Ako robíte brčky dievčatkám?

5. júl 2024

Ahojte, mam 5 ročnú, ma rovne vlasky, stale mi vravi, ze by chcela mat brcky. Ako vy robite? Chceme len sem tam, kulma nepripada do uvahy, s tym ani neviem robit. Zapletat asi tiez nie, trva to velmi dlho. Mozno nieco s cim by mohla spat no neviem, existuje nieco?

daniela099
5. júl 2024

Čo znamená, že zapletat trvá veľmi dlho? Podla mňa to je najjednoduchšia a najefektívnejšia možnosť. Sama to tak robím, večer po umytí a vysušeni blasov zapletiem a ráno mam ozaj pekne kučery, stačí už len minimálna úprava a idem. Co je na tom zložité?

eeffka
5. júl 2024

Neviem ci to 5r da ale aby mihla lahnut tak natocit na prst a pripnut sponkou ciernou ale ak ma vlasy ako moja, tak do 10min ma rovne

ella1234
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
daniela099
5. júl 2024

Alebo potom tie natacky typu papiloty, keď to viete dobre natočiť, hoci aj na ponožky, tiež to bude dobre vyzerať a je to jednoduché

minenkak
5. júl 2024

Ale veď zapletené priberaného vrkoča trvá dve minúty

minenkak
5. júl 2024

Troj kulma

doriiis
5. júl 2024

Klasika z našich detských čias.Namotat vlasy na pančuchu alebo na ponožky a tak ísť spať.Netlaci a ráno budú kadere 😃

sandra49
5. júl 2024

Zapletam. Tiež mám 5 ročnú a vôbec to netrvá dlho. Spravím dva copy a hotovo. Boxerské copiky od hora 2 alebo keď chce moc kučeravé tak 3. Ma vlasy pod zadok a fest husté. Do 15 minút mam hotovo. Natacky vsehodruhu tlačia, aj ponožky, mam odskúšané na sebe hádať všetko čo je na trhu🤣

patka06
5. júl 2024

Zapletenie trvá chvíľku, podľa toho aké brčky chcem, mokré vlasy zapletiem 1 alebo viac copov a nechám voľne usušiť

doriiis
5. júl 2024

Ja som brcky mala a robila som všetko preto,aby som ich nemala🤭

januska12323
5. júl 2024

Umy vlasy, trocha vysuš a zapleť dva vrkoče. Ráno rozpusti a budú kučery aspoň na deň.

mimikarol
6. júl 2024

Zápletam buď dva priberane vrkoče alebo viac tenkých vkrvocikov zapletiem na noc

autor
6. júl 2024

@daniela099 nikto tu o zlozitosti nic nepisal 😉

daniela099
6. júl 2024

Ja som to nemyslela v zlom, len som chcela vyjadriť, že mi to pripadá jednoduché a nič zložité na tom nevidím.