Ahojte. Mám 26 a ako vidím, pomaly ale isto už začínam šedivieť 🙃 nie som na to pripravená 🤣! Už tak 3roky si nachádzam kde tu šedivy vlas, ale dnes som si našla asi 6, a zrovna tie maličké, ktoré len narástli. Neviem si predstaviť sa farbiť každý mesiac ďalších xy rokov. Moja mama šedivela od 19, takže v podstate môžem byť rada, ale i tak. Najhoršie je, že mám hnedé vlasy, takže to dosť vidno 🥴 toť taky vylev 😨 ako ste prijali tento fakt ?
Ja mam jemny melir, aj ked mi vyrasta, neposobi to velmi rusivo. Ale neprezivam to teda, horsie veci sa deju…
Tak mas len 2 moznosti bud sa budes farbit alebo zostanes tak. Dnes uz su obe mmoznosti ok. Na zaciatok staci melir a ten ti vydrzi aj 3-4 mesiace na zaciatku nemusis farbit vobec casto.
Ja si trham pinzetou, mam sice 35 , tmavohnede, cize ked prehrniem vlasy a zbadam šeďaka tak si vytrhnem. Zatial sa nefarbím 🙏🙏🙏 ale potom uvažujem o nejakom melíre štýl sunkissed, aby sa to stratilo ked uz ich bude viac
ja mam tiez hnede vlasy, takze tie sedive vlasy celkom svietia :D vytaca ma to, ale co s tym narobim, farbim si vlasy kazde cca tri mesiace a som zase na nejaky cas spokojna :D 🙂
Vyrovnala som sa tak, že sa farbím 😁
@dadka_bb o 30 rokov po menopauze ti tie pinzetou vytrhnuté možno budú chýbať 😉
Prijala som to tak, že pri 6 vlasoch som si dávala zmývateľný farebný šampón a keď už šediny bolo vidieť dosť, začala som sa farbiť nezmývateľnou farbou. Iné nič nevymyslíš. Niekto si dáva melír. Alebo ešte môžeš zostať šedivá. Nikdy som si vlasy netrhala. Svoje vlasy si vážim, či šedivé, či nešedivé.
Normálne, svoje šediny nosím hrdo 🙃 páči sa mi to.. som hnedovláska a nefarbim sa už dlhé roky.. podľa mňa to je zaujímavé mať prírodný melir..
Daj si do toho spraviť voľáky bledsi melír alebo trochu presvetlit, teraz robia všelijaké techniky. Tiež mám hnedé vlasy, dosť tmavé a do toho keď mi začali vykukat šediny, hneď to vrazilo človeku do očí. Prišla som ku kaderníčke, že čo s tým lebo sa nemienim teraz do konca života farbiť. Spravila mi ombre ci balayage alebo ako sa to vola, výsledok bol, že mi presvetlila, časť vlasov som mala ako biela káva a tie šediny sa v tom stretili. Dvakrat do roka chodím na také oživenie a som spokojná, šediny od vtedy nevidím ani ja sama.
Mali by byť rôzne spreje že len nasprejujes a ono to zafarbí (vydrží do umytia). Na farbení nevidim nič zlé, keď si budeš farbiť len korienky respektíve nie celé vlasy tak to nebude tak časovo nárocne. Mám podobný vek ako ty a neexistuje aby som mala šedivé vlasy- myslím tým, že by som to hneď riešila tým farbenim
Farbenie vlasov, najprv raz za dva mesiace, potom každých 6 týždňov a teraz už každý mesiac, beriem, ako prirodzenú súčasť svojho života, neriešim, ako neriešim, že si umývam zuby, holím chlpy atď. Nie je to nič, s čím by sa bolo potrebné nejako zmierovať, či nezmierovať.
No normalne ,musela som
Ja som na jednom mieste hlavy zacala sediviet v 18tich ked som mala na krku 2 roky psychopata a tahalo sa to na kriminalke a potom sud.
Teraz mam 30 a sediny stale len tam ( aspon ze tak) ale ked nefarbim, su viditelne dost,je to vpredu. Vela krat mi to je uplne jedno.
Cele vlasy nefarbim, len korienky
Úplne ťa chápem, ja som sa začala farbiť ešte na VŠ, lebo som mala fakt dosť šedivých vlasov a v hnedých to priam kričalo. Teraz mám po tridsiatke a s farbením som sekla, proste sa mi nechcelo. Nafarbené odrástli, ostrihala som sa a mám cca pol hlavy šedivých v rôznych odtieňoch. Niekto si na prvý pohľad všimne, že som šedivá a dá mi tip na kaderníčku, niekto sa ma pýta, kde som si dala spraviť taký parádny melír. V mojom prípade ide len o to, že sa mi to začalo páčiť a keďže sa to páči mne, je mi jedno, ak niekomu nie. Ak má potrebu vyjadriť svoj kritický názor, ok, ale to nezmení fakt, že ja som so svojimi vlasmi spokojná.
Ak kamoska to ma geneticke a vlasy si proste farbila tie od tych 25. Neda sa svietit, ja osobne nemam chut ani v po 40tke behat sediva. I ked som planivala starnuť s graciou 😁 rozmyslela som si to a graciu posuniem podstatne na vyssi vek. Akonahle zacnem sediviet, farbim.
Mam 27 a šedín už dosť, prvé šediny som už mala keď ma mamina cesala na maturitný ples to som mohla mať 18?? ....prirodzene vlasy mam tmavo hnede až čierne...nuž vidno to 🥲🥲 už farbim
Och,ja mám tiež paniku, mám 36 rokov,vlasy si nefarbim lebo nemám šediny ale mám obavu keď vykuknu...😬
Ahoj, ja používam čierny šampón na farbenie (moje prirodzené vlasy sú tmavá hnedá), šedivá som od 20 rokov, bohužiaľ genetika a farbím sa každe dva týždne inak by som bola ako babička, a to mám len 37 rokov ☹ zvykla som si... dá sa s tým žiť 🙂
Prijala som ho uvedomenim si, ze sediva je tiez farba 🙂
A ja teda odmietam polku svojho zivota stravit u kadernika, tolko penazi zan davat, len kvoli tomu, aby.... - a tu si dopln svoje, ze preco to vlastne robis?
Ak si tymto mentalnym cvicenim prejdes, tak potom zistis, ci ti tie dovody na odmietanie sedivych vlasov stoja za to. Mne nestali. Nefarbim sa uz dlho, mam vlasy akoby sedou "melirovane", a nik sa nad tym nepozastavuje 🙂
Nijak som to neprežívala, každý starne. Inak nie je žiadna nutnosť farbiť, môžeš ostať prirodzená.