Zubná klinika pre dieťa - Košice, Prešov

jvasenka
21. jún 2024

ahoj, hľadám zubára pre dieťa (5r) v ke prip v po. kľudne aj súkromná klinika, len nech to nie sú vyhodené peniaze prip bežný zubar len nech ma pozitívny prístup k deťom a hlavne bezbolestne riešenie kazu. boli sme v alexia creative v ke ale moc to na mňa dojem neurobilo, v pondelok máme ísť k dr jutkovej ale čítala som také hrôzostrašne recenzie že silno premýšľam že to zruším. vcelku sa mi pozdáva redaj klinika, dr rerkova (u nej sa vraj dlho čaká tak neviem). dcéra ma hlboký kaz takže ma aj tlači čas, nejaké odporúčania??

plnysatnik
21. jún 2024

Royal dent 🙂

jvasenka
autor
21. jún 2024

@plnysatnik ďakujem a máš prosím aj osobnú skúsenosť?

plnysatnik
21. jún 2024

@jvasenka ja k nim chodím, extremne som sa bála zubárov a odkedy chodím tam, vôbec sa nebojím a to mi robili už všelijaké zákroky, majú veľmi milý prístup, čakajú kým treba, vysvetlia všetko, krok po kroku, vyhradia si na teba čas koľko je potrebné 🙂

bingibing
21. jún 2024

@jvasenka z vlastnej skúsenosti pre dieťa odporúčam MDDr. Kopaničákovú v Dent plus Prešov-Ľubotice. Cenník majú na svojej stránke, s deťmi to naozaj vie.

daniella08
21. jún 2024

Ja som tento týždeň riešila zuby môjho 5 ročného syna.
Rozhodli sme sa pre SCHWARTZDENT na Ťahanovciach a neľutujem. Mladá lekárka, neskutočne snaživá, milá, trpezlivá. Rovno pred tvár dala synovi monitor, zapla jeho obľúbenú Labkovú patrolu 😀
Dostal diplom za statočnosť, chválila ho, krásne sa s ním bavila. Bola som veľmi milo prekvapená. To sa v bežnej ambulancií nestáva.

jvasenka
autor
21. jún 2024

@daniella08 ďakujem a aké sú ceny? na stránke sim nenašla cenník. dlho sa čaká? davaju aj injekcie/sirup/gel keď vŕtajú ?

daniella08
21. jún 2024

@jvasenka boli sme ťahať zub, stoličku a platili sme 50€. Zvládli sme to bez "oblbovačky" len s infekciou.
Objednali sme sa na presný čas, prišli sme, vypísali pár papierov a do 5 minút nás brali.
Nám dali termín v ten deň v ktorý som volala lebo syn bol opuchnutý a v bolestiach.

jvasenka
autor
21. jún 2024

@daniella08 to znie dobre ďakujem za info skúsim v pondelok zavolať🙂