Čaute,
mám dilemu. Vo štvrtok večer som si oholila nohy. Plánujeme dnes s kamarátkami prechádzku a večer posedieť. Keďže je teplo a slnečno, rada by som si dala na seba kraťasy a poobede sukňu. Keby bola zima a nosili sa dlhé gate tak, by som to neriešila. Aj keď je len sobota ráno a a od posledného holenia nôh ubehlo len 36 hodín, rozmýšľam či si oholiť nohy znova. U vás je to ako? Oholili by ste sa teraz na mojom mieste znova alebo nie?
Ďakujem za rady.
Prepáč, ale to je snáď trochu individuálna otázka. Ja si ich nemusím oholiť aj 2 týždne, rozdiel minimálny. Niekto musí aj každý deň. Tak sa zariad podla seba.
Sak kukni a vidis nie ci treba 🤦♀️
Veď si ohol, budeš sa cítiť super. Ja som si holievala 2x do týždňa, teraz na materskej už len 1x ale stačí mi to.
Neholím si nohy podľa toho, koľko času ubehlo od posledného holenia, ale podľa toho, v akom sú stave. Ale ak si holila vo štvrtok a dnes, v sobotu, chceš niekam ísť v šortkách a v sukni, tak oholiť.
Hihi aká téma 😁. Šak ohol ak chceš. U mňa tak, že holim kedy treba 😊.
Ja ked si oholim nohy rano, tak vecer mam uz pichlave 🙂 takze ja by som si oholila aj za 12 hodin
Kazdy druhy den
Koľko máš rokov? Dospelá žena si nohy holi pár rokov a vie ako často to má robiť. Ja asi raz za týždeň.
veď to musíš sama zistiť, ako často..je to dosť individuálne..
Nikdy som nerátala dní a dupľom hodiny od posledného holenia. Ani sa nevypytovala, či mám oholiť 🙈a, to si holim nohy asi od 13. . Veď pozriem a vidím a podľa toho, či ako co čakáš? Keby ti napíšeme, že ohol a ty máš nohy hladké, lebo ti chĺpky rastu pomaly a malo, tak schmatnes ziletku a budeš skriabat kožu, lebo ti tak povedali ženy na koňovi? A opačne, napíšeme, že nehol, tak pôjdeš aj s tmavým porastom, lebo ti to predsa poradili ženy na MK?
Toto vážne sa treba pýtať? 😳🙈😆😆
vsetko zavisi od toho ake chlpy mas. Moje su tak jemne, blede, a je ich malo, ze holim raz za tyzden aj v lete. Aj to iba lytka, stehna som nikdy neholila, tam mam par chlpkov jemnych bledych.
Uplne to staci, lebo vravim, su skoro neviditelne. Aj teraz, pridavam foto, holila som v nedelu, no za mna zbytocne holit kazdy druhy treti den, ked po tyzdni tam skoro nic nevidno a povedzme si uprimne, kto sa ti bude na nohy pozerat zblizka alebo chytat ich??? No nikto.
Fakt sa pytas na internete ci si mas oholit nohy? A inak si kompletna?
@lenka_aknel tak nedivila by som sa, keby fakt aj táto otázka tu padla...
Boze to su otazky
Už 15 rokov to kosím pravidelne lýtka a aj stehná. :D Mám 27. Týždeň u mňa nehrozí. Možno tak v zime keď ma nikto nevidí. Aj vtedy väčšinou častejšie.
Tak vek to vysvetluje 😄😄😄😄 niekedy v mladosti by som bola schopna si holit aj kazdy druhy den. S vekom clovek polavuje a zistuje ze to je uplna zbytocnost 😄😄😄 tym nechcem povedat ze chodim zanedbana, ale raz za tyzden za mna staci.
Fajn, tak aký bol dôvod tvojej otázky, keď si si nohy 15 rokov holila pravidelne?
Pomôže ti k rozhodnutiu, že ja si holim nohy raz za mesiac? 😂 niekto má čierne bodky po pár hodinách a niekto nemá viditeľne chĺpky ani po mesiaci 🤷♀️
36 hodin vydrzis bez holenia? Tak to si gratuluj...Ja vydrzim tak z rana do vecera oholena. Mam svetlu kozu a tmave chlpy,aj na stehnach. Mam skusit si ich neoholit 36 hod?😂
ja raz za 5-6 dní.
A jpravdaze iba lýtka.
Ja si holím každý deň v sprche. 😁
@jabadabadu no veď preto tie voľby u nás tak dopadajú...
Je to veľmi individuálne lebo niekomu rastú chĺpky rýchlo a musí si ich holiť často a niekomu pomaly..
Niekto má tmavé viditeľné chĺpky, niekto svetle ktoré ani nie je vidno, sú nenápadné tak si ich nemusí holiť často. Rozhodni sa podľa toho či to vidno veľmi alebo nie.
No napríklad ja mám atopickú pokožku a po oholení plno bodiek, na druhý deň už tmavé minichlpky na svetlej koži. Teda nohy ako z katalogu nemám nikdy. Ak nemáš atopickú pokožku tak by som oholila, ak máš a bude to aj tak podráždené, nechaj tak. A nemyslím, že je tu na zdrb niečo alebo zosmiešňovanie pre ostatné, proste autorka sa pýta, že ako postupujete ak niekde idete a nemáte nohy oholené čerstvo, ale včera napríklad. Proste nie ste ako yeti, ale nejaké chlpky vidno
Vzdy ked idem dakam von si sadnut sa oholim.osprchujem.vlasy umyjem a dam ciste oblecenie..a je jed k ci som sa holila stvrtok...inak sa holievam 2x do tyzdna cez leto..cez zimu kazdu sobotu ked idem von
Holim kazdy druhy den, vsak sama musis vidiet a citit ci treba oholit