Ahojte asi pred mesiacom som sem písala že mám problém s akné🤭 išla som nakoniec ku kožnému predpísal mi antibiotiká na 3 týždne 21 dni, brala som ich vlastne do dneska dneska som ich dobrala pridám aj foto 🙈 a neviem dosť mi aj znížili imunitu bola som aj chorá po čas bránia ale neviem či mi pomohli tak ako mali určite akné sa mi až tak nerobí aj sa mi to zlepšilo ale stále mám nejake vyrážky a aj sa mi robia a bojím sa že mi to naspäť vráti:/ niekedy som bola rada po čas bránia antibiotík lebo sa mi to zlepšilo krásna pleť fakt pár vyrážok a potom sa mi to zase zhoršilo,tak neviem či to mám ešte začať riešiť lebo bojím sa že mi to zase znova začne lebo nevyzerá to nejako dobre . Ak tu mám niekoho kto si s tým prešiel tak prosím 🙈napiste či sa vám to vrátilo alebo
Ja som brala tieto antibiotika na akne, ale neviem ci 3 mesiace alebo pol roka. Tusim pol tabletky alebo celu. Uz si nepamatam, ale bolo to male mnozstvo dlhu dobu.
Mne to od akne pomohlo, nevratilo sa mi spat. Jasne, ze stale sa obcas objavi nejaka vyrazka-dve, najma v obdobi, ked mam svoje dni. Ale celkovo sa mi plet upokojila a viem fungovat aj bez toho, aby som si na celu tvar musela davat make up/korektor 🙂