Ako sa zbavím kruhov pod očami?

nikaa_
24. jún 2024

Dobrý deň. Mám už dlhodobý ‘’problém”. Nedokážem sa zbaviť kruhov pod očami. Niekto kto ma skúsenosti a vedel by mi poradiť?

ivanakal
24. jún 2024

Podla toho ake mas kruhy. Ci len sfarbene, alebo "vpadnute" jamy, alebo vacky. Ak sfarbene, moze to byt nejaky zdravotny problem - oblicky, dehydratacia, malo zeleza a pod.. Ja som mala cely zivot obrovske kruhy, bohuzial zdedene, vpadnute. Nemala som ziadny zdravotny problem. Rozhodla som sa to riesit operaciou spodnych viecok lebo som s tym nedokazala zit.. A lutujem ze som tak neurobila skor. 🙂.. Ale mne sa napriklad zhorsovali aj po urcitych jedlach - nemohla som jest slane veci, alebo arasidy, cokoladu, sladkosti, mineralku, alebo ked som dlho cumela vecer do mobilu vtedy som ich mala horsie. Skus sa odsledovat, alebo ziadaj nejake vysetrenia u lekara, popripade skus konzultaciu u plastickeho chirurga.

palculienka40
24. jún 2024

@nikaa_ tmave kruhy moze byt zatazena pecen a velke opuchnute navrete vacky zatazene ladviny. Plus dostatok spanku. Tiez ci nosis okuliare alebo nie. Unavene oci to mozu byt.

nikaa_
autor
24. jún 2024

@palculienka40 ano nosím okuliare a mám dostatok spánku

nikaa_
autor
24. jún 2024

@ivanakal ano len sfarbené

luciaruz
24. jún 2024

Očný krem a serum s kyselinou tranexamovou. Hladaj tiež v kozmetike látky ako vitamin C, niacinamid, retinoidy, alfa arbutin, ...