Ako by ste doladili outfit k týmto šatám? Šaty sú jednoduché a lichotia postave. Topánky mam ako na foto. Šperky by som zatiaľ chcela zlaté(ak nenavrhnete niečo iné). Chcela by som aj nejaký vrchný kúsok obleče enia. Bolerko? Sveter? Sako? Chcela by som, aby to aj napriek tmavej farbe šiat pôsobilo sviežo a mladistvo.Ide o rodinnú oslavu. Ďakujem ta rady.
Ja by som zvolila sako do pása vo farbe lodičiek, doplnky zlaté
Prípadne zameniť lodičky za čierne a sako zvoliť nejakú sýtu výraznú farbu
@martul a v akej farbe to si viem predstaviť.. Mam rada aj ľahku extravaganciu.
@nikdenikto konkrétny návrh? Farebný?
Šaty hnedé, topánky béžové, už by som ďalšiu farbu nedávala. Pohľadala by som béžový sveter.
@martul a ten svetrík by som mala aký hľadať? Približne obrázok by si mi nemohla pridať?
Úplne najednoduchsi, jednofarebný, bez vzoru. So zapínaním možno len pri krku na jeden gombík.
@lilianka28 tiež som chcela napísať, že jemná ružová. Ešte aj tyrkysová k hnedej pasuje, ale to je pre mňa "silná" kombinácia.
Máš rada ľahkú extravaganciu? Lebo tieto šaty sú ako nočná košeľa starej dámy. Prepáč,fakt strašne,tam ti nepomôže žiadna kombinatorika.
@lilianka28 len ja mam väčšie prsia tak asi by to nepôsobilo takto jemne.
@anita6666 Tento typ šiat na vešiaku nepôsobí vábne, uznávam. Ale na postave sedia super.
Autorka, ak nechceš meniť lodičky, tak potom ten svetrík jemnej smotanovej farby by som dala.
@anita6666 áno na pohľad a na vešiaku sú ako nočná košeľa. To máš pravdu. Ale ten lem sa prekrýva len s prsiami. Sú jednoduché a chcem ich oživiť preto sem píšem.
Tak potom ak máš väčšie prsia, taký svetrík, ale s výstrihom do V, nie ku krku.
Prípadne ľahučkú pletenú štólu. Skús pozrieť na sashe, tam vedia pekné urobiť.
Ináč ukáže na postave, ako na vešiaku. Obleč si ich, obuj topánky, uprav vlasy a podľa toho dolaďuj.
A čo tak nejaký pekný opasok k tomu?
@mirkava to sa tam nehodí.. Pás šaty majú.
Len toto NIE, prosím.
Ja by som zvolila k tomu masívne tyrkysove doplnky. Sako alebo sveter len ak je chladno, že bez nevydržís
zalezi aky si typ.. ja k tym satam kludne aj riflovu bundu :D lebo to pre man nie su slavnostne saty, ale moj bezny top k hocicomu (naozaj, bez urazky ale proste bezne toto nosim).
Hodi sa k tomu aj sako, aj sveter, ziadne perie by som si urcite nedavala, ja som skor sportovo elegantny typ. K hnedej sa hodia aj farby, aj nefarby, je to kombinovatelne s cimkolvek. Podla mna vyskusaj so vsetkym moznym a vyberies si nieco... ja mam velke prsia, ziadne svetriky na gombicky nenosim.. nie som babka. Bolero sa k tomu nehodi. Co nosim je univerzalny dlhsi zavinovaci "sveter", a ten si dam rposte ked je zima... Rovnako posluzi sako, kabat.
Nechcem Ti znechucovať tie šaty, prepáč. Pôsobia dosť obyčajne, určite nie slávnostne. U mňa je problém tá farba. Škoda, že nie sú čierne.
Viete, vizážistka voli výraznejší make up. Šaty som zvolila jednoduché ale lichotive aby som ich ešte vynosila. Vrchným kusom oblečenia a doplnkami som chcela dodať šmrnc možno..
Preboha, toho papagája si nedávaj. 🤣🤣
S tou farbou lodiciek bude outfit vyzerat fadne a usadlo. Stacili by vyraznejsie jednofarebne lodicky zladene s peknym sakom alebo kvalitnym svetrikom a jemne doplnky.
@lilianka28 presne o tomto som písala 😉
Čistá katastrofa, to sa nehodí k tým šatám vôbec. Keby si mala dlhé čierne šaty s korzetom, výstrihom, bez rukávov obtiahnuté boky tak ok. Ale k týmto určite nie. Akurát čo by ťa to perie šteklilo a padalo by kade tade.
Jemný pletený svetrík, len taký ako páperie. Žiadne bolerko preboha, to nechaoem ako mohol niekto vymyslieť.