Ahojte neviete mi poradit ci je tam dobre ???a kolko sa priblizne plati ??za tahnie zuba dakujem pekne
@tosomja Pretoze som rano bola a zubar ma napisane ze dovolenka a nema nikde zastup a dakujem ze odpovedate k teme
Tak skúste demident, je to trošku drahšie, ale berú hneď.
@tosomja dakujem len sa informujem neviem ci vydrzim do zajtra
Trhanie zuba na pohotovosti je cca 60 EUR.
@clovekoj fuha tak to je dost poistovna asi nepreplaca nic 😏
Na Toryskej,.ale to uz aj 5 rokov dozadu za tahanie zuby asi 5-6 eur s anestezou.
@surama coo tak malo vsetko islo hore rapidne potom napisem kolko som platila
Na toryskej trhanie zuba 60€, bola som v auguste ;) boli sme okolo 7ej večer, čakala som 10 minút, doktorka bola zlatá, na to aká som bola dokak*ná som si ani nevšimla, kedy mi zub vytrhla 🙂
Fakt? Paanecky. Mne vtedy vytrhli, lebo ma bolela stolicka a bola rozbita..nesla som vyslovene trhat. Ale bola som iny trhat, objednana na jednej klinike a tam to bolo nejakych 80e tusim.
@valeriakadarova anoo ajja som teraz platila 60 eur chvalim doktorku velmi sikovna bolo to rychle a bezbolestne
Ktorá doktorka bola? 🙂 aj ja som sa čudovala vtedy, že aká pohodka, ja som sa strašne bála😀
Ahoj, ja som bola tuším 2x a bez problémov. Bol tam raz doktor ... Nič sa nebolelo 🤣🤣🤣
A ešte som sa pýtal, či sa nedá niečo preplatiť v rámci benefitu čo mám, že aspoň 30 EUR by mi vrátili, keď som si pýtal bloček, tak mi rovno povedali, že účet z pohotovosti mi poisťovňa neuzná a neviem na to využiť benefit od poisťovne, že služby pohotovosti nemajú v zozname čo preplácajú.
@valeriakadarova mlada doktorka v okuliaroch
Bacikova - akademia kosice
Na žiadnej pohotovosti nie je dobre. A prečo pohotovosť, keď je dnes pondelok?