Zubný strojček - Košice

asfodelka
27. nov 2021

Ahojte, zháňam synovi zubára kvôli zubnému strojčeku. Ideálne v Košiciach. Boli sme sa pýtať už v 4 ambulanciach na Pražskej 4, v troch nás rovno odmietli (vraj majú veľa pacientov) a v tej štvrtej sme čakali na prvú konzultáciu pol roka. Na konzultácii nám povedala že sa nám ozve o rok a pol, že nás dáva do poradovníka. To je strašne dlhá doba. Prosím Vás neviete o nejakom lekárovi ktorý ma kratšiu čakaciu dobu? 🙏

junovedievca
27. nov 2021

@asfodelka boli stecaj v DDDental na kukucinovej

asfodelka
autor
27. nov 2021

@junovedievca nie este nie, viete meno lekara ze by som tam pripadne zavolala? Ďakujem 😊

jana005
27. nov 2021

@asfodelka dr. Hutnan, poliklinika furca 055/6718924
Neviem, či berie nových, vyskúšaj zavolať.
Ale pracujú iba utorky a piatky

asfodelka
autor
27. nov 2021

@jana005 ďakujem za tip skúsim

zfidorka
27. nov 2021

@asfodelka na Kukučínovej je Dr. Ivančová... keď som hľadala pre dcéru začiatok roka, tak tam mi dali najskorší termín... inde buď nebrali vôbec, alebo najskôr o pol roka...

asfodelka
autor
27. nov 2021

@zfidorka no tak isto sme dopadli. A povedala ze mali sme prist uz pred rokom 😅 a potom ze budeme cakat a liecba bude dlha.
Ďakujem za tip.. idem pohladat kontakt a zavolam tam v pondelok.

asfodelka
autor
27. nov 2021

@zfidorka este otazka, uz ste boli na prvu konzultaciu? Ako dlho po nej dostala strojcek?

zfidorka
27. nov 2021

@asfodelka boli sme... Má zatiaľ vyberací aparát, lebo ešte nemá všetky trvalé zuby...

asfodelka
autor
27. nov 2021

@zfidorka moj ma 10rokov a vraj hned by mal mat nalepeny ten trvaly

zfidorka
27. nov 2021

@asfodelka je to asi individuálne... uvidíš čo vám povedia... inak, na termín sme čakali 2-3 mesiace...

zfidorka
27. nov 2021

@asfodelka chvália si ešte Dr. Rozprávkovú, ale neviem aké má ona čakaciu dobu...

kari55
28. nov 2021

@asfodelka Dr. Slovenský. Tiež som nevedela nikoho nájsť okrem šialene drahých súkromných kliník. A tam nás vzali hneď. A som spokojná.

asfodelka
autor
28. nov 2021

@kari55 ďakujem idem pozriet kontakty