Ahojte poradte tie ruzove tie som mala tie su moje (2roky dozadu) . chcem sa opytat ze teraz sa davaju take spicatejsie.. poradte ake by sa mi hodili .. poslem typ nechtov.. inak rada by som bola keby ste poslali vase na inspiraciu 🙂
Fascinujuce, cim sa ludia dokazu chvalit 🤮
Dufam ze robis na strelnici.
@babulkomale ale veď ona sa nechváli. Chce len inšpiráciu. Treba za každú cenu ponižovať autorov tém?
@babulkomale prosim? Nerozumiem? Je daky problem s tym ze chcem vediet ake maju baby na MK nechty gelove? Tie ruzove su moje a chcem sa opytat ci je lepsie spicatejsie alebo take ako som mala.. treba sa naucit citat s porozumenim.. a tie zvysne fotky su neni moje..
@lenkasarka jej to asi nedoslo 😃 kazda foto je iny typ nechtov niektore su oblejsie niektore spicatejsie .. zato som dala moju foto a neviem ci sa mi vobec hodia ci nezmenim tvar 🙂
mne sa najviac páči mandlový tvar
@jj298 to je aky prosim Vas 🙂
@valeria_h A to si bola normalne na manikure a dala ti take gelove nechty?
Vyzera to fakt velmi elegantne, tak zensky...
Mandľový tvar je ta druha a tretia fotka
Ja citam s porozumenim: "baby pochvalte sa...ruzove su moje."
Ja rozumiem. Comu nerozumiem, preco chce mat niekto toto na rukach a vyzerat ako kolotocarka z Rumunska. Nie je to ani zenske, ani pekne, ani sexy.
Ale mne sa lahko hovori, mam dlhe nechtove lozka mandloveho tvaru. Ale ved si dajte baby nieco, co nevyzera ako z cesty E55.
@zmrzlinka2021 To nie sú gélové nechty, to je len gel lak, vydrží to asi 3 týždne, záleží ako rýchlo rastú nechty.
@valeria_h A normalne sa da kupit v hocijakej drogoske?
@babulkomale a ty si nejaký módny guru ze tu posudzujes kto si čo má dať?
@valeria_h to zaujíma aj mna. Myslíš niečo ako le mini macaton? Ja mám síce svoje ale neustále ich musím lakovat, lebo tie laky dlho nevydržia.
@lenkasarka macaron*
@babulkomale to ze som napisala v nadpise ze nech sa pochvalia neznamena ze sa chvalim ja mojimi.. skus si to este raz precitat co sa pytam zien na MK. citas a pises len to co tebe vyhovuje... tie ruzove som mala pred dvoma rokmi.. a pytam sa na nazor aky tvar si mam dat a dala som tie co som mala pred dvoma rokmi a si predstav ze mne sa take farby na leto pacia..pokial nevies nieco normalne napisat tak nepis vobec.
Pre teba je normalne chvalit sa nezenskymi pazurmi, pre mna zas to co pisem ja.
Fuj v zivote by som to svojim nechtom uz nespravila.. mala som raz, a rok sa mi moje nechty potom dostavali do normalnu.
@zmrzlinka2021 Ja som bola v salóne na manikúru, dali mi na to ten lak, to dali pod UV lampu, zase lak a UV lampa a hotovo. Vydrží to tri týždne 🙂
Ja mam momentálne takéto. Ja si dávam naozaj všelijaké. Farebné,jednoduché. Podla nalady😂 no a bohužiaľ. Nie každej príroda nadelil pekne nechty. Mne sa lámali celý život. Tak ako keď žena nie je spokojná s farbou na vlasoch,tak si ich prefarbi,alebo prsiami,tak si dá silikóny... našťastie žijeme v dobe,kedy sa to da😁
@rebekamarcusko krasne a jednoduche 🙂
Dakujem Vam vsetkym velmi pekne krasne mate.. bohuzial ja nemam ziadne