Ako riešite šedivé vlasy?

domkakvet
29. okt 2022

Ahojte, ako riešite šedivé vlasy, alebo akú máte skúsenosť s Reparexom. Vlasy farbiť nechcem. Ďakujem

veselo_neveselo
29. okt 2022

Sedive vlasy hrdo nosim prirodzene. Sedive vlasy uz neodsediveju. Dobrou vyzivou a malo stresovat mozno pomoze len v tom, ze osedivies neskor (pri velkom strese vedia vlasy osediviet velmi rychlo). Ale myslim ze z najvacsej casti je to dane geneticky.

lucyluska
29. okt 2022

@domkakvet toto sú moje vlasy, chodím ku kaderničke každých 5 mesiacov a medzitým používam olaplex šampón na sive vlasy, dajú strieborný nadych.

nika_val
29. okt 2022

Šedivy vlas je vlas už bez pigmentu takže inak ako farbením (dodaním iného pigmentu) to už nenapravíš.
@lucyluska nádhera 😊 tak toto je naozaj dokonale

marcellka32
30. okt 2022

Mne sa šedivé vlasy nepáčia, preto ich farbim

jaroka25
13. feb 2023

@lucyluska zaujala ma farba vašich vlasov, kam chodíte resp z akého ste mesta?

katika85
13. feb 2023

@lucyluska zaujal ma olaplex konkretne pouzivate len na farbene vlasy? alebo aj iny druhy- predavaju tusim sampon aj kondicioner …

lucyluska
13. feb 2023

@katika85 používam OLAPLEX BLONDE ENHANCER NOº.4P
Tónovací a regeneračný šampón pre blond vlasy pre ženy 250 ml

lucyluska
13. feb 2023

@jaroka25 Bratislava

jaroka25
14. feb 2023

@lucyluska Je mi jasné, že tam majú kaderníci viac skúseností, ako v malých mestách?
Ako dlho trvala táto zmena?

lucyluska
14. feb 2023

@jaroka25 išla som z čiernych vlasov...tak u mna asi rok ...

jaroka25
15. feb 2023

@lucyluska aj ja tak rátam, zme dobrý rok🤔 a išla si melírom alebo sťahovaním len farby

dadis
15. feb 2023

@lucyluska Moj sen sa k tomu dopracovat ❤️. Ja som sediva od 30, stale farbim 🤨. Uplne sa na to odhodlavam, viem ze to chcem, len este neviem kedy. Kolko mas rokov? Vyzeraju nadherne.

jamimo
15. feb 2023

@lucyluska krásna farba!

lucyluska
15. feb 2023

@jaroka25 sťahovaním farby, potom mi dávala šetrné svetlé farby kým sa žltý odtieň nestiahol uplne. K tomu používam olaplex fialový sampon ten tie žlté tiene tiež vytiahne a prírodné sivé vlasy vystriebri.

lucyluska
15. feb 2023

@dadis mám 42 a som začala sivnut okolo 27...
Nemám energiu na farbenie, preto chodím ku koloristkam ktoré vedia farbu namiešať
Instagram Terezinda
A zuzana celechovska

dadis
15. feb 2023

@lucyluska Aj ja budem mat 42 tento rok 😀 a tiez tak cca od 27. Ja si zatial farbim, ale nemam tmave vlasy, ale odrasty uz po 2 tyzdnoch vidim 😭😭..uz dlho to mam v hlave, ist do sivej..

lucyluska
15. feb 2023
lucyluska
15. feb 2023

Toto je posledná uprava, minulý týždeň v pondelok...ku kadernicke chodím každé 4 mesiace ✅

dadis
15. feb 2023

@lucyluska A ako sa s nimi citis? Ja sa bojim, ze sa s tym este nestotoznim. A stale si spomeniem na ten diel v Simpsonovcoch, ked si Marge prestala farbit vlasy na modro a vsetci si mysleli, ze uz je babicka 😂😂😂. Mam cca podobnu dlzku ako ty.

lucyluska
15. feb 2023

@dadis začala som s takou dĺžkou ale prvá kaderníčka mi spálila vlasy....potom som hneď išla za koloristkou. Nech sa mi povenuje, a použije šetrné farby...ja moje vlasy mám rada, cítim sa skvelo. Kolegyne v práci si mysleli, že to tak má byť. Ja mám tie sivé naozaj že žiarivé strieborné, tak to vyzerá veľmi pekne.

dadis
15. feb 2023

@lucyluska Aha, tak ked ti stahovali tmavu farbu, tak to vacsinou znici vlasy :( Ale tak, teraz su uz ok. Mne by nastastie tolko odtienov nemuseli stahovat, aj ked vraj tie drogerkove farby su zazrate vo vlase viac ako kadernicke (ja striedam farbenie doma a v salone, lebo by som sa nedoplatila 😂). No musim si to ulezat v hlave 😀

tehulka2011
16. feb 2023

@lucyluska ahoj, vies dat aj fotku po tych 3-4 mesiacoch?

lucyluska
16. feb 2023
netti87
16. feb 2023

@lucyluska wawwww, je to velmi super kombinacia ❤️

tehulka2011
16. feb 2023

@lucyluska to mas fajn, nebije to velmi do oci, mne vyrastaju tmavohnede s obcasnym sivym 🙂

jaroka25
16. feb 2023

@lucyluska Pozerala som na Instagrame ten profil Terezinda, to je tá koloristka ku ktorej chodíš v Bratislave?

lucyluska
17. feb 2023

@jaroka25 bola som prvý krát lebo "moja" mala teraz bábätko.

romi9
17. feb 2023

@domkakvet
Mam sprej na odrasty od Loreal alebo Syoss. Nastriekam, ked potrebujem