Baby ja som v maľovani fakt neschopná. Ja používam len make up a špirálu🤷♀️ viete mi poradiť, čo mám pridať aby to lepšie vyzeralo? Teraz v zime mám suchu pleť tak keď si dám make up tak je čelo celé suché a vyzera to hrozne. Make up mi vyhovuje, vyskúšala som aj iné ale nesadli mi. Dakujem za každú radu.
Ak ti môžem poradiť, chod raz k šikovnej vizážistke a ona ti povie aké farby sa ti hodia, čo zvýrazniť, čo potlačiť, ako sa namaľovať. Potom to uz budeš vedieť plus mínus, postupne sa zdokonalíš, ale nebudeš tápať. Alebo keď máš kamošku, ktorá to vie. Tiež je k tomu veľa tutorialov na internete, treba sa v tom prehrabať, ale poslúži to. A s tou suchou pleťou ti poradili vyššie.
Suchu plet treba riesit starostlivostou o nu. Cize min siahnut po viac hydratacnom kreme. Az potom riesit mejkap.
Odporucam primer pred aplikaciou mejkapu. Mejkap potom zapudrovat, pridat licenku a nieco aspon trosku farebne na pery. Zafixovat sprejom.
Esencia, sérum, krém
Ja používam Primer, kedysi som používala z Pupa, teraz Catrice, Alverde, Balea, alebo z tých drahších, ale tiež veganskych, som objavila teraz v Douglas taký Freeze od Nyx, najprv aj taký Marshmallow som tam skúšala, ale ten Freeze bol ešte lepší.
Samozrejme pod makeup nejaké sérum,denný krém a SPF.Spirala,korektor pod oči ( ja mám kruhy),púder,lícenku a balzam na pery.Moja ranná rutina,keď idem do prace