Zubný strojček pre 15-ročné dieťa

zanka777
30. apr 2024

Ahojte
Prosím poraďte kde je možné že urobia dieťaťu (15 r)strojček bez čakacej doby 2 roky a za cenu menej ako 1500€..... Reálne sa jedná o syna mojej kamarátky a naozaj je už zúfalá.... Všade sa čaká prípadne nemajú zmluvy dr s poisťovňami atď atď ...ďalší nerobia pre dieťa len pre dospelých.....ďalší pýtajú neskutočné peniaze.... No katastrofa.... To naozaj v celých Košiciach neexistuje zubár ktorý urobí zubný strojček v normálnom termíne a za normálnu cenu?vďaka za odpoveď

trgypadl
30. apr 2024

Skusit ine mesto?napr Humenne?

belllinka
30. apr 2024

@trgypadl a to bude na kazdu kontrolu cestovat do Humenneho?

trgypadl
30. apr 2024

@belllinka tie kontroly nie su az tak casto,a ak chce nizsiu sumu a skorsi termin asi bude musiet ist tymto smerom,hladat mensie mesto

babovka2321
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
egonsk
30. apr 2024

@zanka777 na filipinach zubny strojcek (drotik s tymi uchytmi) s osadenim ta vyjde na 40-60eur 😉 a kazda kontrola s nastavenim cca 15 eur. ... uz len tu letenku si zabezpecit aby nestala 720eur 🤣😁

zanka777
autor
30. apr 2024

@egonsk ďakujem za odpoveď ktorá mi ale vôbec nepomohla ... 😁

pinkgirl
30. apr 2024

@zanka777 no to máš tak, pacient je v starostlivosti toho lekára aj 2-3roky, v závislosti od závažnosti diagnózy. Dĺžka liečby je dlhá a tak keď má plný stav aktuálnych pacientov, môže nového pacienta prijať až keď mu niekto z ambulancie "odíde", čiže ukončí liečbu. My sme tiež dlho čakali na prvú konzultáciu a potom ešte asi pol roka na vstupné vyšetrenie a vyhodnotenie postupov liečby. Ak sa v KE nevieš k nikomu dostať, skús Trebišov. A tých 1500e neplatíš naraz ale suma sa ti nazbiera postupne vyšetreniami, kontrolami, uhradami za strojček (pri klasickej liečbe zamky+drôtik). Invisalign alebo Sparks sa hradia inak, to bližšie neviem. Moji majú klasický strojček.

zuzulik27
30. apr 2024

@zanka777 dr. sasakova Košice klasický strojček do 700eur

zuzinabila
1. máj 2024

@zanka777 podla mna ti cenu nikto dopredu nepovie,kedze dlzka liecby je individualna a aj postupne sa to ukaze

terina25
2. máj 2024

@zanka777 my chodime na tahanovci. Kontroly su kazdy mesiac.platili sme 700 eur

terina25
2. máj 2024

@zanka777 mudr.trubenova

simca06022011
2. máj 2024

lenze cena je uplne individualna, podla toho co potrebuje.. ja som azcala riesit strojcek dcere uz o mnoho skor, nakoniec som ju objednala na zaciatku roka 2023, a strojcek sa nasadil az v novembri 2023.. to nie je smahom carovneho prutika, vela deti dnes strojceky nosi, chce, a zubari sa nenaklonuju... cena je uplne individualna, ja sa az divim nad cenami tu, my sme dostali cenu 2800EUR... a to predtym rtgcka, konzultacie a pod cca 300-400 (?) stali + trhanie zubov a pod. Tiez som maal dost z ceny, lenze ta cena je orientacna, plati sa postupune za to co sa aktualne robi. Na zaciatku tie skeny, rtg, potom nasadenie obluka napr. 300EUR, ale kontroly (gumicky/drotik vymeny) neplatime nic.. cize nie je to taka katastrofa ako som si myslela ze naraz tam necham taku kopu penazi
A bezne sa kvoli strojcekom dochadza, aj daleko... moj "kolega" chodi zo ZA do ZH a pod... :D ved to nemame tisic kilometrov :DD

chantal333
3. máj 2024

@zanka777 mudr. kvartová