Dobrý deň. Mám už dlhodobý ‘’problém”. Nedokážem sa zbaviť kruhov pod očami. Niekto kto ma skúsenosti a vedel by mi poradiť?
@nikaa_ tmave kruhy moze byt zatazena pecen a velke opuchnute navrete vacky zatazene ladviny. Plus dostatok spanku. Tiez ci nosis okuliare alebo nie. Unavene oci to mozu byt.
@palculienka40 ano nosím okuliare a mám dostatok spánku
Očný krem a serum s kyselinou tranexamovou. Hladaj tiež v kozmetike látky ako vitamin C, niacinamid, retinoidy, alfa arbutin, ...
Podla toho ake mas kruhy. Ci len sfarbene, alebo "vpadnute" jamy, alebo vacky. Ak sfarbene, moze to byt nejaky zdravotny problem - oblicky, dehydratacia, malo zeleza a pod.. Ja som mala cely zivot obrovske kruhy, bohuzial zdedene, vpadnute. Nemala som ziadny zdravotny problem. Rozhodla som sa to riesit operaciou spodnych viecok lebo som s tym nedokazala zit.. A lutujem ze som tak neurobila skor. 🙂.. Ale mne sa napriklad zhorsovali aj po urcitych jedlach - nemohla som jest slane veci, alebo arasidy, cokoladu, sladkosti, mineralku, alebo ked som dlho cumela vecer do mobilu vtedy som ich mala horsie. Skus sa odsledovat, alebo ziadaj nejake vysetrenia u lekara, popripade skus konzultaciu u plastickeho chirurga.