Ako bežne nosíte vlasy?

15. dec 2022

Ako bežne nosíte vlasy? Doma či vonku?
Ja väčšinou v dedinke tak o ničom.. tak hľadám inšpiráciu..😀

dskjhfdlkdjhl
15. dec 2022

Vlasy nosim na hlave, ci dom, ci vonku😉

autor
15. dec 2022

@dskjhfdlkdjhl mala som na mysli v drdole nie dedinke 😀

mimi3008
15. dec 2022

Vacsinou rozpustene, obcas v cope

bajka16
15. dec 2022

Čo šak doma drdol/cop a vonku za kočku musíš 🤣 aj ja bývam na dedine ale predsa do tej Jednoty použijem žehličku vyfešákujem sa a idem 👍😀

mamamasama
16. dec 2022

Vždy rozpustene

dadis
16. dec 2022

Na 90% rozpustene, len pri cviceni, sprchovani, vareni vypinam..

lauriik
16. dec 2022

Do prace a medzi ludi rozpustene a doma v cope.

martinka13
16. dec 2022

99% v cope.

stellarstar
16. dec 2022

98% v gumičke, momentálne mám také obdobie že neznášam vlasy. Do leta som mala krásne dlhé vlasy pod plecia a dala som sa ostrihať pod uši. Či na dedine Či v meste Či doma Či v práci jedno, rozpustené mam ich len po umytí a zvažujem ešte kratšie sa ostrihať

sima338
16. dec 2022

tiež väčšinou cop, ale teda snažím sa taký krajší s upravenými čistými vlasmi, potom milujem nízky drdol do práce, mne je to pohodlné, ale snažím sa nosiť viac rozpustené, aj mi všetci dohovárajú zato

tosomja
16. dec 2022

V konti aj doma aj vonku 😃 ale ked volám cez videohovor s priateľom, alebo je priateľ doma, tak rozpustené 😃

busybeelady
16. dec 2022

Väčšinou vrkoč.

sense
16. dec 2022

V coope alebo zamotane do drdola. Odkedy mam dieťa, mi lezú rozpustené vlasy na nervy 🙈

sojorez
16. dec 2022

Nosim "rozpustene", v dlzke asi 3 cm 😂

jana_eyre_2
16. dec 2022

Neznášam rozpustené vlasy.. mám ich dlhé a husté, síce pekné keď ich mám vyžehlené ale neviem si zvyknúť.. niekedy nosím drdol, ale deti mi vravia že vyzerám ako mcgonagalova 🤣 tak sa to snažím obmedziť a nosím vysoko cop a zehlim si ho.. tak sa mi to páči, ale teda otravuje má aj žehlenie.. prirodzene vlasy mám také neforemné, vlnito rovné, tak to nevyzerá moc pekne..

7miriam77
16. dec 2022

Doma v cope, bud zapletany cop, alebo drdol vysoko na hlave, hlavne ked varim, mam ich dlhe kucerave, nech nepadaju. A ked idem von, vzdy len rozpustene, no nijak ich neupravujem, ako pisem su kucerave a tak su take kadejako okolo hlavy 🤣🤣🤣

kiki234
16. dec 2022

100 percent cop, aj koli detom, vareni a pod. Mam dlhe vlasy a vadi mi to, tak ma to skekli vsade. Vydim v tom vyhody menej sa nicia vlasy a ani su nikde po dome neni 😀

simonkaa27
16. dec 2022

ta dedinka ma pobavila 😂 ja podla nalady 😀 ale vacsinou v cope, vrkoci, drdole. rozpustene vlasy mi proste zvyknu zavadzat, ked nieco robim.

maryetta
16. dec 2022

Vkuse ich mam zponute. Raz zapletiem. Inokedy hore vypnute. Inokedy len cop. Alebo zopnem stipcom.
Ak niekam ideme aj rozpustene. Doma ale nie. Lebo ma vytacaju vsade moje vlasy 😩

svokrinjazykmonika
16. dec 2022

Mám dvoj mesačné bábätko tak som iba doma v podstate. Väčšinou mám stále v zaplatenom cope alebo drdole. Vonku podľa toho či mám umyté alebo nie 😄 Ak umyté tak rozpustené, ak nie tak drdol alebo konský cop.

basska_b
16. dec 2022

Ja mam vlasy po pas, ale ked si ich rozpustim, su vsade. Popri malych detoch nenosim rozpustene... tak si ich musim "zbalit" do takeho drdolu, neni to bohvieco, ale sak pridu aj ine casy

elementissa
16. dec 2022

Vo vrkoci. 90% času nosím vrkoč alebo si ho potom rozpustím a spravím nízky cop na jednej strane. Rozpustené vlasy nenosím vôbec, nenašla som v tom nejaké výhody chodiť ako divá Bára 😅😅 ja mám vlasy rovnejšie ako rovné a to keď nechám rozpustené tak vyzerám ako zmoknute kura :D ale odkedy spím s vrkocom, tak mi vlasy veľmi narástli a nelámu sa. Mne to potom aj vyhovuje, lebo keď si vrkoč rozpustím, tak mám vlasy navlnene a objemné, takže sú potom v tom cope pekné. Ale neriešim nejako. Pár krát precesem kefou a hotovo, žiadne hodinové chystanie účesu

akvi
16. dec 2022

@jana_eyre_2 to ako ja 😅🙈 Akože husté vlasy, ale ani rovné, ani zvlnené, proste des. Takže ja keď chcem vyzerať ako tak, tak jediná pomoc je žehlička. Inak len vrkoč/cop.

ivangeline
16. dec 2022

Rozpustene. Uz vsaj rastu. Cop a drdol bude. Tak do leta. Potom hadam zas uces nejaky kratsi a budu rozpustene.

mimikarol
16. dec 2022

Rozpustené. Neznesiem na hlave nie, ani sponku. V cope mám len pri sprche/umývaní tváre.

0silvia0
16. dec 2022

Vonku rozpustene s vlnami, doma vrkoc. Neznasam drdoly, a ked vidim niekomu drdol hore takmer na cele ala cibula mam chut ho odstrihnut😀

bessie12
16. dec 2022

nosim v drdole. Nemam rada, ked mam rozpustene vlasy 😀

mamutka
18. dec 2022

Väčšinou drdol, či cop pekne vysoko. Mam rovné vlasy takmer po pas. Rozpustené vonku len málokedy, lebo tu často fúka a sú všade.... Ale v zime chodím rada von so šatkou, či nakrcnikom, či čo to je (taky tunel) - navleciem na hlavu, hlavne nech sú chránené uši a pekne to podrží vlasy, ktoré môžu ostať rozpustené, vzadu nech si robia čo chcú, v ksichte ich nechcem. A idem si urobiť ten vrkoc na spanie, či porastu rýchlejšie 😁

mamutka
18. dec 2022

@mamutka ešte dodám, že neviem ako to iné ženy dokážu, ale toto som ja, vlasy na voľno a exteriér... To sa proste nedá 😅

h2
18. dec 2022

Do práce nosím buď rozpustené, alebo nejak takto, pomocou štipca (viď foto: to je z netu, nie som to ja ☺️). Doma zopnuté akýmkoľvek spôsobom, len aby nezavadzali.