Ako by ste doladili outfit k týmto šatám?

10. máj 2023

Ako by ste doladili outfit k týmto šatám? Šaty sú jednoduché a lichotia postave. Topánky mam ako na foto. Šperky by som zatiaľ chcela zlaté(ak nenavrhnete niečo iné). Chcela by som aj nejaký vrchný kúsok obleče enia. Bolerko? Sveter? Sako? Chcela by som, aby to aj napriek tmavej farbe šiat pôsobilo sviežo a mladistvo.Ide o rodinnú oslavu. Ďakujem ta rady.

martul
10. máj 2023

Jemný pletený svetrík, len taký ako páperie. Žiadne bolerko preboha, to nechaoem ako mohol niekto vymyslieť.

nikdenikto
10. máj 2023

Ja by som zvolila sako do pása vo farbe lodičiek, doplnky zlaté

nikdenikto
10. máj 2023

Prípadne zameniť lodičky za čierne a sako zvoliť nejakú sýtu výraznú farbu

autor
10. máj 2023

@martul a v akej farbe to si viem predstaviť.. Mam rada aj ľahku extravaganciu.

autor
10. máj 2023

@nikdenikto konkrétny návrh? Farebný?

martul
10. máj 2023

Šaty hnedé, topánky béžové, už by som ďalšiu farbu nedávala. Pohľadala by som béžový sveter.

autor
10. máj 2023

@martul a ten svetrík by som mala aký hľadať? Približne obrázok by si mi nemohla pridať?

martul
10. máj 2023

Úplne najednoduchsi, jednofarebný, bez vzoru. So zapínaním možno len pri krku na jeden gombík.

lilianka28
10. máj 2023

Ja by som dala svetrík niečo na tento štýl. Samozrejme farba iná. Mne by sa k tým hnedým šatám hodila aj taká jemná staroružová farba. Aj lodičky v tej farbe.

lilianka28
10. máj 2023

Takúto nejakú farbu som mala na mysli. Oživilo by to outfit.

tosomja
10. máj 2023

@lilianka28 tiež som chcela napísať, že jemná ružová. Ešte aj tyrkysová k hnedej pasuje, ale to je pre mňa "silná" kombinácia.

anita6666
10. máj 2023

Máš rada ľahkú extravaganciu? Lebo tieto šaty sú ako nočná košeľa starej dámy. Prepáč,fakt strašne,tam ti nepomôže žiadna kombinatorika.

autor
10. máj 2023

@lilianka28 len ja mam väčšie prsia tak asi by to nepôsobilo takto jemne.

lilianka28
10. máj 2023

@anita6666 Tento typ šiat na vešiaku nepôsobí vábne, uznávam. Ale na postave sedia super.

Autorka, ak nechceš meniť lodičky, tak potom ten svetrík jemnej smotanovej farby by som dala.

autor
10. máj 2023

@anita6666 áno na pohľad a na vešiaku sú ako nočná košeľa. To máš pravdu. Ale ten lem sa prekrýva len s prsiami. Sú jednoduché a chcem ich oživiť preto sem píšem.

lilianka28
10. máj 2023

Tak potom ak máš väčšie prsia, taký svetrík, ale s výstrihom do V, nie ku krku.
Prípadne ľahučkú pletenú štólu. Skús pozrieť na sashe, tam vedia pekné urobiť.

tosomja
10. máj 2023

Ináč ukáže na postave, ako na vešiaku. Obleč si ich, obuj topánky, uprav vlasy a podľa toho dolaďuj.

mirkava
10. máj 2023

A čo tak nejaký pekný opasok k tomu?

autor
10. máj 2023

@mirkava to sa tam nehodí.. Pás šaty majú.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
10. máj 2023

Páči sa mi aj toto. Viem ze to nie je svetrík no zaujalo ma to. Len toto je Čína a asi by to bolo veľmi nekvalitné(keby je to kvalitne a jemne pierka ktoré by som cestou nestrácala) . Alebo je to úplne mimo?

lilianka28
10. máj 2023

Len toto NIE, prosím.

heidy222
10. máj 2023

Ja by som zvolila k tomu masívne tyrkysove doplnky. Sako alebo sveter len ak je chladno, že bez nevydržís

simca06022011
10. máj 2023

zalezi aky si typ.. ja k tym satam kludne aj riflovu bundu :D lebo to pre man nie su slavnostne saty, ale moj bezny top k hocicomu (naozaj, bez urazky ale proste bezne toto nosim).
Hodi sa k tomu aj sako, aj sveter, ziadne perie by som si urcite nedavala, ja som skor sportovo elegantny typ. K hnedej sa hodia aj farby, aj nefarby, je to kombinovatelne s cimkolvek. Podla mna vyskusaj so vsetkym moznym a vyberies si nieco... ja mam velke prsia, ziadne svetriky na gombicky nenosim.. nie som babka. Bolero sa k tomu nehodi. Co nosim je univerzalny dlhsi zavinovaci "sveter", a ten si dam rposte ked je zima... Rovnako posluzi sako, kabat.

janulka1802
10. máj 2023

Nechcem Ti znechucovať tie šaty, prepáč. Pôsobia dosť obyčajne, určite nie slávnostne. U mňa je problém tá farba. Škoda, že nie sú čierne.

autor
10. máj 2023

Viete, vizážistka voli výraznejší make up. Šaty som zvolila jednoduché ale lichotive aby som ich ešte vynosila. Vrchným kusom oblečenia a doplnkami som chcela dodať šmrnc možno..

tosomja
10. máj 2023

Preboha, toho papagája si nedávaj. 🤣🤣

em4life
10. máj 2023

S tou farbou lodiciek bude outfit vyzerat fadne a usadlo. Stacili by vyraznejsie jednofarebne lodicky zladene s peknym sakom alebo kvalitnym svetrikom a jemne doplnky.

martul
10. máj 2023

@lilianka28 presne o tomto som písala 😉

martul
10. máj 2023

Čistá katastrofa, to sa nehodí k tým šatám vôbec. Keby si mala dlhé čierne šaty s korzetom, výstrihom, bez rukávov obtiahnuté boky tak ok. Ale k týmto určite nie. Akurát čo by ťa to perie šteklilo a padalo by kade tade.