Cauteeee ahojte 🙂 pred časom som si chcela vlasy zosvteliť ale zosvetlilo mi to max hore na hlave odrasty (na žlto ) ,plánujem sa farbiť ale chcem najprv stiahnut tu žltú dole …da sa to ? pozerala som v Dmku od Subriny sťahovači farby a chcem sa spytat ci mi to stiahne na moju pôvodnú farbu alebo mi zase vyperoxiduje vlasy ? Dakujem za odpovede ☺️
to myslis vazne tu otazku? vies co je peroxid a ako funguje?
aby som ti odpovedala- nie, stahovac farby ti nestiahne "peroxid" z tvojich vlasov a nevrati im povodnu farbu. peroxid vlasy totiz nefarbi, ale odfarbuje... takze nema sa tam ako dostat povodna farba, ked pouzijes stahovac.
Namiesto DM, prečo nejdeš ku kaderníčke?
O svoju pôvodnú farbu na momentálne narastených vlasoch si prišla.Ich pigment je preč.
Odfarbené vlasy sa dajú len zafarbiť tmavšou farbou.
@medda_beda a odrastat budu na tu žltú farbu ? Co mam pri korienkoch?
@sisska96 💶
Farbila si si vlasy nie celú genetickú vlasovú výbavu :D.
Odrastať ti budú tvoje vlasy, tvojej pôvodnej farby.To žlté ak by si nezafarbila na tmavo tak sa to bude posúvať nižšie a nižšie.
Vlasy ti budú rásť tvoje.To čo zafarbíš už nezmizne.
Daj si na to tmavsiu farbu a uz neexperimentuj, lebo prides o vlasy. Vyrastat ti budu tvoje povodne, ale to bude trvat vecnost.
Aj zla kadernicka ti moze poskodit, nie to este sama. Ja si farbim sama odjakziva, ale nikdy som nepouzila peroxid a nefarbim si kazdy mesiac.
Baby dakujem som rada ze mi budu odrastat moje vlasy a nie to žlté čudo 🤣
Toto fakt nie!
No neviem... Potom nie že ostaneš bez vlasov
@sisska96 ako to myslis ? Plánujem si dat hnedú farbu na vlasy a koncim s experimentovaním
akože to nemyslíš vážne,že čakáš,že ti budú vyrastať žlté vlasy?????????????????????????
Fuuu... To az takto moze byt niekto blby? Potom sa necudujem, v akej diere sme🤦♀️
No snáď neskončís so zelenou hlavou
Ak nafarbis to žlté čudo, môže ti to chytiť aj do zelena. A na také svetle chytá farba oveľa tmavšie. Čiže pozor aj na to. Aby si nemala vrch hlavy úplne čierny. Takže pokiaľ nemáš peniaze, tak neexperimentuj už vôbec.
Nerob experimenty, choď ku skúsenej kaderníčke. Poradí, usmerní.
@janinka007 podľa mňa so robí srandu, alebo má 12 rokov ...
Chod ku kaderníkovi, skôr ako prídeš o všetky vlasy