rok v novembri), nechcela som mať zničené vlasy a silou mocou byť zrazu blond za cenu zničených vlasov ... Postupne stále odfarbujeme najbližšie ideme dať melír až v októbri, vlasy nemám zničené ale zdravé 😊

janicka1985
10. júl 2023

Tiež som takto zisťovala, nakoniec som išla do kaderníčky,130€ ma to stálo - iba odstránenie čiernej,roky farbenej doma.Teraz mam svoju svetlo hnedu ,nie velmi čo som chcela ale tak aspon o kúsok bližšie k ombre co by som chcela

helen_167
10. júl 2023

Najlepsie riesenie je nechat si vyrast svoju farbu, ja som takto cakala 3 roky a som spokojna mam peknu blond, v kuse som sa farbila na blond a nikdy som nebola spokojná tak s farbou ako so svojou teraz,ale to si asi nechcela pocut. Uplne banujem, ze som sa aj zacala farbit...

2006_1211
10. júl 2023

S namiesanym peroxidom ale je lepšie u kadernicky lebo sa môže stať že si to necháš dlhšie alebo dáš silný peroxid a máš po vlasoch a to myslím vážne nie len po farbe

weronika171717
10. júl 2023

@mamamasama prosím ta, a aké prípravky používaš na blond vlasy? Ja mam tiež blond a suché, extrémne lámavé. Ďakujem. 💛

bessdonna
10. júl 2023

Ja som to spravila tak ze som si dala ombre od loreal najprv od polovice dole, potom neskor este to iste na par min, neskôr mi to chytilo na hociaku farbu. S takym hrebenom sa to nanasa a je to super

kubkovamama
11. júl 2023

Jemné rovnomerne zosvetlenie na tmavo hnedú/hnedú doma pasta 100g vit.C a šampón proti lupinam v miske poriadne premiešať kým sa prášok úplne rozpustí a rovnomerne naniesť na pramene aby ti nevznikli fľaky.Nechas tak 20-30min podľa kvality vlasov.Pozri si na nete čo to robí.Vlasy sa nepoškodia,ale treba masku,zábal,ošetriť ich potom.Ale svetlá hnedá to určite nebude

janysp
Autor odpoveď zmazal
Zobraz