Aké máte nechty?

5. mar 2023

Čaute baby, aké máte nechty?
Nalakovala som si vcera nechty po rokoch a dnes už vyzerajú hrozne . 🥺
Hrozne sa mi to páči no uz som si spomenula prečo to nerobím, ved to je o nervy , to sa neda kazdy deň robiť.
Ale umelé nechcem, ako to robíte vy?

gabriela2952
5. mar 2023

Ahoj 🙂 ja keď som si lakovala tak som používala aj podkladový lak a aj ten vrchný, vtedy mi vydržal dlhšie 😊

bucko555
5. mar 2023

Mne vydržia v pohode týždeň používam gél lak bez lampy dám dve vrstvy a cca po troch dňoch prelakujenveste s priesvitnú a na týždeň mám pokoj

autor
5. mar 2023

Tak treba kúpiť gel lak a potom ten priesvitný?

autor
5. mar 2023

To akože len 2 ženy majú manikúru? Téma v prdeli, ale témy kde sa len hada tak to je na 10 stran

anilva
6. mar 2023

Ahoj ja som si kúpila uv lampu a gellaky..spevnim polygelom a nechty vydržia pekne aj 3-4 týždne. Len pri gellakoch treba Primer, podklad, farebny gellak a top. Trocha viac roboty ale za skoro mesiac pokoja to stojí.

liva92
6. mar 2023

ja som skúšala všetko možné gellaky, kadejaké priesvitne laky na vrch na spevnenie a mne teda nevydržali dlho nechty, vždy sa mi lámali, tak som skončila na gelových nechtoch

laurika1432
6. mar 2023

@liva92 mne tiež nejak klasický lak a ani gel lak na nechtoch nedrží a tak už som nejaký čas len tak na prírodno. Kedysi som dosť dlho nosila gélové nechty, no na teraz ma to zas nejak prešlo

liva92
6. mar 2023

@laurika1432 ja som tiež bola chvíľku bez nechtov, lebo mi nechtárka odišla na materskú 🙂 ale po dlhom bojí som aj tak skončila a mám na mesiac pokoj, vždy upravené nechty

jana_eyre_2
6. mar 2023

Ja to robím tak, že si nechty ostriham a tým to hasne.. ak si raz za čas dám lak aj tak nevydrží.. dlhšie nechty sa mi zlomia v práci a tak ich nosím kratšie.. mám pekny tvar nechtov takže myslím že vyzerajú celkom ok aj bez špeciálnych úprav..

legna30
6. mar 2023

Nalakovane nechty mi nikdy nevydržali viac ako 2 dni a to nehovorim o tom, ze pri dieťati večne niečo umývam, čistím, takže veľmi neporadím, pre mňa nič lepšie ako gélové nechty nie je 🙈

autor
6. mar 2023

Ďakujem za reakcie baby.
Ja som di dnes kupila ten gél lak a ten podkladový.
Tak som zvedavá 😃

A ako myslíte tie gélové nechty že nič nie je lepšie?
Ako týmto gél lakom?
Ďakujem

kofa77
6. mar 2023

ja mam kratke, zapilovane nechty, neznasam, ak mi vycnieva cez prs necht, takze skolkarska dlzka, mavala vyhladzujuci lak a na to enjaky bezfarbeny. nazdar bazar, viac casu, energie a penazi im nemienim venovat.

autor
6. mar 2023

@kofa77 tiež kvôli práci nemám dlhé, lámu sa mi.

autor
6. mar 2023

Ten gél lak je na .... 😭
Len som o niečo zavadila a uz je suchnuty, nevydržal ani 2h 🤬😭😭🥺

moonlight1210
6. mar 2023

Ja pouzivam priesvitny s vysokym leskom, alebo jemne ruzovy s lahkym perletovym leskom, alebo priesvitny s farebnym metalickym efektom, co ho vidiet len v lome svetla, alebo priesvitny s jemnymi trblietkami.

Nanesiem jednu vrstvu, desat minut a su suche. Ked sa zlahka osuchaju, ci niekde nahodou odpraskne kusok laku, nie je to hned vidiet a da sa to doplnit lahsie, ako pri farebnych.

A takto napriesvitno tiez posobia upravene.

domak2
6. mar 2023

Ale niektorý gél lak musíš zatvrdit pod lampou, inak sa ti bude všade otlacat.

taminka1986
6. mar 2023

Ja mam uz 12rokov akrylove,podla nalady raz dlhe raz kratke ale vacsinou ruzove,cervene,bordove,podla rocneho obdobia🤗 a som spokojna,mna by bez nich slak trafil,vkuse nejaka uprava,hento tamto. Takto raz za 2tyzdne idem na necelu hodinku,nechtarka upravi,pregeluje,nazdobi ako chcem a mam svaty pokoj😅💅

anonymous87
6. mar 2023

Ale na gellak potrebujes lampu predsa. Ja som zacala chodit opat na nechty. Na svojich nechtoch mam len natiahnuty gel (a vacsinou farbny gellak). Nelepim si typy 🙂

zuzubb007
6. mar 2023

Ako zalezi aj na kvalite nechtov, mne ziadny lak nevydrzi dlhsie ako 24 hodin ako vazne, dokonca ani gellak ani gellak pod uv lampu mi nevydrzi dlhsie ako tyzden a serkam sa s tym dlho, takze som prestala uz aj to, ked som zufala dam len priesvitny, strasne sa mi lamu nechty a kvalita drzania laku teda nic

biancarv
6. mar 2023

Ahoj. Ja používam lampu a laky od firmy ,,le mini macaron,,. Lak mi vydrží do 2 týždňov bez olupovania. Obyčajné laky sa aj mne olupovali hneď do dvoch hodín, nemala som na to nervy. Preto som radšej investovala peniaze do ,,le mini macaron,, a som spokojná.

mondolina
6. mar 2023

mám acryl, vlastné nechty o ničom, veľmi škaredé.
takto mám mesiac pokoj.

lasona
6. mar 2023

No to nie je len tak ze nalakujem a tým to konci. Musíš nat dobrú prípravu nechta, odmastenie, pripradne prídavné tekutiny ako nail prep, primer...a možno báza nesadla na tvoje nechty. Nie každá je vhodná na každé nechty. Chce to cvik. Potom treba zaobalit vonkajší okraj nechtu a tak. A nie každý gél lak je kompatibilný s lampou.

simona62795
7. mar 2023

Ahojte chcem sa opýtať či tu nieje nejaká kočka ktorá si robila kurz na Manikuru prostredníctvom úradu práce mala by som pár otázok 🙂