Aké mihalnice?

milka1988
10. aug 2023

Ahojte rozmýšľam že by som si chcela dať urobiť mihalnice. Tie moje musím denno denne kliešťami vytáčať keďže sú totálne rovné. Neviem a nevyznám sa momentálne aké rôzne techniky sa dnes robia. Aká technika aplikácie by bola taká šetrná, ktorá by mi tie moje modlite nezničila? Nerada by som aby po čase mihalnice úplne vypadali🙂

lindous
10. aug 2023

Ak nepotrebuješ zahustiť a predĺžiť, ale iba vytočiť, tak pozri lash lifting 😊

milka1988
autor
11. aug 2023

@lindous lifting som mala vobec mi to nezabralo ostali rovne aj po procedure :(

nika_val
11. aug 2023

@milka1988 ahoj ja som si začala davat robit mihalnice teraz v máji.. a poviem ti daj si fakt zaležať na kvalitnej lasherke
Ja som išla najskor len tak prvej čo mi google vyhodil v mojom meste a des! - mihalnice mi za tyždeň vypadali, čo vypadnuty trs to aj moja mihalnica až som plakala
Našla som si novú u nej som som bola uz 4krat a pecka.. ani jedna moja mihalnica mi nevypadla
Další doležity fakt (neverila som tomu najskor ale už som si aj tym prešla) pozor v akej faze cyklu pojdes na mihy
1 a 2 krat som bola počas ms a tesne pred - vydržali kratšie
3 a 4 som bola v cca v strede cyklu a vydržali lepšie 😁
Plus tá moja nová použiva na lepenie uv svetlo čo je 1000x lepsie ako klasik lepidlo - lepsie drží 😊

nika_val
11. aug 2023

Ked sa budeš o mihy dobre starat (precesavat, umyvat) a nebudes si ich chytat tak ti tvoje nijak nezničí 😊

milka1988
autor
11. aug 2023

@nika_val ďakujem ❤️🙏🏻