Ako na zarastajúce chĺpky?

24. júl 2024

Sú toto prosím zarastajúce chĺpky? Začala som používať epilátor a teraz mám nohy plné "čiernych" bodiek, ktoré nejdú oholiť ani epilovať...ako s tým bojovať?

babovka2321
24. júl 2024

Pravidelny poriadny peeling, ale ja som to s epilatorom vzdala presne kvoli zarastajucim chlpkom... Stale som mala zapalene miesta kvoli tomu.

autor
24. júl 2024

@babovka2321 ja mam aj laser,ale na leto nepouzivam,v zime som to nestihla tak reku pomozem si epilatorom,ale zjavne to bude z neho.Piling mavam pravidelny

stellarstar
24. júl 2024

Myslíš ipl? Lebo neverím ze by si mala domáci laser. Na pilingujem pravidelne a to sa holim klasicky

autor
24. júl 2024

@stellarstar ano,IPL som myslela 🙂 ja to volam laser, ale spravne je to IPL pravda 🙂

stellarstar
24. júl 2024

Tak laser to nie je, medzi laser a ipl rozdiel

autor
24. júl 2024

@stellarstar ano,viem, ved som pisala,ze ja to volam laser,ale je to IPL.Rozdiel poznam. Ale o to ani nejde, ale o nieco ine 🙂

anketkarka
24. júl 2024

Toto podľa mňa zarastajúce chĺpky nie sú. Toto by Ti asi išlo epilovať, len treba najprv píling. Nemáš ani zapálené. Zarastajúce sú také, že sa Ti zapália, alebo len vidíš ako Ti rastie do vnútra a nie na povrch kože.

emilia94
26. júl 2024

Áno sú to zarastajuce chĺpky, bez zápalu. Tiež som mala to isté, keď som začala používať epilator 😒. Prešla som späť k ziletke, ale kvalitnejšej.

purple_wolf
27. júl 2024

toto mi nepride ako zarastajuce chlpky lebo by si mala zacervenalu pokozku ... skor je to taky ten "vacok" v ktorom su hlavicky chlpkov ... na to pomoze len peeling