Ako často farbiť blond vlasy?

simonaluk
11. sep 2023

Žienky ktoré ste blondíny ako často si farbite vlasy?
Ja som cca pred mesiacom farbila ale mala som melír plus farbu, ale už mám dosť veľký odrast z hora, tak som si chcela kúpiť farby od loreal prefernce,no neviem či nieje ešte skoro farby som chcela pomixovat samozrejme od jednej značky chcela som chladnú blond a takú sivú videla som z nich krásny výsledok.
Čo sa týka kadernícky chodila som ale po pravde nikdy som nemala vlasy urobené približne aspoň tak ako som očakávala aj nato že som tam nechala neraz cez 100€

katarinaba
11. sep 2023

Ja si farbim podla potreby. Podla nalady. Ale ja som aj od prirody blond, takze tie mohe odrasty nie su az tak oci bijuce ako napr. u tmavovlasok. Teraz som si zafarbila po troch mesiacoch, mala som naladu vcera. Inak tak 4-5 mesiacov, alebo ak ide nejaka udalost, ze chcem vyzerat dobre.
Uz roky pouzivam jednu jedinu farbu. Striedanim a hladanim som si vlasy akurat tak "zmapovala", ze som mala kazdy odrast inou farbou. A odfarbujem len dorasty, dlzky prejdem farbou len pri zmyvani, ako keby mam sampon a hned zmyvam.
Pouzivam raz za mesiac silver sampony - ale nie z drogerky, tie su o nicom. Matrix ma super celu sadu. Teraz mam aj olaplex, ten je ale velmi silny, ked ho necham dlhsie, mam vlasy az nasednute.

tosomja
11. sep 2023

Tiež farbim len odrasty, tak za 2-3 mesiace, prirodzene mám špinavý blond, farbim na platinovú blond.

sissy27
11. sep 2023

@simonaluk no podľa toho ako rýchlo ti rastú vlasy... blond sa nevymýva, ale odrastá, keďže to nie je zafarbenie vlasov, ale naopak, vytiahnutie pigmentu. Ja chodím každé cca 3 mesiace, mám hustý melír.

nika_val
11. sep 2023

Farby len odrasty a dlžky na tónuj
V blond farbách v drogérke su velmi silné peroxidy takže keď si to už dáš na odfarbené blond dlžky tak si prinajlepšom extremne vysušíš pri najhoršom spáliš 😁