Ahojte, ako riešite šedivé vlasy, alebo akú máte skúsenosť s Reparexom. Vlasy farbiť nechcem. Ďakujem
Mne sa šedivé vlasy nepáčia, preto ich farbim
@dadis https://www.instagram.com/p/CoVCK11r6Et/
Toto som ja teraz.
@dadis začala som s takou dĺžkou ale prvá kaderníčka mi spálila vlasy....potom som hneď išla za koloristkou. Nech sa mi povenuje, a použije šetrné farby...ja moje vlasy mám rada, cítim sa skvelo. Kolegyne v práci si mysleli, že to tak má byť. Ja mám tie sivé naozaj že žiarivé strieborné, tak to vyzerá veľmi pekne.
@lucyluska Aha, tak ked ti stahovali tmavu farbu, tak to vacsinou znici vlasy :( Ale tak, teraz su uz ok. Mne by nastastie tolko odtienov nemuseli stahovat, aj ked vraj tie drogerkove farby su zazrate vo vlase viac ako kadernicke (ja striedam farbenie doma a v salone, lebo by som sa nedoplatila 😂). No musim si to ulezat v hlave 😀
@lucyluska ahoj, vies dat aj fotku po tych 3-4 mesiacoch?
@tehulka2011 ahoj
@lucyluska to mas fajn, nebije to velmi do oci, mne vyrastaju tmavohnede s obcasnym sivym 🙂
Sedive vlasy hrdo nosim prirodzene. Sedive vlasy uz neodsediveju. Dobrou vyzivou a malo stresovat mozno pomoze len v tom, ze osedivies neskor (pri velkom strese vedia vlasy osediviet velmi rychlo). Ale myslim ze z najvacsej casti je to dane geneticky.