Aké produkty používate na vlásky?

laurinka2023
20. feb 2024

Tak babenky chcem sa opytat na tému ktorá tu už možno bola veľmi čast- krát písaná..aké produkty používate na vlásky a ako často si ich umývate...moje vlasy napr.umývam každú stredu a sobotu..chcelo bi to nejakú dobrú radu mam ich zničené lamave pretože bez žehličky to nedám.. závidím tým ženám ktoré si len umyju a vifenuju vlásky a majú rovné..moje sú škaredé keď niesu vyžehlene takže musím žehličku.. samozrejme používam olejčeky,šampón momentálne priorín s lekárne teplovzdušnu ochranu pred žehlenim striham končeky raz za mesiac ..neviem vážne co ešte mam robiť...(sorry za chyby)

bagerka
20. feb 2024

Set Oribe alchemy, kodoicioner dávať do uterákom vysušených (mačkaním nie šúchaním) vlasov, naniesť od uší dole, 5 minút nechať pôsobiť. Opláchnite, následne oribe royal blowout, hlavne na konce a od uši, nepreháňať, potom tretiu fľaštičku z rady a nakoniec oribe supershine créme.

bylinka25
21. feb 2024

Umývam si dvakrát do týždňa, šampóny striedam. Postupujem nasledovne:
Najprv si umyjem vlasy šampónom, zmyjem, potom si dám kondicionér, zase zmyjem, následne masku, tú nechám dlhšie, kým sa sprchujem, opláchnem si vlasy od tej masky, zároveň aj gél z tela.
Vlasy zabalím do turbanu a ešte také vlhké ich celé prejdem olejom na vlasy, prečešem a hotovo.
Používam rôzne druhy šampónov, kondicionérov a masiek, od keratínových, až po reparačné.

nika_val
21. feb 2024

@bylinka25 správny postup je pri umývaní je:
šampon, opláchnuť, šampón, oplachnuť, maska, opláchnuť, kondicioner, opláchnuť
2krat šampon preto lebo prvý krát z vlasu zmyjeme najväčšie nečistoty a otvoríme jeho šupiny (vlas ma po celom povrchu šupinky), druhy krát umyvanie šamponom nám spraví to že zmyjeme nečistoty aj pod tými šupinkami
Maska nám vlas vyživý a tym že ide pred kondicionerom sa dostane aj hlbšie do vlasu
Kondicioner vlasove šupinky naspäť uzatvára 🙂
To len taka mala rada aj ked nevyžiadaná

nika_val
21. feb 2024

@laurinka2023 doležité je ake produkty použivaš pretože tie v drogerii maju minimum prospešnych latkoch a ovela viac blbosti v sebe (silikony nerozpustne vo vode, škodlive sulfaty..)
Treba sa zamerať na kozmetiku profesionalnejšiu
Napr: značka Schwarkopf professional BC rada je velmi dobrá
A spravny postup umyvania som pisala vyššie 🙂

kika572
25. feb 2024

@laurinka2023
Ja si vlasy umývam raz za týždeň - každú nedeľu. Začnem tým, že si ich poriadne rozčešem, aby neboli zamotané.. následne vlažnou vodou navlhčím, umyjem 2x šampónom (používam dlhodobo značku natura siberica), opláchnem vodou.. potom dam na nejaké 3 minúty masku do dĺžok (Kallos), opláchnem.. potom si nastriekam malinový ocot a ten opláchnem uz studenou vodou.. vlasy jemne vyžmýkam, dám na nejaku poo hodinu do turbana a potom nechám voľne uschnúť, nefénujem.. keď sú tak na 90% suché dam si do nich balea olejček, nechám doschnúť a následne zas rozčešem.. vlasy mám po zadok

kathhii
2. mar 2024

@laurinka2023 Ahoj, nemáš náhodou vlnité vlasy? Ja som mala tiež hrozné vlasy, ani rovné a ani pekné vlny...
Teraz robím curly girl metódu CGM a konečne som s vlasmi spokojná. Mám zdravé lesklé vlasy, žiadne lámanie, žiadne seno... Ak by si aj mala rovné vlasy, tak určite by vyzerali oveľa lepšie, nelamali by sa.

candii
2. mar 2024

Môžeš používať čo chces, keď si často tepelne upravujes vlasy, tak ich budeš mať stále lámavé.

kathhii
2. mar 2024

Rutina: Jemný bezsulfatovy šampón, kondicionér ( precesem) , opláchnem, jemne osuším bavlnenou plienkou,potom dám bezoplachový kondicionér a gél do vlasov. Vysusim difuzererom. Spim na satenovej obliečke, používam saténovú gumičku.
Masku dávam raz do týždňa, nechám aj hodinu na hlave zakryjeme igelitom a turbanom - ja dávam pred šampónom...