Ako sa zbavujete chĺpkov nad hornou perou?

9. júl 2023

Aký je najúčinnejší spôsob zbavenia sa chĺpkov na tvári? Nad hornou perou už mi ich dosť vidno a robí mi to ako keby tieň je to nepekné a viditeľné. Aký metódu zvoliť? Radšej by som išla ku kozmeticke, niečo dlhodobé, najlepšie čo vydrží čo najdlhšie. Ako to riešite vy?

buberova
9. júl 2023

Raz za 3 týždne si to vytrhnem voskovým pásikom... A keď idem na obočko tak mi to spraví kozmetička. Linea mi nepomohla

autor
9. júl 2023

@buberova a dorastajú chĺpky jemne? Či nie sú pichlave

aduskatt
9. júl 2023

krémom z Avonu

mamamasama
9. júl 2023

Holím

buberova
9. júl 2023

Nie, nie sú pichľavé... Teda aspoň ja s tým problém nemám

janetinka27
9. júl 2023

Trham voskovym pasikom a dotrham pinzetou

podmostom
9. júl 2023

Ja mám výrazné tmavé chĺpky. Tiež voskovymi pásikmi trham. Tvrdé nevyrastaju, to asi len vtedy keby si oholila ziletkou. Tie pásiky sú super, lebo je to rýchlovka.

dadis
9. júl 2023

Voskom u kozmeticky raz za mesiac a medzitym pasikmi veet

do_minuska
12. júl 2023

Ahoj ja pouzivam holiaci strojcek z dmky, stoji asi 10-15€ a oholí mi to celu tvar 🙂

kvetinka75
12. júl 2023

chodím ku kozmetičke - voskové pásiky. Ja som si párkrát spálila kožu, tak už to neskúšam. Vyrastajú jemné, chodím 1x mesačne na obočie, tak to vybavím hneď naraz všetko. Na brade som sa ich zbavila laserom, tam to bolo oveľa horšie.

banderaska29
12. júl 2023

@kvetinka75 ahoj a ten laser bol účinný na prvý krát ?

nikpa
12. júl 2023

Asi 15 rokov dozadu som si dala nad perou odstrániť laserom a dodnes mám pokoj. Inak sa chodí dvakrát po sebe ale ja som na ten druhý neisla, už ani neviem prečo.

kvetinka75
12. júl 2023

@banderaska29 nie absolvovala som asi 6 sedení. Ale už po prvej som videla, že nerastú všetky. Ale na brade som to mala už hrozné, veľmi veľa toho. Nad hornou perou by stačilo menej. Ale tam mi vyrastajú bledé, pár tmavých, to aj pinzetou vytrhnem, tak to neriešim.