Ako odstraňujete chĺpky, ak máte veľa znamienok?

22. apr 2024

Ako odstraňujete chĺpky napr. z nôh ale aj z iných oblastí ak máte na pokožke veľa znamienok? Ďakujem.

koniarova
22. apr 2024

IPL Lumea. Neriešim tie znamienka. Hádam sa mi nič nestane. 😁

katkaseiner
22. apr 2024

ja mam viac znamienok v oblasti bikin, epilator tam zial neznesiem tak pouzivam weet , len velmi zriedka ziletku - kedze s tou sa bojim ze do niekoreho zabrdnem

tilly
22. apr 2024

Cukrová pasta? Ja som roky chodila, potom som išla na laser a je pokoj. Pieh a znamienok mám veľa.

majamat
22. apr 2024

na svetle znamienka som IPL pouzivala,a le na tie tmavsie nie, vyhybala som sa im. parkrat sa mi podarilo zasiahnut a veru mi ich spalilo. na nevhodnych miestach som si nadstavila nizsiu intenzitu imuplzov.

eru331
22. apr 2024

Tiež mám Lumeu, nemenila by som, rast chĺpkov sa jednoznačne spomalil, tak som happy 😅 👏 Predtým som skúšala kadečo, aj epilátor, to som trpela ako pes, upustila som od toho.

autor
22. apr 2024

Lumeu mám, ale to je predsa na znamienka úplne nevhodné, nakoľko IPL lúč sa vstrebáva do tmavého bodu na koži, čiže do znamienka. Čokoľvek použijem, je to hrozne pracné vyhýbať sa všetkým znamienkam.
Cukrová pasta, vosk, holenie, depilačný krém - všetko nevhodné na znamienka lebo ich narušujú. Vlastne jedine epilátor im dá pokoj, ten ma už ale po toľkých rokoch používania poriadne štve, roky trpieť tú bolesť.
Laser funguje tiež tak že mi s tým prejdú aj po znamienkach?

mondolina
22. apr 2024

veď po epilácii sú chĺpky už jemné, prejdem si nohy raz za dva týždne epilátorom a nič ma nebolí.

autor
22. apr 2024

@mondolina ty ich máš jemné, nie každá to tak má

personality
22. apr 2024

Baby nehodíte sem niektorá takú znamienkovu nohu? Ja si to totiž neviem predstaviť, že čo je tak veľa znamienok, že sa im nedá vyhnúť. Ale tak ja mám asi 1 znamienko len.