Ahojte. Kedze sa nemalujem vobec (iba klasika obocie, mihalnice, lesk/ruz), tak ktory makeup a podkladovu bazu z DM odporucate?
Ked ideme niekde na oslavu vzdy idem bez makeupu a niekedy mam cervene flaky, ktore by som rada zakryla 🙂
Dakujem za tipy.
Ja som si kupila ospevovany dermacol a teda ziadny zazrak.
Nikdy som nepouzivala podkladovu bazu pod make up. Pripada mi to ako uplne zbytocny krok… pouzivam tonikum, serum a krem / spf krem, a na to davam “make up” a korektor. A v zivote som necitila nedostatok, ze by ni chybala nejaka baza.
ahoj, podkladovu bazu nepouzivam, nikdy mi ani nechybala, ale urcite odporucam spf-ko, moje najoblubenejsie je od cerave, pouzivam uz roky. co sa tyka make-upu, zalezi, aku mas plet. mozem napisat len z mojej skusenosti- mam mastnejsiu t-zonu, ale velmi mi vyhovuje make-up od catrice, a ked chcem nieco lahsie, siaham po bb creame od bourjois.
Aj ja iba korektor a make up dior, je lahucky, neposobi ako maska na tvari
@miskahlvc dobrí deň prečítala som si vás komentár aja mám presne taký istí problém 🙂a ešte ktomu pigmentové škvrny od akné nevedel bi mi niekto poradiť ako mám tie škvrny zákryť ďakujem za každú odpoveď 🥰
@jeniffermirgova urcite odporucam makeup s lepsou krycou schopnostou, zo svojej skusenosti povedat neviem, ale napriklad tymto od dermacol si ludia zvyknu zakryvat aj tetovania. pripadne aj menej kryci makeup a este nedokonalosti dotiahnut korektorom. ja som celkom spokojna s tymto od essence, pouzivam ho na vyrazky. idealne neroztriet hned, ale az po chvilocke, mam pocit, ze sa vtedy o nieco lepsie usadi🙂
@miskahlvc ďakujem skúsim 🙂
@jeniffermirgova za malicko💚
Záleží aj akú máš pleť ( suchá ,mastná , zmiešaná) 🙂 či máš nejaké väčšie nedokonalosti ktoré chceš zakrit alebo by ti stačil nejaký ľahký make-up na doladenie tónu pleti keďže máš to začervenanie