Ahojte. Zienky, ktore mate vlnite vlasy, ako ich upravujete aby boli krasne definovane vlny? Nemam kucerave vlasy, ale vlnite, chcela by som si pekne definovat vlny. Nejaky overeny sprej, krem alebo nieco? Vlasy si nezehlim, ani netocim ani v podstate nijako teplom neupravujem. ani nechcem zacat. Skor nejaky pripravok, ktory mi s tym pomoze existuje? Dakujem
na kucerave.sk je toho veľa, od šampónov, kondicionérov, prípravkov..skús pozrieť tam
@martinami274 nevies si prosim spomenut kde? Ja som z mojich vlasov už na nervy, poskusala som rôzne prípravky, ale stale to nie je ono.
na instagram je baba Agizkanady, ona sa v BA venuje kučeravým vlasom
V Bratislave chodím do špecializovaného kaderníctva, kde ma ostrihá, naučila ma prvýkrát ako sa starat o vlasy a raz za pol roka si kúpim kozmetiku, ktorá mi vydrží do ďalšieho strihania. Nedá sa to porovnať s bežnou kadernickou ani bežnými pripravkami. Ale teda, nedá sa to porovnať ani s bežnými cenami. Rozhodne to ale stojí za to.
to kadernictvo (Curly Girl - maju aj eshop, aj FB skupinu) bolo v Lucenci, ale prestahovali sa baby do Roznavy.. inde na SK neviem o tom, ze by bolo speci kadernictvo pre kucerave, ak baby z BA nejake konkretne poznate, dajte sem rovno nazov prosim 🙂
@zuzkatel
na lesk a definiciu si robim gel z lanovych semien (napr. drvene z DM), staci povarit 15 min na slabom ohni a po umyti a rozcesani povtlacat do dlzok. Perfektne a lacne.. ak sa ti s tym nechce bavit, su aj hotove pripravky, napriklad na tom ehope curly girl najdes toho vela, je tam aj rozcestnyk, najskor si zisti, aky mas typ vlasov a podla toho si vyber pripravky.. ja odporucam CurlFlo stylingovu penu
@radkaradix chodím k agizkanady. Kaderníctvo ma v BBC1 Plus. A odporúčam ju hlavne preto, že som skúšala pár prípravkov z tebou spomenutého eshopu na curly girl method. Potom som si objednavala nejaké britské prípravky z ceska, takisto na CGM, ale bolo to trápenie. A ona mi naozaj podľa mojich vlasov vyskladala presne to, čo potrebujem a robí mi to dobre na pokožku hlavy, aj tie vlasy vyzerajú brutálne.
@jarnajar pozrela som FB a je to FB stránka: Curly Lab, adresa šustekova 49, Bratislava, tel.č. 0945/452732. Pozri si na FB ako pracuju s kučeravými a vlnitými vlasmi. Možni ti budu vyhovovať. 🙂
Skus aj tu pozriet.
https://www.kudrnatevlasy.cz/collections/wavy
Mne volakedy na vlnité vlasy zaberal krém na vlasy Glis kur či ako sa to volalo. Neviem či to robia naschvál, ale teraz ked si ho kupim vobec nie je taký silný ako pred tým..nemam z neho kučeravé vlasy.
@martinami274 tak toto vyzera fajn.. dakujem za tip!
@zuzkatel na agizkanady nie su moc dobre recenzie, to nebudem riskovat :D
@martinami274 dakujem 🙂
@radkaradix držím palce🙂 ja si na buduci mesiac idem kupiť dialničnu známku A.... Remington nahrievacie nátačky..aby som nemala hlavu ako hniezdo. Lebo doteraz mi stačilo večer si zmyť hlavu , nastriekať ten Loreal na kučeravé vlasy a pohoda...už to nestačí.🙂
V Trnave je Kaderníctvo Maca, tiež sa venuje aj kučeravým a vlnitým vlasom, na fb má stránku. Ja som bola tam, ale so svojimi vlnami tiež experimentujem, a napriel tomu nemám pocit, že by sme "boli na jednej vlne" 🥹 tá statostlivosť je celkom veda, ideálne je asi absolvovať diagnostiku a odborné poradenstvo, ušetrí to dosť sklamania a zbytočne minutých peňazí.. ako písali baby vyššie, v Bratislave je Agi, akurát dostať sa k nej je pomerne náročné, a ďalší salón tuším v Petržalke..o Rožňave ani nehovorím, tam sú do októbra vybookovaní...
Baby diky, niesom z BA, skor NR, takze to mam dost od ruky. Skusim teda nieco vybrat z linkov, ktore ste odporucili. 👍
Ahoj, neviem odkial si, ale tuším v Bratislave je jedno kaderníctvo, ktoré sa špecializuje na kučeravé vlasy, a aj vlnité..a tie poradia aké pripravky, alebo ako sa starať o také vlasy. Ja mam vlnité, a ja po zmytí používam Loreal taký spray na kučery..trocha to pomáha.