Ako sa líčite?

4. okt 2024

Mate nejake navrhy co je ucinne trvacne pekne hlavne make up. Nejake znacky na make up, ruz na zvacsenie pier alebo spiralu?.. nieco kvalitne?

s1s4
4. okt 2024

ja síce používam na maľovanie dve ceruzky a špirálu...ale keďže túžim po väčších perách, väčšinou si ich obtiahnem ceruzkou a následne ich aj vyplním
snáď nejak pomohlo 🙈

sono2
4. okt 2024

Bb gosh a hnedý púder ináč nič
Farbím si obočie pritom mihalnice.
Myslím, že to stačí. Ale tak šminiek mam doma habadej to áno

biba_18
4. okt 2024

všetko záleží od podkladu - teda najprv skin care… mám už svoj vek a časom som zistila že čím prirodzenejšie tým lepšie - teda používam iba slabé až stredné krytie - rôzne značky, aj lacné ako bourjois aj drhšie ako tirtir, shiseido alebo guerlain… špirály používam zahusťovacie, nič iné pri mihalniciach nepotrebujem riešiť- osvedčila sa mi lxnejšia od pupy vamp! extreme alebo od bobbi brown smokey eye mascara alebo lancome hypnose… ruž už nemám trpezlivosť furt maľovať, používam na kilá catrice volumizing lip balm, ten tmavší, mám v každej taške a v každom vrecku…

lizatko1009
4. okt 2024

Make upy striedam podla pocasia a pleti, za mna dior forever, lancome teint idol, armani, farmasi, mishha bb, loreal infallible, guerlain parure, spiraly striedam loreal, collistar, aj od miss sporty. Zalezi ako sa licis, ja sa rada licim licka, puder, tiene, linka, konturka, podkladova, rozjasnovac atd.

hopsas
4. okt 2024

Podklad mejkap púder lícenka obočie mihalnice rúž. Väčšinou v nude tónoch. Ak mám v robote niečo dôležité nahodím aj očné tiene. Znacka Lancôme všetko

esteris
4. okt 2024

@biba_18 nemáš z tých catrice balzamov vysušené pery? A nemaju taky divný voskovkovy zápach? V čom je dobra ta špirála od pupy? Ďakujem

riesska123
5. okt 2024

Poradiť neviem rúž, ale skús použiť lesk keď obtiahneš pery ceruzkou

natalusiiik
5. okt 2024

Ja si dam krem s spf50 to je u mna zaklad, potom ak je letne obdobie tak tonovaci krem od Dermacolu, spravim kontury, dam puder, na to licka a rozjasnovac, spiralu a ruz - obocko mam tetovane takze tam neriesim nic a mam hotovo… a v zime opat spf, na to uz riadny makeup, kontury, puder, licenka, rozjasnovac, linka na oci a spirala a ruz 😊 neviem preco sa mi v zime ziada aj linka a v lete nie 🤷‍♀️😁

kavenkaa
5. okt 2024

Na pery používam DERMACOL 16H LIP COLOR, majú kopec odtieňov, keď si vyberieš prirodzený k svojj pleti, tak budú pery pôsobiť úplne prirodzene.

biba_18
5. okt 2024

@esteris nie nemám, nie nemajú. používam ich ozaj furt lebo pekne prirodzene zafarbia pery… a v čom je dobrá tá špirála? mám s ňou pekné mihlanice, také ako sa mne páčia. mám dlhé a ani nie riedke mihalnice, ale aj tak používam volume špirály a nemám rada taký efekt umelých mihalníc…