Zubná pohotovosť Košice

23. okt 2023

Ahojte neviete mi poradit ci je tam dobre ???a kolko sa priblizne plati ??za tahnie zuba dakujem pekne

tosomja
23. okt 2023

Na žiadnej pohotovosti nie je dobre. A prečo pohotovosť, keď je dnes pondelok?

autor
23. okt 2023

@tosomja Pretoze som rano bola a zubar ma napisane ze dovolenka a nema nikde zastup a dakujem ze odpovedate k teme

tosomja
23. okt 2023

Tak skúste demident, je to trošku drahšie, ale berú hneď.

autor
23. okt 2023

@tosomja dakujem len sa informujem neviem ci vydrzim do zajtra

clovekoj
23. okt 2023

Trhanie zuba na pohotovosti je cca 60 EUR.

autor
23. okt 2023

@clovekoj fuha tak to je dost poistovna asi nepreplaca nic 😏

surama
23. okt 2023

Na Toryskej,.ale to uz aj 5 rokov dozadu za tahanie zuby asi 5-6 eur s anestezou.

autor
23. okt 2023

@surama coo tak malo vsetko islo hore rapidne potom napisem kolko som platila

valeriakadarova
23. okt 2023

Na toryskej trhanie zuba 60€, bola som v auguste ;) boli sme okolo 7ej večer, čakala som 10 minút, doktorka bola zlatá, na to aká som bola dokak*ná som si ani nevšimla, kedy mi zub vytrhla 🙂

surama
23. okt 2023

Fakt? Paanecky. Mne vtedy vytrhli, lebo ma bolela stolicka a bola rozbita..nesla som vyslovene trhat. Ale bola som iny trhat, objednana na jednej klinike a tam to bolo nejakych 80e tusim.

autor
23. okt 2023

@valeriakadarova anoo ajja som teraz platila 60 eur chvalim doktorku velmi sikovna bolo to rychle a bezbolestne

valeriakadarova
23. okt 2023

Ktorá doktorka bola? 🙂 aj ja som sa čudovala vtedy, že aká pohodka, ja som sa strašne bála😀

janulik2008
23. okt 2023

Ahoj, ja som bola tuším 2x a bez problémov. Bol tam raz doktor ... Nič sa nebolelo 🤣🤣🤣

clovekoj
23. okt 2023

A ešte som sa pýtal, či sa nedá niečo preplatiť v rámci benefitu čo mám, že aspoň 30 EUR by mi vrátili, keď som si pýtal bloček, tak mi rovno povedali, že účet z pohotovosti mi poisťovňa neuzná a neviem na to využiť benefit od poisťovne, že služby pohotovosti nemajú v zozname čo preplácajú.

autor
23. okt 2023

@valeriakadarova mlada doktorka v okuliaroch

taktotedanie
24. okt 2023

Bacikova - akademia kosice