Ako bežne nosíte vlasy? Doma či vonku?
Ja väčšinou v dedinke tak o ničom.. tak hľadám inšpiráciu..😀
@dskjhfdlkdjhl mala som na mysli v drdole nie dedinke 😀
Vacsinou rozpustene, obcas v cope
Čo šak doma drdol/cop a vonku za kočku musíš 🤣 aj ja bývam na dedine ale predsa do tej Jednoty použijem žehličku vyfešákujem sa a idem 👍😀
Vždy rozpustene
Na 90% rozpustene, len pri cviceni, sprchovani, vareni vypinam..
Do prace a medzi ludi rozpustene a doma v cope.
99% v cope.
98% v gumičke, momentálne mám také obdobie že neznášam vlasy. Do leta som mala krásne dlhé vlasy pod plecia a dala som sa ostrihať pod uši. Či na dedine Či v meste Či doma Či v práci jedno, rozpustené mam ich len po umytí a zvažujem ešte kratšie sa ostrihať
tiež väčšinou cop, ale teda snažím sa taký krajší s upravenými čistými vlasmi, potom milujem nízky drdol do práce, mne je to pohodlné, ale snažím sa nosiť viac rozpustené, aj mi všetci dohovárajú zato
V konti aj doma aj vonku 😃 ale ked volám cez videohovor s priateľom, alebo je priateľ doma, tak rozpustené 😃
Väčšinou vrkoč.
V coope alebo zamotane do drdola. Odkedy mam dieťa, mi lezú rozpustené vlasy na nervy 🙈
Nosim "rozpustene", v dlzke asi 3 cm 😂
Neznášam rozpustené vlasy.. mám ich dlhé a husté, síce pekné keď ich mám vyžehlené ale neviem si zvyknúť.. niekedy nosím drdol, ale deti mi vravia že vyzerám ako mcgonagalova 🤣 tak sa to snažím obmedziť a nosím vysoko cop a zehlim si ho.. tak sa mi to páči, ale teda otravuje má aj žehlenie.. prirodzene vlasy mám také neforemné, vlnito rovné, tak to nevyzerá moc pekne..
Doma v cope, bud zapletany cop, alebo drdol vysoko na hlave, hlavne ked varim, mam ich dlhe kucerave, nech nepadaju. A ked idem von, vzdy len rozpustene, no nijak ich neupravujem, ako pisem su kucerave a tak su take kadejako okolo hlavy 🤣🤣🤣
100 percent cop, aj koli detom, vareni a pod. Mam dlhe vlasy a vadi mi to, tak ma to skekli vsade. Vydim v tom vyhody menej sa nicia vlasy a ani su nikde po dome neni 😀
ta dedinka ma pobavila 😂 ja podla nalady 😀 ale vacsinou v cope, vrkoci, drdole. rozpustene vlasy mi proste zvyknu zavadzat, ked nieco robim.
Vkuse ich mam zponute. Raz zapletiem. Inokedy hore vypnute. Inokedy len cop. Alebo zopnem stipcom.
Ak niekam ideme aj rozpustene. Doma ale nie. Lebo ma vytacaju vsade moje vlasy 😩
Mám dvoj mesačné bábätko tak som iba doma v podstate. Väčšinou mám stále v zaplatenom cope alebo drdole. Vonku podľa toho či mám umyté alebo nie 😄 Ak umyté tak rozpustené, ak nie tak drdol alebo konský cop.
Ja mam vlasy po pas, ale ked si ich rozpustim, su vsade. Popri malych detoch nenosim rozpustene... tak si ich musim "zbalit" do takeho drdolu, neni to bohvieco, ale sak pridu aj ine casy
Vo vrkoci. 90% času nosím vrkoč alebo si ho potom rozpustím a spravím nízky cop na jednej strane. Rozpustené vlasy nenosím vôbec, nenašla som v tom nejaké výhody chodiť ako divá Bára 😅😅 ja mám vlasy rovnejšie ako rovné a to keď nechám rozpustené tak vyzerám ako zmoknute kura :D ale odkedy spím s vrkocom, tak mi vlasy veľmi narástli a nelámu sa. Mne to potom aj vyhovuje, lebo keď si vrkoč rozpustím, tak mám vlasy navlnene a objemné, takže sú potom v tom cope pekné. Ale neriešim nejako. Pár krát precesem kefou a hotovo, žiadne hodinové chystanie účesu
@jana_eyre_2 to ako ja 😅🙈 Akože husté vlasy, ale ani rovné, ani zvlnené, proste des. Takže ja keď chcem vyzerať ako tak, tak jediná pomoc je žehlička. Inak len vrkoč/cop.
Rozpustene. Uz vsaj rastu. Cop a drdol bude. Tak do leta. Potom hadam zas uces nejaky kratsi a budu rozpustene.
Rozpustené. Neznesiem na hlave nie, ani sponku. V cope mám len pri sprche/umývaní tváre.
Vonku rozpustene s vlnami, doma vrkoc. Neznasam drdoly, a ked vidim niekomu drdol hore takmer na cele ala cibula mam chut ho odstrihnut😀
nosim v drdole. Nemam rada, ked mam rozpustene vlasy 😀
Väčšinou drdol, či cop pekne vysoko. Mam rovné vlasy takmer po pas. Rozpustené vonku len málokedy, lebo tu často fúka a sú všade.... Ale v zime chodím rada von so šatkou, či nakrcnikom, či čo to je (taky tunel) - navleciem na hlavu, hlavne nech sú chránené uši a pekne to podrží vlasy, ktoré môžu ostať rozpustené, vzadu nech si robia čo chcú, v ksichte ich nechcem. A idem si urobiť ten vrkoc na spanie, či porastu rýchlejšie 😁
Vlasy nosim na hlave, ci dom, ci vonku😉