Ako byť krajšia?

29. máj 2023

Mam kvoly vzhladu 0 sebavedomie. Mam manzela a po porode plus 10 kg ktore sa snazim schudnut.. ale aj tak.. chcela by som posobit krajsie zenskejsie. Dakujem za rady.

hermanoval
29. máj 2023

v prvom rade schudnúť a potom sa pohnúť dalej

autor
29. máj 2023

@hermanoval zatial som za mesiac a pol schudla 5 kg ale este by som chcela 10.. a neviem co dalej ..je to tazke..

miadi
29. máj 2023

V prvom rade sa naucit body positivity. Pacit sa sama sebe aj s + 10kg . Ja som v teho pribrala 20 a potom 24kg ( medzi tym sa vratila na povodnu vahu) a vzdy som sa citila ako MIlF 🤣sebavedomie si vies vytvorit. Musi ale vychadzat z hlbky .. z nutra. Telo sa meni starne rastie atd. Ale ty si vzdy ta ista, mas len jeden zivot tak preco si nedopriat a mat sa rada? Pozeraj na seba laskavym pohladom .

marcellka32
30. máj 2023

Umyté vlasy, upraviť, jemný mejkap, pekne oblečenie dá sa aj xl kúpiť, a hlavne maj sa rada aj s kilami navyše

caroline_
30. máj 2023

@miadi to je veľmi pekne ❤️ škoda, ze sa to tak tazko dodrziava

levandulova111
30. máj 2023

Sem sa pripnem... Ani neviem akú váhu mám, bojím sa odvážiť... Ale v zrkadle som zo seba znechutená, aj keď partner mi stále opakuje, že nie som tučná, že som krásna, a že po 4 pôrodoch vyzerám náhodou dobre atď atď.. ale aj tak som nikdy takúto váhu nemala 😔
Kedysi som mávala okolo 65, Max 68 a bola som nadmieru spokojná, ale teraz mám o 10 viac, minimálne o 10... V tehu som dosiahla 91 čo som nechápala, lebo som sa neprejedala 😔 po pôrode šlo 14,5 dole za 2 mesiace, ale od vtedy to šlo zas hore, pod 78 sa nejak neviem dostať a keď sa na seba pozerám, mám pocit, že priberám... Ale tak čo sa čudujem, stály stres, žiadny oddych, spánok taký v rámci možností, jedlo len keď mám čas aj to šup šup narýchlo, lebo zas za malou treba... Pohyb síce mám celodenný, nezastavím sa takmer vôbec, ale bohužiaľ no 😔 a hanbím sa ísť aj von teraz v lete v niečom kratšom (nohavice) a spod trička sa stále rysuje pupok, nech si dám akékoľvek tričko... 😔

danginko
30. máj 2023

ved zacni behavat.. najprv to ide tazko, ja som to nemala rada, ale potom sa z toho stal taky zvyk, ze som chodievala kazde dva dni. Alebo aspon rychlochodza. Nakopni sa. Alebo nejake kardio, co ta bavi. Iba tak das tuk dole

stanulienkat
30. máj 2023

@miadi podľa mňa nie je nič horšie ako sa opustiť a opakovať si, že aj tak som krásna a nič s tým nerobiť. Body pozitivity je tiež vhodná len do určitého bodu.

lucks6
30. máj 2023

no u mna ten beh vobec nefungoval 😀 to som nedavala, ale zacala som cvicit doma 🙂 velmi ma to chytilo, bavi ma to, uz si proste bez toho ani neviem predstavit zivot. navyse- kamaratka ma dotiahla na piloxing a je to pecka. spolu sa tak navzajom motivujeme a uz tak aj citim, ze mam proste viac sily, pevnejsie telo, celkovo sa citim ovela lepsie ako predtym, ked som nerobila vobec nic.

limoncino
30. máj 2023

Krasa je hlavne relatívny pojem. Tiež mám nadváhu, tiez mám zo seba nedobry pocit, ale viem sa obliecť primerane svojej postave, nosím šaty, ktoré zakryjú čo majú, maľujem sa a mám upravené vlasy a nechty. A stále dostávam komplimenty aká som krásna žena. Vyzerám oveľa mladšie ako v skutočnosti som. Aj keď sa teda ja osobne vôbec necítim niekedy krásna, zjavne to so mnou nie je také zle ako si nahovaram.
Základom je byť upravená, nie mastny vlas a vyťahané veci.

levandulova111
30. máj 2023

@limoncino môžem sa spýtať, aké sú to šaty, ktoré , skryjú čo majú? Lebo ja behám po obchodoch a vyberám si ozaj aj väčšie čísla a som potom sklamaná, že sa aj tak do toho nezmestím 😔 jeden deň som v pohode, so sebou spokojná, cítim sa dobre, a potom na ďalší deň plačem... Cvičenie nemôžem, kvôli bolestiam, rýchla chôdza je jediná vec, ktorú robím ale nestačí... Strava je taká všelijaká, čo mi príde pod ruku, lebo pri malej som rada, keď mám 2-3 minútky sama pre seba na wc 🙈 má 5 mesiacov a vymýšľa neskutočne... Moje prvé deti takéto neboli, mám stále pri nej pohyb, v jednom kuse a keď konečne spí, tak zas upratujem, varím, periem, proste domace práce... Keď sa zobudí, tak zas som s ňou, vonku som každý deň, prechádzky s kočíkom... Možno to je ozaj z toho stresu a hlavne nedostatok spánku, lebo večer nemôžem zaspať, v noci ma malá budí a keď konečne nad ránom zostane kľud, tak o chvíľu mi zvoní budík 🙈

limoncino
30. máj 2023

@levandulova111 neviem aký máš typ postavy, mne sa tuk zásadne ukladá na bruchu, zadku a stehnách. Takže volím najmä šaty ackoveho strihu. Čiže smerom od pása sa rozširujú. Samozrejme že nikto nemá z toho dojem že mám veľkosť S, ale mám ich voľné presne tam kde voľné byť majú. Napríklad mám tieto

autor
30. máj 2023

Dakujem za rady, behavam rada ale pri malom je to komplikovane viete ako to je ked ho konecne zoberie manzel tak vy myslite v danej chvily na oddych nie na 10km behu.. ale pomaly chudnem no je to pomaly.. vsetko si vyzaduje vela casu.

levandulova111
30. máj 2023

@limoncino mne sa tuk ukladá prevažne na bruchu 🙈 a momentálne keď si dám sťahujúce nohavičky napr, tak mám na chrbte druhé prsia 🙈
Najhoršie je, že som kučeravá a neviem s vlasmi moc toho porobiť... Nosím ich voľné, lebo nie sú ešte na takú dĺžku, aby sa dali nejak pekne upevniť, alebo zapliesť, či inak upraviť... A nech si oblečiem čokoľvek, cítim sa v tom nepekná 😔 kedysi som mala sebavedomie na rozdávanie, s pribúdajúcimi kilami by som najradšej sedela doma a nevytiahla ani päty z domu, aj keď chlapi sa po mne pozerajú, môj na to aj celkom žiarli, ale ja si aj tak nahováram, že sa otáčajú kvôli tomu, že ako on taký fešák môže byť s takou ako som ja... 🙈

tasticka59
30. máj 2023

nesmies mysliet na take veci a zbytocne si nahovarat nezmysly. kazda zena je pekna taka aka je. muz ti to nehovori aj ked sa ty citis takto?🙂 mne ten moj hovoril, ze sa mu pacim aj ked som v tehotenstve dost pribrala, co mne teda osobne dost pomohlo na psychike 🙂

levandulova111
30. máj 2023

@tasticka59 mne to tiež lichotí, keď mi povie, že nie som tučná, že nech prestanem, že som pekná atď atď, avšak pozriem sa do zrkadla, tak hotovo , 🙈
Mne by nevadili ani stehná, ani ruky... Mám malý zadok ale to brucho mi hrozné vadí, keby len trcalo, to by až taký problém nebol, ale ja mám pás široký, ako keď si predstaví človek Obelixa z rozprávky Asterix a Obelix... A keď si dám aj vyšší pás, tak je to hrozné, pripadám si ozaj ako Obelix.. a keď si dám niečo užšie, nech ma to vyformuje, tak sa to len zareže, spravia sa mi faldy aj tam, kde som pred tým nemala a mám chuť sa zamknúť v byte, vyplakať zo seba dušu a viac ani nevýsť z bytu... 🙈

levandulova111
30. máj 2023

@tasticka59 a keď si dám zas niečo voľné, aby nič nebolo vidieť, tak sa cítim ako vo vreci...
Mám kamošku, od základnej neskutočne pribrala, je raz taká než ja, je naozaj obrovská a jej váha sa pohybuje v trojcifernom čísle... A ona tie kilá nosí s hrdosťou, radosťou a to sebavedomie z nej neskutočne srší, veľmi ju obdivujem... Ja mám polovicu váhy z nej, ale keďže nemám foremné telo, tak sa cítim o to horšie... Ona nabrala vo všetkých častiach tela, čiže vyzerá foremnejsie než ja, ktorá priberá najviac len do brucha 😔

luccija
30. máj 2023

@levandulova111 na to je leto ako stvorené áčkové volne šaty a máš pokoj🙂ja som si teraz kúpila letné rifle s vyšším pásom a neviem prečo som ich doteraz nekupovala.Tiez mám 78 kg som pribrala za 2 r 6-8 kg a ani za nič mi nejde dole.
Som brala hormóny a tu kilo tam kilo prestala som chodiť cvičiť viac sedeli doma a som kde som.

levandulova111
30. máj 2023

@luccija a výšku máš akú? Ja 165cm 🙈 a priberám len do brucha 🙈 a mám pomerne krátke nohy, čiže vyzerám fakt komicky...
Šaty sú krásne všelijaké, ale ja sa na nosenie šiat zas necítim, nikdy som sa v tom dobre necítila, ja som skôr tepláková, leginova a tričká všemožné... Ešte som premýšľala nad košeľami karovanymi, ale nikde také nemôžem zohnať, aké by som chcela 🙈

levandulova111
30. máj 2023

@luccija z internetu objednávať moc nechcem, nemám s tým dobre skusenosti, rozmery prišli vždy iné, než keď si kúpim tričko v obchode, kde si ho aj vyskúšam... Tie veľkosti nie sú všade rovnaké a záleží aj od šitia 🙈 a nemám chuť stále objednávať a potom vraciat a meniť za väčšie/menšie...

kristinkakvetinka
30. máj 2023

Kila navyše ta nerobia neatraktivnou, niekedy je žena stihla a neupravena.Poznam veľa žien s kilami navyše a vedia sa pekne upraviť a obliecť a sú naozaj pekne .Vidieť na nich ze sa majú radi aké sú.
Mne osobne pomáha keď sa výkupam, vyvoniam, pekne oblečiem, upravím, namalujem a je to .Cítim sa dobre (aj s par kilami navyše) a aj chlapi sa obzerajú tak asi je to ok 😄

levandulova111
30. máj 2023

@kristinkakvetinka no aj v tomto mám problém, ja sa namaľovať nejak extra pekne neviem, vždy som bola taký chalanskejsi typ, maľovať som sa začala pred pár rokmi, ale nejde mi to tak úplne, ako by som chcela... Účesy som tiež neriešila, takže v tom chodiť tiež neviem... Keby mám len pár kíl navyše, nevadilo by mi to, lenže ja mám dosť kíl navyše, plus neforemné telo 🙈 úzke boky, malú riť ale brucho a pás široký 🙈

limoncino
30. máj 2023

@levandulova111 aj ja mám vlnité vlasy a keď to neozehlim vyzerám ako lev v štádiu zúfalstva. Skús si nájsť metódu curly girl, ja keď som na nej ficala tak som mala krásne vlasy

limoncino
30. máj 2023

@levandulova111 preeesne, ja preto nenosím nohavice, lebo presne Obelix. Už som vravela že ten zadok by som aj prežila odjakživa som ako Kardashianka, ale to brucho. Plus som nízka takže tak

danginko
30. máj 2023

no ved beh alebo nejaky pohyb ma byt vlastne oddych a relax.. ja cakam tretie babatko a uz si pedstavujem, ze mi dosiel kocik-cyklo vozik thule a uz s nim beham😃buduci rok bude moj

miadi
30. máj 2023

@stanulienkat ale Ja som nepovedala ze sa mas opustit. V prvom rade sa mat rada. To si vobec nepochopila.🤣zena moze byt krasna vzdy nech mà aku chce vahu vek treba len k tomu vhodne oblecko atd. To ze sa budes neznasat kym o pol rok rok schudnes.. ti nijak nepomoze.

suge
30. máj 2023

@stanulienkat Je niečo horšie. Nenávidieť sa bez ohľadu na to, ako dobre človek vyzerá a nebyť nikdy s ničím spokojný.

miadi
30. máj 2023

@stanulienkat a Neviem kde si zobrala ze autorka sa. Opustila bola tehotna tak prirodzene pribrala . Ani Ja som sa neopustila z tych 20 a 24kg Isla polka hnet dole po porode bola som zavodnena. Koli takymto negativnym ludom maju potom cerstve matky komplexy lebo si myslia ze by mali byt hnet na povodnej vahe. Kazde telo je ine Niekto neschudne kym koji. Najprv sa mà mat rada a potom moze so sebou nieco robit . Neda si kaloricke bomby Lebo sa mà rada nie Preto ze nenavidi extra tuk. Mà sa rada Tak si neda skarede vytahane handre ale kupi si nieco pekne vo svojej momentalnei velkosti. Nebude chodit s kyslim xichtom ale s usmevom hoci mà + kg . Kto sa mà rad sa o seba stara. To neznamena ze sa bude opuštat a existovat ako matoha muchy zjerzte ma.

miadi
30. máj 2023

@stanulienkat mna deti na zs šikanovali ze som škrata a vdaka nim som zistila ze jediny nazor na mna a moju krasu na ktorom zalezi je ten moj. U mna pozitivny vztah k sebe pomaha a funguje. Veci negativne zle smutne co som zazila by slabsieho jedinca položili . A skrata som nebola nikdy robila som aj modeling. Sebavedomie a seba laska hodnoty su z nutra, mam svoje nedostatky ale tie som prijala ako čast seba ktore ma robia jedinecnou.

levandulova111
30. máj 2023

@limoncino áno, bola som v skupine curly girl a nachytala som tam pár dobrých figlov, a ľudia moje vlasy obdivujú, no už za dva dni ich môžem umývať zas, pritom kučeravé vlasy by sa nemali často umývať, lebo dosť suché aj bez toho... A to mám x produktov doma, osvedčený však len jeden ....
Ja mám inak chemlon, keď to rozcesem, na základnej ma volali cukrová vata kvôli tým vlasom 😅 teraz mám kučery pekné, no nedržia dlho...