Ako často si umývate vlasy?
Niekde som čítala že aj príliš často škodí vlasom,ale neviem čo mysleli príliš často
@misienka123 2x do tyzdna, menej casto nemozem nakolko citim pokozku hlavy, obdivujem, ked dakdo raz za tyzden, to musi ist smrad spotenej koze
Každý deň, roky. Vlasy sú OK.
@misienka123 ja mám také vlasy že musím každý jeden, max. každý druhý deň. Riedke, jemné, rýchlo sa mastiace. Ale kôli genetike, nie kôli tomu že si ich umývam. V mojej rodine majú také všetky ženy z maminej strany.
Každý 3 - 4 deň . Mám mastný typ pokožky zišlo by sa aj častejšie ale nechcem nie je to zdravé … používam suchý šampón ešte pomedzi umývanie . A podľa potreby aj častejšie keď máme oslavy alebo niekam idem kde potrebujem pekný účes .
Raz za tyzden
Každý deň, bohužiaľ mám veľmi mastné vlasy na druhý deň by som na nich mohla rezne vyprážať 😁 že by som ich mala zničené to povedať nemôžem len sa mi rýchlo vymýva farba
Každý druhý deň, občas každý tretí ale to iba ak nestiham😄
Dvakrát do týždňa celé. Akurát ofinu si umývam denne lebo potom mi divne stojí 😅
@svokrinjazykmonika no moj pripad a ešte po covide mi vypadali,to mam pocit že každý druhy deň potrebujem umyť..inak 2x v týždni stačilo
Kazdy den. Niekedy aj 2x v lete a ked sa spotim. Ako sa sprchujem tak rovno umyjem vzdy aj hlavu.
2x do týždňa
@misienka123 každý deň niekedy každý druhý. Strašne sa mi mastnia, vraj je to hormónmi.
v zime, ked nosim ciapku, tak aj kazdy druhy, v lete ked je teplo a viac sa potime - tiez kazdy druhy, teda 3x za tyzden, teraz v takomto obdobi 2x za tyzden
Raz týždenne,mám veľmi suché vlasy,aj pokožku hlavy,vlasy sa mi vôbec nemastia
Každý, alebo výnimočne každý druhý deň. Minimálne 5x do týždňa.
Pravdupovediac, veľmi ma prekvapujú odpovede, že raz za týždeň, alebo ešte zriedkavejšie. To, že vlasy sa nemastia, nie je argument, neumývame si predsa vlasy len kvôli mastnote, ale aj kvôli prachu, špine, o rôznych pachoch, ktoré do seba naberajú, ani nehovoriac.
2x za týždeň. Skúšala som aj menej ale robili sa mi lupiny, svrbela ma koza a tak dále a tak dále. Keď som bola mladšia nemala som s tým problém, ale už mám
Niekedy denne, niekedy obdeň, niekedy 2x denne ak mi blbo vyjdu plány. Ak si dam lak na vlasy vydrzia ako tak 2dni ale bez laku uz na druhý den rano katastrofa. Ci škodí ci nie, s mastnou hlavou urcite nebudem chodiť.
@h2 ja si umyvam cca kazdy stvrty den, keby som si umyvala castejsie, asi by mi od polky odpadli, lebo ich mam nekvalitne, suche, lamave, mam totiz problem so stitnou zlazou. Co sa pachov tyka, ked idem robit nieco, co smrdi (varenie, kosenie, kurenie...), hodim si na hlavu uterak. Hlava sa mi vobec nepoti a prach neriesim, ten je vsade.
A co sa mastenia tyka, zistila som, ze cim menej si ich umyvam, tym menej sa mi mastia. Kedysi som si umyvala kazdy druhy den a uz druhy den rano som mala pocit, ze by bolo treba, teraz s mastenim problem nemam.
@misienka123 kazdy den, desatrocia.
Každý druhý deň
Na to nieje spravny navod. Tak, ako ti vyhovuje. Treba vyskusat a vybrat si co je pre teba naj.
@misienka123 raz za tyzden maximalne 2 krat ked idem niekde...mam dlhe suche vlasy . Nosim ich vetsinou v stipci stale. Nesmrdiami . Vonaju mi este aj na 5ty den po kondicioneri ked ich uvolnim so stipca. D erke teraz mala 6dokonca cez zimu raz za 2tyzdne. V lete ked chodime na kupko pripadne do piesku pojde castejsie alebo sa spoti pri velkych horucavach
@misienka123 denne, vzdy rano ked sa sprchujem, odkedy mam kratke vlasy, to bude tak 15 rokov. Ked som mala dlhe tak 2x do tyzdna.
Vlasy som mala aj mam vzdy super, kadernicky chvalia ake su zdrave 😁
Každý deň. Roky. Patrí to podľa mňa k normálnej základnej hygiene. Pri používaní dobrej kozmetiky sa vlasy neničia ako častým umývaním.
A umytie raz za 7-10 dni. Fíha. To aj tvar si umývate raz za tyzden? Lebo aj na vlasy sa chytá prach, pele, pachy… a aby som si davala pri varení uterák na hlavu aby mi nenapáchli vlasy 😂😂 no muselo by mi šibať
2x týždenne. Pri športe 3x týždenne. Vlasy mám veľmi husté a náročnejšie na úpravu, tzn. musím umyť a vyfúkať ale poctivo po prameňoch na kefu, nestačí mi len narýchlo prefenovat do sucha a hotovo.. Takže to je vždy hodinová záležitosť. Ale keby som mala vlasy ako niektoré ženy, že umyjem a za 10min mám aj vysušené a hotovo, tak umývam aj každý deň.
@a_alexandra_a nemyslim si, ze mi sibe. Ja o nikom nehovorim, ze mu sibe, ak si vlasy umyva kazdy den, pretoze je to kazdeho osobna vec a kazdy z nas vie, ake dovody ma na umyvanie ci uz kazdy den alebo raz za tyzden. Netusis, kto ma s vlasmi ake problemy a ci sa mu umyvanim nicia alebo nie.
2 krat do tyzdna. V lete kazdy den, kedze more, bazen.
Umývam si 2-3x do týždňa...
@h2 presne je to nechutne raz za 10 dni, uz len ked si zohrievam jedlo citim, ze vlasy napachnu po 10 dnoch to musi byt total humus smrad a vsade je prach, ja mam asi najsuchsie a najtvrdsie vlasy nezmastneju mozno keby olej vylejem,ale teda keby si nezmijem tyzden tak si z toho smradu a prachu vytrham vlasy
@misienka123 raz za 7 -10 dní.