Ako sa zbaviť zápachu vo vlasoch?

11. mar 2023

Prosím vás viete mi niekto poradiť ako zamaskovať zápach z vlasov? Brigádujem v mekači a ten smrad co mám na vlasoch po smene je odpor. Často po práci musím ísť ešte do školy alebo do druhej práce, potrebujem vyzerať a voňať ako človek nie ako hranolka a nemám možnosť si medzi tým umyť vlasy. Keď mám smeny tri dni po sebe je to tiež horor. Moja vlasová pokožka nedáva každodenné umývanie. Kaderníčka mi odporúčala umývať vlasy raz týždenne, pokiaľ sa dá. Ale toto je otras, mám stavy že chodim medzi ľudí ako humusak, vankúš mi z toho páchne ale to by nebol až taký problém, obliečky si vymením. Nie je nejaký prípravok čo by ten zápach nejak neutralizoval a "kúpil" by mi aspoň jeden deň navyše? Ako náhle nájdem lepšiu prácu, okamžite odtiaľ odchádzam ale potrebujem to na pár týždňov nejak vyriešiť.

ana82
11. mar 2023

no asi len suchý šampón....pekne voňajú

daniela2202
11. mar 2023

Skús dixi žihľava alebo breza vodu, možno to prekryje

victory7897
11. mar 2023

Tieto kondicionéry v spreji sú na to celkom dobre

ckocka
11. mar 2023

Ja myslím že to neprekryje ani suchý šampon, hoci vačšina z nich smrdí jak turecký harém. Len sa to zmieša, reštauračné pachy sú velmi vytrvalé a výrazné.

sovica
11. mar 2023

Keby si nosila počas smeny na hlave nejakú šatku, nepomohlo by to? Myslím, že keby si mala vlasy prekryté, tak by to mohlo eliminovať vstrebávanie tých pachov priamo do vlasov.

akvi
11. mar 2023

Pridávam sa k nápadu so šatkou. Ja to aj doma robím, keď mám čerstvo umyté vlasy a potrebujem pražiť niečo, tak šatka na hlavu.

bluka2
11. mar 2023

Na to nepomôže nič, len dať výpoveď. Odskúšané - sama som v tom mekaci vydržala 2 týždne, ale ten puch si pamätám doteraz

deedol
11. mar 2023

@ckocka trocha offtopic, ale nemas tip na suchy sampon, ktory tak strasne nevonia (nesmrdi)? vyskusala som viacero, ale vacsinou su to sladke tazke vone a ja by som skor prijala nieco jemne citrusove...

jana_eyre_2
11. mar 2023

Ja som ako pubertacka cez leto raz brigádovala v bufete kde bolo najlepšie menu vyprážaný syr s hranolkami.. strašne som smrdela, aj dva krát keď som si po práci vlasy umyla nič to nepomohlo.. skús ten suchý šampón, ale už to asi budeš mať aj tak v nose.. ostatní to ale nebudú tak cítiť ako ty sama takže to bude ok..

solange7
11. mar 2023

Ja by som si natvrdo dala na hlavu tesny turban zo satky. Ved na to si mozes dat normalne aj tu povinnu gastro ciapku.
A este by som si pre istotu po sichte strekla suchy sampon.

ckocka
11. mar 2023

@deedol Mne by možno ani tak nevadili, keby voňali polovičnou intenzitou. Jemné a citrusové nepoznám nič, všetko je to ovocné, ťažké, sladké a po vetre to je cítiť na kilometre.

svetlonos
11. mar 2023

@sovica
bez sance aj keby si mala na vlaso h gumovu ciapku na plavanie- mekac neprekryjes.

lejllamt
11. mar 2023

@deedol neviem, či je citrusový...ale nie je veľmi výrazný.... od Yves Rocher iba nedávno som ho objavila a zatiaľ len raz vyskúšala

deedol
11. mar 2023

@ckocka presne :D preto ich nepouzivam :-P

deedol
11. mar 2023

@lejllamt dakujem, skusim. a autorka, prepac, ze som sa ti sem votrela 🙂

amelie2017
11. mar 2023

@bluka2 tyzden v burger king a asi mesiac som byt vetrala. Este aj tehotna. Nemohla som ten smrad ani citit. Len preto som odisla.

nnnuuunnn
11. mar 2023

Nepomohlo by vlasy čo najviac zviazať do drdolu? Teda moje keď sú voľne rozpustené, absorbujú ešte viac smradu...

bluka2
11. mar 2023
missviolet
11. mar 2023

@deedol Klorane suchy sampon je fajn

deedol
11. mar 2023

@missviolet dakujem 🙂

mamina198
11. mar 2023

Ja som mávala tento problém v školskej jedálni, a pomohlo mi trochu umyť vlasy v umývadle, osušiť uterákom a nastriekať trochu vône na telo a vlasy z Oriflame, alebo aj Victoria Secret.

melonik7
11. mar 2023

@deedol tento..a este kokosovy je👍

anka0711
12. mar 2023

Sú parfémy na vlasy..v dm majú...

kornelies
12. mar 2023

Drdoly, satky su absolutna hlupost. Vlasy ti budu smrdiet tak ci tak, vlasy treba umyvat denne alebo zmenit pracu.

alexka89
12. mar 2023

My sme boli v Číne a to len sa najesť a išla som smradľavá..tak viem že ty ešte 2x horšie musis ....no jedine dať výpoveď ale ak tie peniaze potrebuješ tak by som 💩NATO čo kto hovorí že smrdím za fast foodom.

ketrint
12. mar 2023

Ja som raz dostala taký sprej na vlasy a bol proti pachom. Keď sme šli niekam do podniku, som si to nastriekala na vlasy (príjemná veľmi jemná kvetinova vôňa), a fakt aj keď tam bolo mega nafajčené, tak mi vlasy nenapáchli. Je to už dosť rokov dozadu a doteraz neviem čo to bolo za zázrak👌 ale rozhodne niečo take musí byt, keď som to dostala pred rokmi 😂 (Mama to kupila len ako vôňu na vlasy. Že je to takáto úžasná vec proti napáchnutiu sme zistili az po rozbalení a samozrejme si nepamätala kde to kupila 😩) Hneď by som si nakupila zásoby.🙏