Aká procedúra u kaderníčky vám pomohla proti lámaniu vlasov?

lenuska1907
21. apr 2023

Ahojte , mam velmi jemne vlasy nedokazem ich poriadne dopestovat, za rok aj keby sa neostriham, tak k dlzke nic nepribudne (skusala som aj pravidelne podstrihavanie- tiez nic). Mate skusenost s nejakou procedurou u kadernicky, ktora vam dopomohla k dlhym vlasom?

jessx
21. apr 2023

@lenuska1907 mne vlasy veľmi padaju, mám ich síce dlhé takmer po pas ( pár rokov dozadu uplne dlhé a huste ale už sa začali dosť lámať ). Nefarbim si už hádam 7 rokov a ku kadernicke vôbec nechodím. Ani sa o ne doma nijak špeciálne nestaram, umývanie má nebaví vždy to odbijem rýchlo a sampony som mala kadejaké ani nevydržím dlho jeden používať. Teraz asi pred 2 mesiacmi som prvýkrát navštívila kadernicku a dala som si botoxovu kúru ( všade sa to môže volať inak kadernícky tomu dávajú rôzne názvy ale podstata je asi rovnaká). stalo má to 30 eur čo je myslím nič keďže niekto si za toľko bežne kupuje len sampony a aj za viac. Zahŕňalo to umytie vlasov, nanesenie tej kúry potom som šla pod paru kde to účinkovalo a opäť zmytie. Má to vlasy vyzivit, zaceliť končeky a celkovo vlasy sú uplne jemne aj doma pri umývaní. Je dobre to samozrejme opakovať, ja som ešte odvtedy nebola ale už sa chystám. A musím povedať že som prekvapená aké mám super vlasy. Ku tomu som si kúpila dixi zihlsvlvy šampón, kondiciiner a taku vodu ktorú si hocikedy nastriekam či na korienky aj po dĺžke. A musím povedať; takéto vlasy som asi nikdy nemala, po umyti keď si ich idem fukat sú uplne leskle, jemne a rovné, stačí mi 2-3 ťahy žehličkou ( lebo nemám rada ten objem pri fukani potrebujem ich žehličkou trosku spľasnúť 😃) a vôbec nie sú strapkate. Tieto veci od dixi stali dokopy asi 5-6 e a vidím to tak, že budem používať už len toto ( kým mi to bude vyhovovať ) a budem chodiť na tu kúru. Po druhom raze budú vlasy určite ešte lepšie, no už teraz je ro super. Vyskúšajte
Aj sa mi zdá že menej padaju

lenuska1907
autor
21. apr 2023

@jessx dakujem velmi pekne, po tomto som aj pokukovala, len som nepoznala nikoho kto na tom bol 🙂 urcite vyskusam

laurita285
21. apr 2023

Skôr sa zamerať na správnu starostlivosť doma než jednorázovka u kaderníčky.

stanulienkat
21. apr 2023

Nemyslim, ze sa to da velmi ovplyvnit. Mam kamaratku, ktorej vlasy za rok narastu asi o 4-5 cm. Mne 15cm. Ona pouziva od vitaminov, cez zabaly vselico. Ja nepouzivam nic. Podla mna genetika.

jessx
21. apr 2023

@lenuska1907 za mna je to super, keď sa spoji toto + domáca starostlivosť už čo komu vyhovuje ..ja som napr dávno používala zohlavovy šampón ale ku tomu žiadne alebo rôzne balzamy a nemala som dobre vlasy, teraz keď si dávam všetko z tejto jednej rady a nič iné + ta kúra stále si musím chytať vlasy aké sú super 😂