Ako prebieha vaša bežná starostlivosť o vlasy?

5. feb 2024

Ahojte ženy, zaujimalo by ma, ako prebieha vaša bežná starostlivosť o vlasy- šampón, maska, kondicioner- ako často a v akom poradí plus v ktorom kroku si vlasy rozcesavate? Štyri rôzne kaderníčky mi dali štyri rôzne postupy, každý ako ten zaručene správny 🤣🙈

sejbipi
5. feb 2024

Ako uznám za vhodné. Keď mi napadne, tak si dám na suché vlasy masku alebo kokosový olej ešte pred umývaním. Potom 2x šampón a ešte kondicionér. Do vlhkých vlasov dávam taký gél na výživu. Rozčesávam až polosuché. Vlasy umývam cca 1x/týždeň.

queen_mary
5. feb 2024

Ja mam revitalash sampon a kondicioner, 2x sampon, 1 kondicioner, raz do tyzdna kerastase maska a vzdy po umyti este na mokre vlasy kerastase sprej na termo ochranu, a na vyfukane vlasy balmain parfem na vlasy (dava aj lesk)

mima172
5. feb 2024

Šampón + kondicionér resp sprej s keratínom a cca 1x za 10 dní si robím teplý olejový zábal vlasovým olejovým sérom.

deniska2706
5. feb 2024

1-2x za týždeň si umyjem vlasy lacným šampónom. Po umytí prečešem. Bodka. Žiadne masky, kúry, kondicionery, vodičky, olejčeky, spreje. Vynimočne sem tam keď mi napadne.
A vlasy mám úplne skvelé a zdravé, aj končeky a vôbec sa mi nemotajú.
Niekedy je menej viac 👌🏻💪🏻

cecilia29
5. feb 2024

1x týždenne umyjem tuhým mydlom alebo tiež lacným šampónom. Niekedy dám vlasovú vodu Bione. Rozčešem. Mam dobru kefu, vlasy sú po nej super
A.to je.vsetko

nikinkals
5. feb 2024

@cecilia29 aku kefu?

20erika07
5. feb 2024

Len sampon. Nikdy som zatial nepotrebovala viac.

candii
5. feb 2024

Ja hlavne olej do vlasov. Klasický v drogerii kúpený. To si dávam po každom umytí vlasov. To musí byť, potom si dávam sérum do korienkov, vmasírujem. Cca raz do týždňa masku. Šampón 2x a vždy kondicionér.. toť vse

mclissa
5. feb 2024

Sampon, kondicioner, rozcesem po umyti. Davam si este balzam na kucery, kedze mam kucerave. A rano na druhy den este olej proti krepateniu. Umyvam vlasy 2x tyzdenne, alebo podla potreby.

pimpulienka
5. feb 2024

Každý týždeň ricínový zábal, khadi olej, rozmarín do terra etericky olej, aj 3 hodky necham pôsobiť, alebo pôsobiť na noc, zmyjem tuhým prírodným samponom, následne si dám ešte trochu oleja do mokrých od Alverde a vyfenujem. Prezehlim. To je všetko

rurutiax
5. feb 2024

Šampón, kondicionér, rozčešem mokré, vyfúkam alebo nechám uschnúť na vzduchu, potom ich suché zase prečešem a dám na končeky olej. Taká klasika.

pralinka25
5. feb 2024

mna zaujima co ti poradili.

nesana
6. feb 2024

Ja kondicionéry nepoužívam, proste umyjem vlasy každý druhý deň a hotovo. Striedam ale šampóny - vždy mám dva, jeden lepší a druhý väčšinou dixi alebo nejaký žihľavový. Raz za týždeň alebo dva použijem sérum.