ZVJS na Floriánke - skúsenosti

nairob1234
9. jan 2023

Koncom roka 2022 dalo výpoveď cca 12 ľudí z Košíc, podľa vás je to normálne? Veľa ľudí čo čítam fóra sa sťažujú na plát, nadriadených a benefity, dokonca som čítal, že aj z iných ústavov dali výpoveď Leopoldov 23, Košice 12, Košice-Šaca 4 , Prešov 6 a tak ďalej, že vraj šikana je tam brutálna, etika správania nula bodov prosté jednanie ako s Ciganom pamätám si že kamaráti čo pracujú v ZVJS-Kosice, Leopoldov, Prešov, Bratislava tak veľmi negatívne hovorili o tejto práci žiadne uznanie zle zaobchádzanie strava veľmi zlá a najviac čo som sa čudoval že kolegov a nadriadených spomenuli negatívne, hm, no dosť zaujímavé to fakt takto fungujú zbori?konkrétne ZVJS .

lilope
9. jan 2023

@nairob1234 nič ti nemôže dať viac ako vlastná skúsenosť. Ak ťa to tak nesmierne zaujíma, nastúp tam a sám uvidíš či je to tak ako si počul alebo len dotyční preháňali.

terina25
13. jan 2023

@nairob1234 ja robim v zvjs. Ty tiez? Ci to mas z toho ze jedna baba povedala...

nairob1234
autor
13. jan 2023

@lilope veď práve preto že mám kamarátov ktorí tam pracujú a väčšina už nepracuje tak niečo na tom bude keď odchádzajú.

nairob1234
autor
13. jan 2023

@terina25 baba nie, keď že žien je veľmi málo v zbore tiež nechápem prečo, ale chodíme vonku do mesta a tak bavíme sa o všetkom a došlo aj na zbor ZVJS, 6 kamaráti dali výpoveď kvôli vedeniu a to pracovali ak si dobré pamätám 5 až 10 rokov čo je dosť podľa mňa, tak kde je chýba! V ľuďoch čo dali výpoveď? alebo fakt niečo nie je v poriadku, niečo sa deje keď takto odchádzajú, či sa mýlim?

terina25
13. jan 2023

@nairob1234 aj keby sa nieco dialo tak 1.tebe to vesat na nos nebudem,ani na net 2. Na co ti bude dobra tato info?
Myslim si,ze v kazdej firme,podniku su problemy,nezhody. Nikde to nie je 100%.

nairob1234
autor
13. jan 2023

@terina25 takže ste spokojná v ZVJS plát máte súper aj kolégium ja len zisťujem ako to je, nevieme v akom zbore ste vôbec ma to nezaujíma kde sa nachádzate iba overujem či to fakt zle tam je vidím vašu reakciu takže niečo na tom bude.

lilope
13. jan 2023

@nairob1234 a sú spokojní? poznám takých, čo odišli a sú v civilnom sektore spokojnejší a poznám aj takých, ktorí odišli a majú sa ešte horšie, keďže očakávali v civile oveľa vyšší plat za oveľa menej práce. A poznám aj takých, ktorí sa vrátili, lebo nič lepšie nenašli. Hold, to už si musí človek zvážiť sám či je ochotný a hlavne schopný sa niečoho vzdať (istota, zázemie, plat) a risknúť niečo nové, lepšie.
Mimochodom, nevieš sa tých kamarátov opýtať prečo boli nespokojní a spraviť si svoj vlastný prieskum keď ťa to tak zaujíma? Myslím, že tu nikto na konkrétny ústav kydať kvôli tebe nebude. 😉

terina25
13. jan 2023

@nairob1234
Uz som sa vas v inej teme pytala, vy ste byvaly vazen podla vsetkeho 🤦

terina25
13. jan 2023

@nairob1234 registracia 1/23...

nairob1234
autor
14. jan 2023

@lilope veď práve že kydaju Košice, Prešov, Leopoldov Košice-saca to aj tam je ústav?

nairob1234
autor
14. jan 2023

@terina25 ty kokos,😁🫣🫣🫣🫣 ďakujem že ste ma odhalili áno som bývali väzeň a momentálne pracujem Banskej Bystrici tiež zbore len nie v ZVJS