Ako dlho vám vydržia nohy bez chĺpkov

29. júl 2023

Ahojte. Ako dlho vám po holení nôh žiletkou vydržia nohy hladké bez toho aby pichali? Musím sa priznať, že pichám už na druhý deň. Našťastie ešte na druhý deň holiť nemusím, lebo hnedé chlpy vidieť až po 3 dňoch. Kamarátka sa čuduje, keďže jej blond chlpy začnú pichať až po 2-3 dňoch.

Tiež po oholení žiletkou máte nohy pichľavé na dotyk po 24 hodinách? Mám to tak sama alebo je to normálne? Ďakujem za rady.

miadi
29. júl 2023

Nemam , dala som laser pred 15r a je to super . Mam par jemnych chlpkpu nohy holym par x za rok 😃Nic lepsie nie je.

thereisabear
29. júl 2023

24h by bolo fajn, mne vydržia o polovicu menej

hipuska
29. júl 2023

Je to normálne. Veď aj chlap.ako škriabe na druhý deň

jamimo
29. júl 2023

ja si nohy oholím a na druhý deň už cítim pichliače... Hotový dikobraz. Jáj keď vidím tie krásne hladké nohy, a tie moje... 🙄 Neurobím však s tým nič, som taká aká som... Po depilácii u kozmetičky lepšie, ale aj tak...chodím asi 8 rokov a stále rovnaký porast! O nič menej. Neznášam holenie 😝

janetinka27
29. júl 2023

Ahoj, ja som odmala bola chlpac, holila som si nohy aj ruky uz na zakladke. Voskove pasiky mne nikdy nevladali vytrhnut chlpy, lebo mam hlboke korienky. Epilator bol pre mna muciaci nastroj, pretoze chlpky boli hrube, pevne, huste a hlboko, cize to bolo strasne bolestive. Chlpy ale zas narastli.
Mne pomohla pinzeta a trhanie rukou v smere rastu chpov.na predlaktiach mam uz bezchlpove oblasti, na predkoleniach tiez.

sajmonka_1216
31. júl 2023

deň :/