Zubár pre dieťa a dospelú v Košiciach

konatt
29. nov 2021

Ahojte, hľadám vhodného zubára pre moju dcéru a pre seba v KE. Mam pár favoritov, no nikde neviem nájsť žiadne recenzie. Mali sme vybraté Bio - dent ale príde mi to že majú fejkové recenzie na FB od ľudí.... Tak myslím že by bol skôr vhodný nejaký zubár ktorý nespadá pod veľku kliniku.

Má niekto skúsenosť s uno-dent?

Ďakujem.

marseillefan
29. nov 2021

Nemáme skúsenosti s tými, čo píšeš, ale za nás jednoznačne Hugo-Dent, konkrétne MUDr. Antošová. Pred pár rokmi sme mali obrovský problém so synom. Chodil k manželkinej zubárke a ona ho odmietla ošetrovať, lebo sa bál, kričal, hádzal sa... Museli sme to akútne riešiť a doteraz si pamätám ako sme išli na zubné niekde v starej nemocnici, kde mu vrtali zub tak, že on ležal na kresle na mne, ja som ho držal, pritom ho držali ešte nejakí študenti, čo tam praxovali.. a malý kričal od strachu... ach bože, strašne som pri tom trpel, doteraz mi je zle, keď na to myslím. Nakoniec mi kamarát odporučil MUDr Antošovú a čo tá dokázala, je neuveriteľné.. má úžasný prístup, keď videla, že sa bojí, pri každom jednom kroku ho upokojovala, ukazovala mu na pršteku, čo ide urobiť, atď...

iwanka222
29. nov 2021

Ahoj ja mam kartu v Bio-Dente a som maximalne spokojna. Su sice drahy ale robia naozaj spickovo svoju pracu. Neviem kolko rokov ma dieta ale deti neberu. Ja som tiez chcela aj svojho k nim no nakoniec som mu nasla ineho zubara. Inak ja som mala panicky strach zo zubarov a az u nich som ten strach prekonala. Bola som na pohotovosti kvoli osmicke a tam sa mi lekar snazil ho vytrhnut zlomil mi ho a mi povedal ze nech si to riesi moj zubar. Po noci plnej bolesti a az placu som na druhy den isla k svojmu a bezbolestne mi ten zvysok vybral.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
phiby83
29. nov 2021

@konatt syn chodí ku katke forgacovej na Kováčskej a super prístup a berú aj dospelých

77daniela77
30. nov 2021

.

konatt
autor
30. nov 2021

to ani neviem ze tu mame :D