Ako na strapaté vyrastajúce vlasy okolo čela?

boogienka
21. apr 2023

Ahojte, ma niekto nejakú radu, ako na strapaté nové vyrastajúce vlasy akokoľvek čela. Keď sa snažím dať vlasy do copu, vyzerám s tým ako divá bára 🙃 dakujem.

nikpa
21. apr 2023

@boogienka vitaj v klube 🤦😂 cely život čakám kedy mi to už prestane, poviem si, že šak nemôžu mi rast do pol čela vlasy ale furt sa mi tam rašia volake nové 😲 a nie len na čele ale mne aj také pajchle pri ušiach sa robia. Vyzerám otrasne, nedá sa to pripat so sponkami, stoji mi to kolmo na hlavu. Už to ani neriešim ale niekedy keď kuknem do zrkadla, tak otras 🙄

lamonita
21. apr 2023

Lak na vlasy a ulizovať. Alebo ostrihať ofinu

salome123
21. apr 2023

skus keratin u kadernicky

pralinka25
21. apr 2023

ja viem ze od veci ale vies ako, je to len uhol pohladu. tiez ma to kedysi rozculovalo az do momentu kedy som o vacsinu vlasov po porodoch prisla. mam 3 vlasy ako krtko. a sem tam objavim v zrkadle novy kratky strapaty vlas nevies si predstavit aku ohromnu radost z neho mam 😀
inak som niekde videla video ze si dava gel na vlasy tou stetinkou zo spiraly minutej aby uhladila tie jemne vlasky v cope.

barborka2708
21. apr 2023

Presne môj prípad, akosi mi to nevadí. Beriem to ako súčasť samej seba. 😀

12katka21
21. apr 2023

Som na tom podobne. Mne raz kolega povedal ze slniecko.....kukne. do zrkadla a uplne ;)
Zacala som ich sponkovat ale dlho ma to nebavilo. Neriesim to. Pripadne ak mi to velmi vadi dam vlasy na cesticku a potom dozadu do copa. Menej to vidno potom.