Aké parfumy používate?

ninockan
1. aug 2023

Poradíte mi prosím, aké parfémy používate. Aké dámske vône používate a ste spokojné. Ďakujem.

lavender94
1. aug 2023

@ninockan toto je strašne individuálne, ale moje stálice sú Armani Sì, YSL Libre a Lancôme La vie Est Belle
A ešte si idem Paco Rabanne One million (pánska vôňa, ale podľa mňa je skôr unisex)

rebrambora
1. aug 2023

@lavender94 presne tak. Napr. vone co si vymenovala su mega tvracne, kvalitne a oblubene u vela zien, ale maju jednu spolocnu zlozku a na mne vonaju akokeby som sa poliala pivom.

Cize chod do parfumerie a vyskusaj.

oli18
1. aug 2023

Na co ti bude tato info? To si kupis tiez taku? Rovno 20? 🙉

zmrzlinka2021
1. aug 2023

@ninockan
Volakedy som pouzivala taku vonu vo flakone zeleneho jablcka, to bola prijemna, taka svieza vona.
Teraz v podstate ziadny, lebo je leto a ja mam citlivu pokozku

belllinka
1. aug 2023

@oli18 nevieš o tom, že všetkým ženám sa páči rovnaká vôňa? Ide na istotu 😀

zmrzlinka2021
1. aug 2023

@oli18
Prečo tieto otazky?
Ved to je normalna ludska diskusia, kde si ludia zdielaju veci zo zivota. A tak to funguje aj v realnom zivote. Tiez sa spytas - aku zmrzku mas najradsej a nechces byt zdzubavana za to, ze naco ti to je...

saxana000
1. aug 2023

DKNY klasicke zelene jablko uz 15 rokov ta ista vona.muz sa smeje ze ma aj po cuchu najde.ale tento rok som sa odhodlala a kupila Dior jadore.. chcela som trosku zmenu.

petamich
1. aug 2023

ja uz roky pouzivam Daisy Love alebo Eau so Fresh, na leto si kupujem limitky a zvysok roka klasicku

oli18
1. aug 2023

@zmrzlinka2021 chapem, ze sa opytam kamosky, mas pekny parfem, aka znacka, chcem taky. Ale napis mi, aky ma pre autorku prinos, ak jej napise 20-30 zien svoj oblubeny parfem. Ktory si vyberie?

hladamematku
1. aug 2023

@ninockan signorina libera ferragamo som kupila pred mesiacom milujem ho

zmrzlinka2021
1. aug 2023

@oli18 proste je len zvedava, nic za tym nehladaj... ja si tiez rada precitam viacero nazorov, odporucani

lelet1609
1. aug 2023

Trussardi my name , Versace bright crystal😊

77katarina
1. aug 2023

ELIZABETH ARDEN : 5TH AVENUE
Už skoro 30 rokov 😉

aylinn
1. aug 2023

Ja tieto 3 najčastejšie. Ale ja mám rada ťažké výrazne vône, Baccarat nosím skôr večer , D&G je sladká letná taká najviac uni

oli18
1. aug 2023

@zmrzlinka2021 tato otazka je bez prinosu, ako mnohe ine typu kolko vody, plynu, penazi za potraviny miniete.

aylinn
1. aug 2023

@oli18 náhodou ja sa rada inšpirujem a spoznam nové vône a keď idem okolo parfumérie a majú ich tam , tak ovoniavam a keď sa mi nejaká zapáči tak kúpim

zuzana76
1. aug 2023

@oli18 ja som si tiez urobila prehlad na MK, teda precitala si temy, ake vone dievcata odporucali, potom precitala recenzie na strankach a nakupila 3 vonec a sadli mi, neznasam chodit do parfumerie, aj tak neviem ovonat viac ako 3 parfumy

zuzana76
1. aug 2023

@ninockan ja mam momentalne Laura Biagotti Laura modru, ale vonala som aj zelenu v DM a vonala mi tiez, potom mam Boucheron Quatre, potom mam od Manufaktury dve vone, tie mam uz davnejsie a nie a nie minut, taku uhorkovu a kvetinovu 001 a 002, potom mam este od Lanvin Mon Eclat a klasika Chloe Chloe tu mi kupuje manzel, pretoze sa mu velmi paci

zuzana76
1. aug 2023

@oli18 pre mna je tato otazka prinosnejsia ako ktore mena sa vam pacia atd.... napr ten Boucheron by som si v zivote nesvsimla, ze existuje a paradna vona

taminka1986
1. aug 2023

@ninockan Ja kupujem Cacharel Yes I am velmi casto a Carolina Herrera CH, Good Girl. Na striedacku s inymi napr. Ariana Grande Swret like Candy alebo Ari,Police Exotic Jungle. Uplne odveci som naposledy dostala Moshino Love Love a bola som prekvapena ako sa mi ta vona paci,ja by som si ju nikdy nekupila😁

bagerka
1. aug 2023

Paco Rabanne Fame, CH Good girl, chanel madmoiselle, prada paradoxe

beataxxx
1. aug 2023

Chanel chance fresh-zelený- svieža letná vôňa, Acqua di parma bergamota lemon, tiež svieža vôňa ….raz veľmi dávno som si na nejakom letisku kúpila CK Summer za nejakých 20 euro, bol to zelenkavý-žltý flakón a na tu vôňu neviem zabudnúť, svieža citrusova vona

gejb
1. aug 2023

Tak ja využijem túto diskusiu 😁 aj ja hľadám parfum ale orientálny. Taky príjemný ženský ako z arabských krajín.... poznáte také niečo? V parfumériách tento typ parfumov nemajú.

lavender94
1. aug 2023

@gejb skús pogooglit mošus, je to taky olejček, co má podľa mňa charakteristicky orientálnu vôňu a mne sa to veľmi páčilo.

luccija
1. aug 2023

@oli18 pôjde poskusat aj ja sa tu niekedy inšpirujem.
@taminka1986 Moschino je moje obľúbené letné aj, keď ju má každá druhá🙂
Stálicu mám Bvlgari Omnia crystalline
Calvin Klein Euphoria
Lacoste pur femme staré vône, ale neviem sa ich vzdat.
Teraz mám Carolina Herrera nejaku vip limitku a je zaujímavá.Ale bola som po dlhšom čase vo Fann a stretla si Jimmy choo sladká úplne iná vôňa aké používam a ešte na druhý deň som voňala na ruke

aylinn
1. aug 2023

@gejb Montale - mukhallat skús si prečítať zloženie

77katarina
1. aug 2023

@gejb Christian Dior: Pure Poison

luccija
1. aug 2023

@gejb skús objednať ja som mala vzorky
https://www.dubaiperfumes.sk/sk/vzroky-parfemov...

oli18
1. aug 2023

A co tak objednat si vzorky podla svojich kriterii ? Je to pohodlne, mozes vonat x krat denne, kym neminies vzorku a rozhodnut sa. Nic jednoduchsie nie je.

oli18
1. aug 2023

Snad autorka napise, ktoru z poradenych si vybrala 😉